رفتن به مطلب

فروش واترکولر قدرتمند و زیبای Corsair H115i Pro RGB آکبند

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود، واتر کولر 280mm  زیر برای فروش موجود هست. از دبی و سایت زیر خریداری شده و آکبند هست. 

https://uae.microless.com/product/corsair-hydro-series-h115i-pro-rgb-280mm-liquid-cpu-cooler-cw-9060032-ww/

یکی از قدرتمند ترین AIO های دنیا و در عین حال از ساکت ترین مدل های موجود هست. دارای 2 فن 140mm سری ML کورسیر که با استفاده از تکنولوژی Magnetic Levitation جریان هوای عالی با نویز بسیار پایین تولید می کنند.

قیمت مقطوع : فروخته شد 

https://malltina.com/product/B077G3C6HH

اول ارسال مقدور نیست. در تهران معامله حضوری یا ارسال با پیک، شهرستان اول واریز بعد ارسال و هزینه با خریدار هست.

DYNAMIC MULTICOLOR RGB LIGHTING

.Vibrant RGB LED pump head produces vivid lighting effects to match your build

POWERED BY MAGNETIC LEVITATION

.Two low-noise 140mm ML Series magnetic levitation PWM fans deliver improved airflow and produce just 20 dBA of noise at full speed

POWERFUL SOFTWARE

.CORSAIR LINK software allows you to adjust RGB lighting, individual fan speeds, and pump speed while monitoring CPU and coolant temperatures, and more

ZERO RPM MODE

.Zero RPM cooling profile in CORSAIR LINK software allows fans to stop entirely at low temperatures, eliminating fan noise

PRECISE PUMP CONTROL

.Advanced pump speed control options to maximize performance or minimize noise

EASY TO INSTALL

.Modular, tool-free mounting bracket for quick and painless installation on most major CPU sockets

https://youtu.be/dqBANWD3K8o

تصاویر:

IMG_20180513_220931.thumb.jpg.031bea6d71f20139f8f9ca010db646e1.jpg

IMG_20180513_220954_HHT.thumb.jpg.b6e624ea08e3f33861ed96d44a5514c5.jpg

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

در در 1397/02/23, 22:25:43، mrp7 گفته است :

درود، واتر کولر 280mm  زیر برای فروش موجود هست. از دبی و سایت زیر خریداری شده و آکبند هست. 

https://uae.microless.com/product/corsair-hydro-series-h115i-pro-rgb-280mm-liquid-cpu-cooler-cw-9060032-ww/

یکی از قدرتمند ترین AIO های دنیا و در عین حال از ساکت ترین مدل های موجود هست. دارای 2 فن 140mm سری ML کورسیر که با استفاده از تکنولوژی Magnetic Levitation جریان هوای عالی با نویز بسیار پایین تولید می کنند.

قیمت مقطوع : 1,200,000 تومان 

https://malltina.com/product/B077G3C6HH

اول ارسال مقدور نیست. در تهران معامله حضوری یا ارسال با پیک، شهرستان اول واریز بعد ارسال و هزینه با خریدار هست.

DYNAMIC MULTICOLOR RGB LIGHTING

.Vibrant RGB LED pump head produces vivid lighting effects to match your build

POWERED BY MAGNETIC LEVITATION

.Two low-noise 140mm ML Series magnetic levitation PWM fans deliver improved airflow and produce just 20 dBA of noise at full speed

POWERFUL SOFTWARE

.CORSAIR LINK software allows you to adjust RGB lighting, individual fan speeds, and pump speed while monitoring CPU and coolant temperatures, and more

ZERO RPM MODE

.Zero RPM cooling profile in CORSAIR LINK software allows fans to stop entirely at low temperatures, eliminating fan noise

PRECISE PUMP CONTROL

.Advanced pump speed control options to maximize performance or minimize noise

EASY TO INSTALL

.Modular, tool-free mounting bracket for quick and painless installation on most major CPU sockets

https://youtu.be/dqBANWD3K8o

تصاویر:

