رفتن به مطلب

کدوم کیس؟ HUNTER یا X3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

چند وقتی هست تصمیم گرفتم قطعاتی رو که دارم رو جمع و جور کنم و از این شلختگی در بیام و یه کیس بخرم بندازم توش.

در واقع من 4 تا کیس می خوام یه GREEN TRIO دارم یه کیس معمولی دیگه هم دارم. می مونه 2 تا دیگه. یه OC استیشن هم هست که کلا هیچی فعلا قطعات رو می زارم روش باشه.

برای بقیه قطعات یه کیس با پرفمنس عالی در حد زیر 80 90 تومن می خوام. خودم 2 تا مدل هانتر و X3 رو مد نظر دارم.

کدوم بهتره با توجه به قطعات ی که می خوام توش ببندم ؟ :

3e405115f399e6ad665ec1b4abdd715fhunter_pic1.jpg

1f89ecfb3b2ddf2be3f43afd103456b4GREEN%20X3_View2.jpg

قطعاتی که می خوام توش ببندم به این شرحه ه :

5 تا هارد 3.5 و 1 دونه 2.5

1 پاور 1030 گرین

2 تا DVD رایتر

مادربورد X58 CLASSIFIED SLI .

فعلا 2 تا 5770 بعدا می خوام 2 تا 6950 یا 560ti جای اینا بزرام + 8800GT دارم فیزیکس .

الان توی کیس trio بستمش اصلا اوضاش خوب نیست. اصلا یکی از گرافک ها رو که دراوردم چون خیلی داغ می شد.

2 تا از هارد ها رو هم در اوردم جا نمی شد. تا دلتون بخواد هم فن گزاشتم اما دما cpu توی تبدیل فرمت تصویری 95 درجه هست @};- البته اور هست تا 3.9

عکس از سیستم آشفته ی من :

t38422_22112011018.jpg

t38423_22112011019.jpg

زیاد تو بستن کیس وارد نبستم . مدت طولانی از آخرین بار می گزره :-?

ویرایش شده توسط saeed0c
لینک به دیدگاه

سلام سعید جون

به نظر من X3 بهتره .

ولی من جای شما بودم یه 10 / 20 تومن دیگه میزاشتم روی این پول یه اینفینیتی یا دراگون میخریدم که کولر بزرگ هم توش جا بشه .

این فن کنار X3 هم داستانی شده ها I%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

سلام عزیزم.

ببین 1000 تومن هم بیشتر نمی خوام خرج کنم :-? چون من کسی بودم که 1 ریال هم بابت کیس و مانیتور نمی داد ! @};- حالا خیلی با خودم کلنجار رفتم قطعاتم پخشو پلا بود گفتم این آهن پاره ها رو بخرم. و احتمالا 2 تا بخرم. چون OC استیشن برای این کارار نیست.

چرا X3 ?? خنکتره؟؟ من فعلا استوک استفاده می کنم. نهایتا 1216x به جای استوک بزارم. جا می شه؟؟ اصلا پرفمنس کدوم بهتره؟

لینک به دیدگاه

سلام عزیزم.

ببین 1000 تومن هم بیشتر نمی خوام خرج کنم :-? چون من کسی بودم که 1 ریال هم بابت کیس و مانیتور نمی داد ! @};- حالا خیلی با خودم کلنجار رفتم قطعاتم پخشو پلا بود گفتم این آهن پاره ها رو بخرم. و احتمالا 2 تا بخرم. چون OC استیشن برای این کارار نیست.

چرا X3 ?? خنکتره؟؟ من فعلا استوک استفاده می کنم. نهایتا 1216x به جای استوک بزارم. جا می شه؟؟ اصلا پرفمنس کدوم بهتره؟

X3 کیس خنکیه

ارتفاع این کولر رو نمیدونم ولی X3 نهایتا کولر با ارتفاع 14 سانت رو ساپورت میکنه ، واسه کولر بزرگتر باید فن کاور بغل کیس رو در بیاری .

لینک به دیدگاه

1216x ارتفاعش 15.5 هست!!! پس جا نمی شه!!!؟ تصویب شد هانتر رو می خرم :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

1216x ارتفاعش 15.5 هست!!! پس جا نمی شه!!!؟ تصویب شد هانتر رو می خرم :D

من هم هانتر رو به شما پیش نهاد میکنم بعداً براتون دردسر نشه

جداً معضلی شده این فن x3

لینک به دیدگاه

اگه می خوان با فن استوک کار کنی که حتماً X3 بگیر که خنک کنندگی خیلی بهتر از هانتر داره

و ام اگه می خوای از کولر 1216X استفاده کنی تو کیس Hunter هم کولر درست به درب بغل کیس برخورد خواهد کرد که عمکرد کولرتم پایین می یاره و امکان داره تو باز و بسته کردن درب کیس به مشکل بربخوری ضمناً هانتر کولینگ مناسبی نداره (بدلیل مکش هوا به بیرون کیس تنها از طریق فن پشت کیس که اگه کولرم روش نصب کنین که بکلی در خروج هوای کیس اختلال بوجود خواهد آورد.

پیشنهاد من :

اگه می خوای هزینه اضافیم رو کیس نکنی با 50 تومن یه Magnum II بردار که هم کولر تا 165mm توش جا میشه و هم برخلاف ظاهرش کولینگ خیلی خوبه داره ، فضایه داخلیشم نیاز شمارو برطرف خواهد کرد .

http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=magnum2

فقط دو فن 12 با دور بالایه 1200 یکی برایه جلوی کیس (برایه هاردها) و یکی برای ه کاور بغل کیس مقابل کارت گرافیک یادتون نره (برایه یک کولینگ خوب) که اگه نمی خواین زیاد هزینه کنین، فنهایه توربو گرین می تونن انتخاب مناسبی باشن.

http://www.green-case.com/products/fan/fan.php?model=120mm-Turbo-Fan

:D

لینک به دیدگاه

سعید جان به نظر من Hunter نگیر . همون X3 رو بگیری و فن درش رو برداری بهتره . چند تا دلیل داره .

یکی اینکه X3 تهویه بهتری داره . حتی بدون فن 20 سانتی روی در .

دوم اینکه قابلیت کابل کشی از پشت سینی مادربورد رو داره .

سوم اینکه قابلیت تنظیم دور فن رو داره .

چهارم اینکه پورت USB3 جلوی کیس داره . البته شاید بعدا به دردت بخوره.

پنجم اینکه روی سقف و پشت CPU هم قابلیت نصب فن داره .

تنها نکته منفی X3 پشتیبانی از کارتهای گرافیک حداکثر تا 29 سانته . ولی هانتر از 34 سانت پشتیبانی میکنه .

من که میگم X3 بهتره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...