رفتن به مطلب

کارل بارتز، مدیرعامل یاهو اخراج شد

LEE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با درود:

کارل بارتز، مدیرعامل یاهو اخراج شد

06737186638615370141.jpg

مدیرعامل سابق یاهو، خانم کارل بارتز از شرکت اخراج شد. Carol Bartz از ابتدای سال 2009 سمت مدیریت عامل یاهو را در اختیار داشت. خود Bartz نیز طی نامه ای به کارمندان یاهو جدا شدنش از یاهو را جداگانه اعلام کرد. در حال حاضر، Tim Morse، مدیر مالی این شرکت به صورت موقت سمت مدیرعاملی یاهو را تحویل گرفته است تا شرکت یک جایگزین دائم برای این سمت پیدا کند.

Carol Bartz مدیرعامل سابق یاهو طی نامه ای به کارمندان این شرکت اینچنین نوشت:

من واقعا متاسفم که به شما اعلام کنم رئیس هیئت مدیره یاهو در یک مکالمه تلفنی من را اخراج کرد. بسیار خوشحالم که طی این مدت با شما کار کردم و امیدوارم شما به بهترین شکل ممکن به جلو پیش روید.

هیئت مدیره یاهو نیز طی بیانیه رسمی از اخراج شدن Bartz و جانشینی موقت Morse خبر داد. Roy Bostock رئیس هیئت مدیره یاهو در این بیانیه از طرف اعضاء هیئت مدیره از Carol Bartz به خاطر تلاش هایش طی سال های اخیر تشکر کرد:

من قصد دارم به عنوان نماینده هیئت مدیره یاهو از Carol به خاطر سرویس هایش طی زمان بسیار حساس مدیریت او تشکر کنم. من هچنین از Tim به خاطر قبول سمت بسیار مهم مدیر عاملی قدردانی می کنم. ما اعتماد و اعتقاد بسیار زیادی به او و توانایی اش در مدیریت داریم.

Bartz زمانی وارد یاهو شد که این شرکت با رکود شدید مواجه شده بود اما پس از ورود او به شرکت نیز، یاهو کماکان در وضعیت بد سابق باقی ماند هیئت مدیره یاهو نیز برای تغییر در روند فعلی تصمیم به ایجاد تغییرات گرفت.

آیا شما از سرویس های یاهو استفاده می کنید؟ سرویس های این شرکت را چطور ارزیابی می کنید و آن را چه طور با رقبایی مانند گوگل، مایکروسافت و غیره مقایسه می کنید؟ نظرات خود را در بخش نظرات در انتهای همین مقاله مطرح نمایید.

منبع: CNET

منبع : zoomit

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE X58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => OCZ Vertex 3 120GB SATA III 6GB/s

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود:

مدیر اخراج شده یاهو از هیئت مدیره استعفا داد

کارول بارتز مدیر اجرایی یاهو که هفته گذشته از این سمت اخراج شد، استعفای خود از هیئت مدیره این شرکت را اعلام کرد.

76098_634514284310130950_m.jpg

به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، کارول بارتز بعد از اجراج شدنش از سمت مدیر اجرایی یاهو، اعلام کرد از هیئت مدیره این شرکت هم استعفا می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، کارول بارتز بعد از مصاحبه‌های جنجالی که در مورد اخراج شدندنش انجام داد اکنون اعلام کرد از عضویت در هیئت مدیره یاهو هم کناره‌گیری می‌کند. علت عصبانیت بارتز طبق گفته‌های وی، نحوه اطلاع یافتن او از اجراجش بوده که به وسیله ایمیل اعلام شده است.

او طی مصاحبه‌ جنجالی خود با مجله فورچون، اعضای هیئت مدیره یاهو را ناچیز توصیف کرده است.

منبع : خبرگزاری برنا

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE X58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => OCZ Vertex 3 120GB SATA III 6GB/s

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...