رفتن به مطلب

راهنمایی در خرید هدست گیمینگ

Recommended Posts

عرض سلام خدمت دوستان عزیز

قصد خرید هدست گیمینگ حرفه ای رو دارم و تا ۱.۵ م می خوام هزینه کنم چون به صورت حرفه ای این گیم رو دنبال میکنم ولی بین سه مورد مردد هستم 

Logitech g933

Asus strix 7.1

Steelseries siberia 650 

ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن و اگه پیشنهاد بهتری دارن مطرح کنن

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام.

دوست من بین موارد بالا siberia 650 با وجود اینکه هدست گیمینگ هست تنها نکته ی مثبتش بیس جذاب و  لذت بخشش هست و مناسب گیمینگ نیست با توجه به اینکه  در mid  ضعف داره و high هم رضایت بخش نیست مانند بیشتر هدست های razer .

g933 هم تنها تفاوتش با g633 بیسیم بودنشه که شخصا دلیلی برای مزاحمت سیم برای کاربری گیمینگ نمیبینم با توجه به اینکه طول سیم مناسبی داره و پشت میز هستین هنگام استفاده  و بنظرم اختلاف قیمتش منطقی نیست. از لحاظ صدا هم نسبت به دو گزینه ی دیگه بالانس تر هست و در تمام فرکانس ها بعنوان یک هدست گیمینگ عملکرد خوبی داره.در مورد صدای 7.1 مجازی هم مزیتش  اینه که امکان استفاده از هر دو  صدای 7.1 مجازی  DTS X و DOLBY headphone  فراهم هست که  عموما در سایر هدست ها  فقط امکان استفاده از یکیشون هست .DTS X با وجود اینکه میزان reverb زیادی داره و کیفیت کلی صدا رو بیشتر تغییر میده اما تشخیص زاویه و جهت صداها به مراتب بهتر و دقیق تر هست همچنین به اندازه ی dolby headphone صدارو خفه (muffled) نمیکنه.همچنین g633 امکان استفاده از سیم جداگانه 3.5mm رو هم داره بجای usb که بتونین از کیفیت کارت صداتون هم بهره ببرین و از نرم افزار Razer surround برای صدای 7.1 مجازی استفاده کنین که کمی تاخیر ایجاد میکنه اما در کیفیت صدا تغییر زیادی ایجاد نمیکنه و تشخیص جهت و زاویه ی صداها هم بسیار مناسبه.(در نسخه ی پولی یا موردی که با کد یکی از محصولات razer میتونین فعال کنین امکان تغییر و تنظیم زاویه هر کانال صدا بصورت جداگانه هست).

از لحاظ راحتی بدلیل طراحی عجیب g933 یه مقدار بدفرم هست که ممکنه headband کمی به جمجمه فشار بیاره بخصوص در روزهای ابتدایی.درمورد earcup ها میتونم عرض کنم که نسبتا راحت هستن با توجه به اینکه گوش کامل داخلشون قرار میگیره و فضای کافی دارن.earpad ها هم امکان جابجایی جریان هوا دارن برای جلوگیری از تعریق و گرم شدن گوش ها  و هم به اندازه ی کافی از نشتی صدا جلوگیری میکنن.

درمورد strix 7.1 هم به عنوان هدست"7.1 واقعی"  باید عرض کنم خدمتتون که یه سری معایب داره:اول اینکه بجای دو driver با کیفیت بالا چند driver با کیفیت پایینتر دارین که اختلاف سایزشون خودش میتونه یه مقدار در صدای کلی اختلال ایجاد کنه(البته همین خودش میتونه در تشخیص جهت صدا کمک کننده باشه) مورد دوم وزن و حجم و اندازه ی زیادش هست که بخصوص درصورتی که عادت نشستن ناصحیح و بلندمدت  دارین ممکنه برای گردنتون ناراحتی ایجاد کنه.مورد بعدی درواقع برمیگرده به عبارت TRUE 7.1 که شاید بهتر باشه بگیم 7.1 فیزیکال یا چیزی شبیه به این چون درواقع برای صدای فراگیر واقعی  حداقل به دو چیز نیاز هست . 1 فاصله کافی (که ساختار هدفون امکان ایجاد فاصله رو به ما نمیده) 2:جریان هوا (عموم این هدست ها پشت بسته هستن که خودش موجب محدودیت هرچه بیشتر soundstage میشه).همچنین نیاز به کارت صدای مناسب ممکنه براتون هزینه ی اضافی داشته باشه.

درهرصورت پیشنهاد بنده این هستش که g633 تهیه بفرمایین بخصوص درصورتی که کاربریتون گیمینگ حرفه ای سبک FPS هست و به میزان زیادی در هزینه هاتون صرفه جویی کنین با توجه به شرایط کنونی بازار.

در نهایت هم در صورتی هم که محدودیت بودجه ندارین و قصد استفاده برای موسیقی و کاربریهای دیگه هم دارین  و نشتی صدای هدفون پشت باز براتون مشکل ساز نیست ترکیب beyerdynamic DT990 با کارت صدای جداگانه ی مناسب و Razer surround برای 7.1 مجازی و میکروفون رومیزی به مراتب از همه نظر از جمله کیفیت ،تفکیک،جزییات،soundstage و سایر موارد مناسب تر از هرنوع هدست گیمینگ هست.درصورتی که نشتی صدا براتون اهمیت داره DT770  گزینه ی مناسبیه که پشت بسته هست و نشتی صدای کمتری داره .البته صدای بالانس تر و دقیق تری داره که اغراق و هیجانش کمتر هست و به عنوان هدفون مانیتورینگ استفاده میشه (البته برخلاف تصور صداش رفرنس نیست و همچنان صدای V-shape داره و بیس و high مناسبی داره) همچنین پشت بسته بودنش باعث میشه که soundstage وسعت کمتری داشته باشه در مقایسه با DT990 اما همچنان وسیع تر از هدست های گیمینگ هست و imaging دقیقش در ترکیب با razer surround برای تشخیص زاویه و جهت صداها بسیار عملکرد خوبی داره.توجه داشته باشین که این 2 مورد حتما به کارت صدای جداگانه یا dac با ampمناسب نیاز دارن بخصوص در مدل 250 اهم یا 600. مدل هایی که خودم استفاده میکنم  و پیشنهاد میکنم 250 اهم pro  هستن که قیمت مناسب تری دارن و تفاوت آنچنانی با 600 ندارن هرچند درصورتی که فقط کاربری گیمینگ دارین پیشنهاد بنده همچنان به شما همون Logitech g633 هست.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...