رفتن به مطلب

کمک فوری مادربرد msi x370 carbon

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من با مادربرد یه مشکلی دارم سیستم به خوبی کارمیکرد ولی الان وقتی کامپیوتر روشن میکنم سیستم کار میکنه ولی هیچ تصویری نمیده ضمنا کیبورد و رم ها رو عوض کردم حتی باطری مادربرد برداستم بازم تصویر ندارم کابل گرافیک هم عوض کردم  اصلا مادربرد برق برای کیبورد نمیفرسته نمیدونم مشکل چیه  سه روزه الافم  میتونین راهنمایی کنین  برد هم msi x370  carbon هست

دوستان اگه اطلاع دارن اعلام کنن

ضمنا از دوستان عزیز کسی نحوه ریست بایوس این بورد رو بلده اعلام کنه  یه گزینه ای هست به نام  jbat  میگن با اون ریست میشه ولی چند جا خوندم سر درنیاوروم اصلا نحوه کار 

ممنون

لینک به دیدگاه

jbat رو اتصال کوتاه بدین چند ثانیه بایوس به حالت دیفالت برمیگرده

رم رو بردارید بدون رم روشن کنید ببینید بوق رم میزنه ؟

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

jbat رو اتصال کوتاه بدین چند ثانیه بایوس به حالت دیفالت برمیگرده

رم رو بردارید بدون رم روشن کنید ببینید بوق رم میزنه ؟

coms پاک کردم با درآوردن باطری  رم هم درآوردم دیباگ رم روشن شد و ارور داد باز انداختم سر جاش ولی بازم تصویر ندارم اصلا کیبورد برق نمیده حتی موس به بایوس هم نمیره حتی گرافیک عوض کردم یه 550 دارم اونگذاشتم مشکل هنوز سرجا هست

لینک به دیدگاه

بدون گرافیک بوق گرافیک میزنه ؟ بدون رم بوق رم میزنه ؟ بدون سی پی یو بوق سی پی یو میزنه ؟

به ترتیب امتحان کنین

اگر بدون سی پی یو هم بوق نزد احتمال بالا مشکل از بردتونه بازش کنین ببرین گارانتی .

لینک به دیدگاه

ممنون آخه این برد اصلا بوق نمیزنه اون موارد که گفتین از طریق 4 تا چراغ روی بورد نشون میده رم که برداشتم اون چراغش روشن شد ولی پردازنده آخه رو کولر بادی هست دردسر داره گرافیک هم تست میکنم ضمنا میخوام کابلهای ساتا رو در بیارم ببینم تغییری مبکنه

لینک به دیدگاه

دوستان درکمال تعجب چراغ ال ای دی دیباگ cpu  قرمز میشه به نظرتون چیکار میشه کرد

لینک به دیدگاه

باید سی پی یو باز بشه !

البته کم پیش میاد مشکل از سی پی یو باشه اما خوب بازش کنید و تست بگیرید

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

یعنی خنک کننده باز کنم بعد چیکار کنم

هیچ کاری نیتونی انجام بدی کلا مادربرد های am4 msi همین مشکل را دارن من خودم یدونه b350 msi داشتم دهنم را سرویس کرد یک روز کار میکرد یک روز کارنمیکرد. بعضی وقت ها هم باید ۱۰ دفعه ریست میکردم تا تصویر بده اخر فروختم یدونه ایسوس گرفتم خودم را راحت کردم. اگه مشکلت حل شد بفروش برو برند گیگا یا ایسوس بگیر.

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، m_555 گفته است :

هیچ کاری نیتونی انجام بدی کلا مادربرد های am4 msi همین مشکل را دارن من خودم یدونه b350 msi داشتم دهنم را سرویس کرد یک روز کار میکرد یک روز کارنمیکرد. بعضی وقت ها هم باید ۱۰ دفعه ریست میکردم تا تصویر بده اخر فروختم یدونه ایسوس گرفتم خودم را راحت کردم. اگه مشکلت حل شد بفروش برو برند گیگا یا ایسوس بگیر.

