رفتن به مطلب

مقایسه دو مادربرد

Recommended Posts

سلام وقت همگی بخیر

از بین دو مادربرد GIGABYTE AX370-Gaming K3 و ASUS PRIME X370-PRO کدوم بهتره؟

کارت گرافیکی که میخوام باهاش استفاده کنم 1050 ti و سی پی یو ریزن 1800 x

ویرایش شده توسط H.Salimi96
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، H.Salimi96 گفته است :

سلام وقت همگی بخیر

از بین دو مادربرد GIGABYTE AX370-Gaming K3 و ASUS PRIME X370-PRO کدوم بهتره؟

کارت گرافیکی که میخوام باهاش استفاده کنم 1050 ti و سی پی یو ریزن 1800 x

درود

به نظرمن ایسوس رو بخر... بایوس ایسوس پایدارتره . گیگا مادربورد های خوبی تولید میکنه ولی من همیشه با گیگا مشکل بایوس داشتم.

یه مورد دیگم اینکه ASUS PRIME X370-PRO برق رسانیش بهتره.

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، omid.gh گفته است :

درود

به نظرمن ایسوس رو بخر... بایوس ایسوس پایدارتره . گیگا مادربورد های خوبی تولید میکنه ولی من همیشه با گیگا مشکل بایوس داشتم.

یه مورد دیگم اینکه ASUS PRIME X370-PRO برق رسانیش بهتره.

خیلی ممنون بابت راهنماییتون

لینک به دیدگاه

به نظر من هم ایسوس بخر

من مادر برد گیگا داشتم  و عالی بوده

اما مادر جدید من x370 prime plus  هستش.زمانی بود که همه از دست رایزن شاکی بودن و مشکلات رم خیلی ها رو درگیر کرده بود.

من با مشاوره فنی لیون کامپیوتر این مادر برد رو خریدم.بخش فنی شدیدا توصیه کرد بایوس رو آپدیت کن اما من نکردم. تاریخ بایوسش مال زمانی بود که رایزن یک ماه بود معرفی شده بود.

باور کنید با بایوس آپدیت نشده سیستم بسیار پایدار بود.همه کار باهاش کردم و حتی اورکلاک سنگین.نه هنگ داشت و نه کندی موس و نه ناپایداری سیستم.اصلا مشکلاتی که دوستان میگن من یکبار نداشتم.با اولین روشن کردن بعد از اسمبل سیستم راحت بوت شد.

با خیال راحت ایسوس بخر.

رم من هم اینه.به توصیه بخش فنی خریدم.دوست داشتی از همین بخر

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/رم-کامپیوتر/ddr4/crucial/رم-کروشیال-ballistix-sport-lt-16gb-2400mhz-cl16-قرمز-78.html

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

به نظر من هم ایسوس بخر

من مادر برد گیگا داشتم  و عالی بوده

اما مادر جدید من x370 prime plus  هستش.زمانی بود که همه از دست رایزن شاکی بودن و مشکلات رم خیلی ها رو درگیر کرده بود.

من با مشاوره فنی لیون کامپیوتر این مادر برد رو خریدم.بخش فنی شدیدا توصیه کرد بایوس رو آپدیت کن اما من نکردم. تاریخ بایوسش مال زمانی بود که رایزن یک ماه بود معرفی شده بود.

باور کنید با بایوس آپدیت نشده سیستم بسیار پایدار بود.همه کار باهاش کردم و حتی اورکلاک سنگین.نه هنگ داشت و نه کندی موس و نه ناپایداری سیستم.اصلا مشکلاتی که دوستان میگن من یکبار نداشتم.با اولین روشن کردن بعد از اسمبل سیستم راحت بوت شد.

با خیال راحت ایسوس بخر.

رم من هم اینه.به توصیه بخش فنی خریدم.دوست داشتی از همین بخر

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/رم-کامپیوتر/ddr4/crucial/رم-کروشیال-ballistix-sport-lt-16gb-2400mhz-cl16-قرمز-78.html

رم موجود نیست تو لیون...این رم چطوره؟Crucial Ballistix Elite  8GBx2 3000

فقط متاسفانه قیمتا خیلی داره میره بالا...از دو هفته قبل سیستم 5.8 تومنی شده 6.4..یعنی قشنگ 600 کشیده بالا

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، H.Salimi96 گفته است :

فقط متاسفانه قیمتا خیلی داره میره بالا...از دو هفته قبل سیستم 5.8 تومنی شده 6.4..یعنی قشنگ 600 کشیده بالا

میتونید دو تا از این بخری

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/رم-کامپیوتر/ddr4/crucial/رم-کروشیال-ballistix-sport-lt-8gb-2400mhz-cl16-قرمز-23.html

اما اگر دوست دارید باس ۳۰۰۰ بخرید قبلش با بخش فنی لیون هماهنگ کنید.

حتی میتونید بگید بایوس رو آپدیت کنن براتون

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، H.Salimi96 گفته است :

من این مدل رم رو با برد x370 giga gaming5 دارم و تا الان هیچ مشکلی نداشته. از بین این دو برد (k3 و prime pro) بنده مدل ایسوس رو پیشنهاد میدم بخاطر برتری بایوس. هم از نظر ظاهری یوزرفرندلی‌تره و هم تجربه ثابت کرده که پایداری بهتری داره. البته من با بایوس برد خودم تا الان مشکلی نداشتم. فقط اینکه تنظیم ولتاژ سی‌پی‌یو تو یه منوی دیگه و جدا از تنظیم فرکانسه که یکم جالب نیست ولی خب مشکل به حساب نمیاد.

و البته اینکه آپدیت های بایوس ایسوس معمولا مشکلات کمتری دارن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...