رفتن به مطلب

اين كيس خوب خنك مي كند

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من كيس مدل green vine‏ خوشم آمد كه فن يك 12*12 داره مي خواستم ببينم:

1.اي كيس از نظر cooling‏ براي اين اين سيستم كافيه

Main:p5k

Cpu:q6600

Ram:8 gb - 800

Vga:8800

Power:650 w real

2‏.از نظر cooling‏ به prince‏ مي رسد،در صورتي كه نمي رسد براي فن هزينه اي كه مي برد تا مثل اون شود

3‏.قيمتش رو هم داريد قرار بديد.

لینک به دیدگاه

فکر میکنم کیسهای prince یه فن 25 کاور بغل دارند . ولی این مدل نداره (vine) . البته vine 2 یه فن 25 داره . من خودم این مدل رو دارم ولی اینو بگم که از نظر دما اون فن 25 زیاد تاثیری نداره حداقل در مورد کیس من که اینطوری هست

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب اکثر کیسهای گرین و سایر کیسها بازم جای اضافه شدن فن رو روی خودشون دارن و میتونید چند تا فن بخرید و به کیستون اضافه کنید .

و در اون موقع مشکلی برای سیستمون پیش نمیاد و حالا انتخاب کیس دست شماست که چه مدلی رو انتخاب کنید که این قابلیتها رو داشته باشه . البته در کل اضافه کردن این فنها به دلیل کاهش دما در سیستم در نتیجه افزایش عمر سیسم میباشد .

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب اکثر کیسهای گرین و سایر کیسها بازم جای اضافه شدن فن رو روی خودشون دارن و میتونید چند تا فن بخرید و به کیستون اضافه کنید .

و در اون موقع مشکلی برای سیستمون پیش نمیاد و حالا انتخاب کیس دست شماست که چه مدلی رو انتخاب کنید که این قابلیتها رو داشته باشه . البته در کل اضافه کردن این فنها به دلیل کاهش دما در سیستم در نتیجه افزایش عمر سیسم میباشد .

ميشه قيمت فن هايي كه ميشه اضافه كرد رو بديد

لینک به دیدگاه

ميشه قيمت فن هايي كه ميشه اضافه كرد رو بديد

درود

دوست عزیزم این فنها دارای کیفیت مختلفی هستش که من قیمتها رو حدودی و متوسطشون رو اینجا میزارم .

8*8 = 900 تومان

12*12 = 3000 تومان .

لینک به دیدگاه

باسلام.

قيمت فن هاي آبي گيگابايت چند است.

با تشكر

درود

دوست من امروز پرسیدم گفتن که قبلا به ایران میومد ولی در حال حاضر موجود نیست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...