رفتن به مطلب

راهنمایی در خصوص ایر یا واتر کولر

Recommended Posts

سلام برای ryzen 1600x  چندین تاپیک مطالعه کردم بیشتر اساتید پیشنهاد ThermalRight Le Grand Macho میدن البته تا زمانی بود حدود 210 تومن بود العان قیمتش 280 تومنه !! که مثلا میشه GLACIER 240 گرین خرید 

من خودم ایرکولر بیشتر قبول دارم چون سوکت +am3 شخصا 8350 تا 4.5 GHz بیشتر اوقات دما بالای 75 ندیدم البته ممکن بود تو زیر بار تست یا بازی های سنگین بره بالاتر کلاک کم میکردم 4سال برام کار کرد

این رایزن ها  خنکتر هستن این 1600x خریدم فکر نمیکنم زیاد کلاکش بالا ببرم چون جوابگوی کارم هست چقدر هزینه کنم به صرفه تره نمی خوام الکی هزینه زیاد بکنم 

باتشکر 

لینک به دیدگاه

درود

هیت‌سینک دوام بیشتری دارد و مشکلاتی مانند صدا نیز کمتر دارد. لوگراند ماچو اگر با اندازه‌ش مشکلی نداری و عادت به باز و بسته کردن گهگاهی کولر نداری،  یکی از کاراترین کولرهای بازار است. بستگی به سلیقه هم دارد، برخی معتقدند کولر مایع زیباتر است، خاصه اگر چراغ داشته باشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...