IMG_20180513_220931.thumb.jpg.031bea6d71f20139f8f9ca010db646e1.jpg

IMG_20180513_220954_HHT.thumb.jpg.b6e624ea08e3f33861ed96d44a5514c5.jpg

بنده هنوز منتظر جواب هستم از ایشون

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Farzadsting گفته است :

بنده هنوز منتظر جواب هستم از ایشون

من نمیدونم چرا چیزی رو که ندیدین میاین اینجا واسه فروش قرار میدین وقت گرانبهای مارو هم میگیرین رفیق طرف از دبی  cpu cooler خریده ایشون ندیده و تست نکرده اومده اینجا داره میفروشه چنروزه مارو معطل خودش کرده هر جوری گفته باهاش راه اومدم اخرش اومده میگه سیماش ایراد داره قابل فروش نیست از مدیران فروم میخام جواب مارو بدن

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Farzadsting گفته است :

من نمیدونم چرا چیزی رو که ندیدین میاین اینجا واسه فروش قرار میدین وقت گرانبهای مارو هم میگیرین رفیق طرف از دبی  cpu cooler خریده ایشون ندیده و تست نکرده اومده اینجا داره میفروشه چنروزه مارو معطل خودش کرده هر جوری گفته باهاش راه اومدم اخرش اومده میگه سیماش ایراد داره قابل فروش نیست از مدیران فروم میخام جواب مارو بدن

کولر به علت بی احترامی جنابعالی در پ.خ به شما فروخته نمیشه.(تصاویر هم موجود هست اگر کسی خواست)

شما هم نه وجهی واریز کردی و نه چیز دیگری، فروشنده کالا هم اختیار داره به هر کسی دلش خواست بفروشه.

به کاربر @testaccount فروخته شد.

ختم تاپیک.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، mrp7 گفته است :

کولر به علت بی احترامی جنابعالی در پ.خ به شما فروخته نمیشه.(تصاویر هم موجود هست اگر کسی خواست)

شما هم نه وجهی واریز کردی و نه چیز دیگری، فروشنده کالا هم اختیار داره به هر کسی دلش خواست بفروشه.

به کاربر @testaccount فروخته شد.

ختم تاپیک.

بی احترامی ینی اینکه وقت طرفو بگیری اخرشم سر حرفت نباشی شما هنوز بچه تشریف داری  برو یکم بزرگ شو من چه بی احترامی کردم بهت اخه بچه جون

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Farzadsting گفته است :

اگه اینا بی احترامیه من حرفی ندارم

وقتی دیروز ساعت ۱۲:۳۵ به شما گفتم فردا ارسال میشه چرا ۲ ساعت بعد اومدی تو پ.خ فروم فحش میدی و طلبکار هستی؟

Screenshot_2018-05-16-14-13-56-002_com.android.chrome.thumb.png.dde57dbd75d53676507bf56b982b2d0a.png

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، mrp7 گفته است :

Screenshot_2018-05-16-14-16-18-752_com.android.chrome.thumb.png.da8cbe1ce1e8ea540c263d28b00f9bf8.png

Screenshot_2018-05-16-14-16-23-510_com.android.chrome.thumb.png.ee03ccd9f3c479e3f9ff9af7cafe9fc3.png

جم کن باو جم کن دیگه کولر قحطه تو دنیا فقط تو داری تجربه ای بشه برا سایرین

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Farzadsting گفته است :

جم کن باو جم کن دیگه کولر قحطه تو دنیا فقط تو داری تجربه ای بشه برا سایرین

داداش نه کولر قحطیه و نه بنده مشکلی با شما دارم، شما فقط یکم تند حرکت می کنی.. حتما از این بهترش را پیدا خواهید کرد.

لینک به دیدگاه

مادامی که وجهی واریز نشده معامله ای صورت نگرفته. بحث ها بی مورد است.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...