رفتن به مطلب

کدوم ISP؟ (مشاوره)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه عزیزان.

من در حال حاضر از اینترنت 256 کیلوبیت بر ثانیه ای نامحدود مخابرات استفاده میکنم و قصد دارم این اینترنتو عوض کنم و از شرش خلاص بشم

میخواستم از نظرات شما در انتخاب سرویس و isp جدید بهره ببرم. ماهی نهایت 25 میخوام هزینه اینترنت بکنم

ممنون میشم راهنمایی بکنین. اینترنت مد فعلی نظر خودم پارس انلاین یک ساله 2 مگابیت بر ثانیه ای با استانه مصرف منصفانه 480 گیگ هست

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

سلام خدمت همه عزیزان.

من در حال حاضر از اینترنت 256 کیلوبیت بر ثانیه ای نامحدود مخابرات استفاده میکنم و قصد دارم این اینترنتو عوض کنم و از شرش خلاص بشم

میخواستم از نظرات شما در انتخاب سرویس و isp جدید بهره ببرم. ماهی نهایت 25 میخوام هزینه اینترنت بکنم

ممنون میشم راهنمایی بکنین. اینترنت مد فعلی نظر خودم پارس انلاین یک ساله 2 مگابیت بر ثانیه ای با استانه مصرف منصفانه 480 گیگ هست

سلام خدمت علی جان عزیز !

با 250 کیلوبیت برثانیه سر میکنی ؟ من جای تو بودم تا بحال سکته زده بودم !

پارس آنلاین خوبه . قدرت نتش خوبه . نویز خطم بد بود درستش کردم و الان چهار مگ بر ثانیه سرویسم هست

که اون موقع که سه مگ بود پینگ پایین بود 39 بود ولی الان نمیدونم چخبرش شده !

اینم اسپید تست بندس :

3791406079.png.c5babef53909c7e52238adabce74ae07.png

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

سلام

اول چک کنید ببینید کدوم شرکت ها توی مرکز مخابراتی شما سرویس میدند بعد اقدام کنید.

تو مرکز مخابراتی ما فقط خود مخابرات نت میده البته وجدانا کیفیت خیلی خوبی داره.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

سلام خدمت علی جان عزیز !

با 250 کیلوبیت برثانیه سر میکنی ؟ من جای تو بودم تا بحال سکته زده بودم !

پارس آنلاین خوبه . قدرت نتش خوبه . نویز خطم بد بود درستش کردم و الان چهار مگ بر ثانیه سرویسم هست

که اون موقع که سه مگ بود پینگ پایین بود 39 بود ولی الان نمیدونم چخبرش شده !

اینم اسپید تست بندس :

3791406079.png.c5babef53909c7e52238adabce74ae07.png

داداش شما چطور نویزو درست کردی من هرکاری کردم نشد حتی کارشناسم اومد هیچی که هیچی

isp هم پارس انلاین

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

برای انتخابisp بهتره از همشهری ها یا هم منطقه ای های خودتون پرس و جو کنید 

کیفیت isp ها تو مناطق مختلف فرق میکنه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بنظرم تو تهران و کرج آسیاتک فوق العاده است  و بی رغیب هم تو خدمات و هم تو کیفیک بالای 5 سال دارم همیشه بهترین و با صرفه ترین سرویس ها برای مشترکین

پر مصرف میداد و الانم با نت های نامحدود البته محدود ولی اینقدر حجمش بالاست که خودم تو ماه شاید دیگه بترکونم 50-60 درصد شو استفاده کنم .... 

بنظرم فقط آسیاتک 

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

داداش شما چطور نویزو درست کردی من هرکاری کردم نشد حتی کارشناسم اومد هیچی که هیچی

isp هم پارس انلاین

درود بر شما دوست عزیزم

اکثر نویز  از طرف مخابرات میاد و البته هیچ کاریشم نمیشه کرد !

بنده سیم مخابرات زمینی دو زوج مشکی (محکم و قطور هستش که از قدیمی هاش خیلی بهتر شده قدیمیاش نویز مینداختن !)  انتخاب کردم برای رو کار چون مقاومت خوبی داره . رو  کار کشیدم و از لای پنجره ستونش یه جایی درست کردم سیم رو رد کردم و وصل کردم به مودم .  سرش که به ورودی خونه وصل میشد رو قطع کردم و به این وصل کردم و لحیم کردم .( آپشنال بود چون از دست نویز خسته شده بودم )

و بعد نگاه کردم و دیدم کمی اس ان آر نزدیک بیست و پنج بود ولی نویز تغییری نکرده بود بعد زنگ زدم چون خطم خوب شده بود تا شش مگ به گفته ی isp جواب میداد روی سه مگ که سرویسم بود بستم چون هرچه پهنای باند بالاتر بره اس ان آر پایین تر میاد . بعد سرویس چهار مگ خریدم و زنگ زدم پهنای باندم رو برام چهار مگ کردن .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود بر شما دوست عزیزم

اکثر نویز  از طرف مخابرات میاد و البته هیچ کاریشم نمیشه کرد !

بنده سیم مخابرات زمینی دو زوج مشکی (محکم و قطور هستش که از قدیمی هاش خیلی بهتر شده قدیمیاش نویز مینداختن !)  انتخاب کردم برای رو کار چون مقاومت خوبی داره . رو  کار کشیدم و از لای پنجره ستونش یه جایی درست کردم سیم رو رد کردم و وصل کردم به مودم .  سرش که به ورودی خونه وصل میشد رو قطع کردم و به این وصل کردم و لحیم کردم .( آپشنال بود چون از دست نویز خسته شده بودم )

و بعد نگاه کردم و دیدم کمی اس ان آر نزدیک بیست و پنج بود ولی نویز تغییری نکرده بود بعد زنگ زدم چون خطم خوب شده بود تا شش مگ به گفته ی isp جواب میداد روی سه مگ که سرویسم بود بستم چون هرچه پهنای باند بالاتر بره اس ان آر پایین تر میاد . بعد سرویس چهار مگ خریدم و زنگ زدم پهنای باندم رو برام چهار مگ کردن .

اها خیلی ممنون ولی کارشناس اومد اینچیزا رو نگفت فک کنم چون خونه از مرکز مخابرات دوره کاریش نمیشه کرد

لینک به دیدگاه

با تشکر از راهنمایی های تمام دوستان

بنده کرج هستم و بیشتر دوستان همشهری خودم هم  که adsl استفاده میکنن یا مخابرات استفاده میکنن یا پارس انلاین

مرکز مخابراتی هم خدارو شکر مرکز جزو مراکز لجستیکی ارتباطی کرجه و پشتیبانی خوبی داره

احتمال زیاد از خود مخابرات اینترنت بگیرم چون سرویس فعلیم هم مخابراته و حوصله انتقالات و کاغذ بازیای اداری isp های خصوصی رو ندارم

البته قبل از این 256 مخابرات 1 مگ حجمی اسیاتک داشتم و راضی هم بودم ازش.

لینک به دیدگاه

ازدیده بان بگیر عالی و پرحجم الان شش ماهه گذاشته 6 ترابایت 160 تومن ... 

6 ترابایت بین الملل . 

didi.ir

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...