راس میگی آره بعضا ادا درمیاره  ولی نمیدونم چرا یهو اینجوری شد 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، m_555 گفته است :

دوست عزیز اصلا ربطی نداره

من ایسوس هم دیدم همچین مشکلاتی داشته !

تمام برند ها کمبود دارن و قطعات الکترونیکی هم براشون خرابی پیش میاد

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

یعنی خنک کننده باز کنم بعد چیکار کنم

این دوستمون هم مشکل شمارو داشته

که سر اخر هم معلوم شده رم ها مشکل داشته !

شما باید ببرید تعمیرات کامپیوتری چون از اینجا نمیشه واقعا راهنمایی کرد و ممکنه بد تر هم بشه !

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، hosin گفته است :

دوست عزیز اصلا ربطی نداره

من ایسوس هم دیدم همچین مشکلاتی داشته !

تمام برند ها کمبود دارن و قطعات الکترونیکی هم براشون خرابی پیش میاد

من نگفتم که کلا مادربرد های msi خراب هستم منظور من اینکه تنها سری های رایزن msi این مشکل عجب تصویر ندادن را دارن و اگه به سایت های خارجی هم نگاه کنی درباره این مشکلات زیاد نوشته .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hosin گفته است :

این دوستمون هم مشکل شمارو داشته

که سر اخر هم معلوم شده رم ها مشکل داشته !

شما باید ببرید تعمیرات کامپیوتری چون از اینجا نمیشه واقعا راهنمایی کرد و ممکنه بد تر هم بشه !

خیلی ممنون اون بیچاره هم مشکلش تقریبا بامن یکی بود

لینک به دیدگاه

چک کن ببین براکت خنک کننده درست نصب شده و سی پی یو درست سر جاش قرار گرفته

سی پی یو توی جاش محکم نباشه گاهی ارور رم میده گاهی نمیده

گاهی تصویر میده گاهی تصویر نمیده

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، GROULT گفته است :

چک کن ببین براکت خنک کننده درست نصب شده و سی پی یو درست سر جاش قرار گرفته

سی پی یو توی جاش محکم نباشه گاهی ارور رم میده گاهی نمیده

گاهی تصویر میده گاهی تصویر نمیده

در 3 ساعت قبل، m_555 گفته است :

1151 نه بابا x370 برای رایزن هست والا سیستم قسنگ کار میکرد یهو اینجوری شد یعنی خمک کننده باز کنم دوباره نصب کنم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، esy2011 گفته است :

1151 نه بابا x370 برای رایزن هست والا سیستم قسنگ کار میکرد یهو اینجوری شد یعنی خمک کننده باز کنم دوباره نصب کنم

گفتم که همون کولر باز کن  سی پی یو در بیار دوباره درست جا بزن و مطمئن شو کولر درست بسته شده

رم هارو هم تکی تکی تست کن

لینک به دیدگاه

رم ها تکی تست کردم فقط کولر باید باز کنم اونم 7 ماهه تو همون شرایط کار میکنه فک نکم از ذون باشه

لینک به دیدگاه

نمیدونم بار اول بردم خدمات کامگیوتری اسمبل کرد حوصلم سرفت باسه برا فردا

لینک به دیدگاه

خخ بردم  چندتا خدمات کامگیوتری حتی  نتونستن  بفهمن جریان چیه  اینا دیگه کین فقط بلدن بفروشن

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

خخ بردم  چندتا خدمات کامگیوتری حتی  نتونستن  بفهمن جریان چیه  اینا دیگه کین فقط بلدن بفروشن

تازه کجاشو دیدی بعضیا حتی قطعات رو هم نمیشناسن فقط بلدن با نت کار کنن

داداش مشکلت حل شد همینجا اطلاع بده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...