رفتن به مطلب

مشاوره برای تعویض پاور مناسب

Recommended Posts

سلام دوستان بنده سیستمم اینه min:ph861usb3 cpu:i3 2120 ram:2 4gig vga:gtx1060 armor 6gig  power:535a Green .دوستان در مورد مچ بودن سیستم کاملا آگاه هستم که نیاز به ارتقا دارم اما الان  فقط موضوع پاور سیستمم هست. این پاور خودم حدود 5 سال دارم اما روزی شاید 1 ساعت سیستمم روشن بوده خلاصه یه پاور دست دوم تمیز پیدا کردم colermaster 750 که به قول فروشنده روی سیستمی بوده که اصلا نیاز بهش نبوده یعنی اون سیستم با 300 وات پاور هم جوابگو بوده. خلاصه بهم پیشنهاد تعویض داده که پاور خودم بدم و 100 تومن سر بدم اون بگیرم. از طرفی گفتم از شما دوستای گل با تجربه یه مشورتی بگیرم ببینم چه کار کنم آیا عوض کنم؟ در ضمن هر دوتاشون گارانتی ندارن 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 750 وات رو این سیستم به کارت نمیاد ولی اگه کم کارکرده چرا که نه کولر مستر خیلی بهتر از گرینه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام دوستان بنده سیستمم اینه min:ph861usb3 cpu:i3 2120 ram:2 4gig vga:gtx1060 armor 6gig  power:535a Green .دوستان در مورد مچ بودن سیستم کاملا آگاه هستم که نیاز به ارتقا دارم اما الان  فقط موضوع پاور سیستمم هست. این پاور خودم حدود 5 سال دارم اما روزی شاید 1 ساعت سیستمم روشن بوده خلاصه یه پاور دست دوم تمیز پیدا کردم colermaster 750 که به قول فروشنده روی سیستمی بوده که اصلا نیاز بهش نبوده یعنی اون سیستم با 300 وات پاور هم جوابگو بوده. خلاصه بهم پیشنهاد تعویض داده که پاور خودم بدم و 100 تومن سر بدم اون بگیرم. از طرفی گفتم از شما دوستای گل با تجربه یه مشورتی بگیرم ببینم چه کار کنم آیا عوض کنم؟ در ضمن هر دوتاشون گارانتی ندارن 

سلام

کدوم مدل کولر مستر

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، Reza farasati گفته است :

دوست عزیز 750 وات رو این سیستم به کارت نمیاد ولی اگه کم کارکرده چرا که نه کولر مستر خیلی بهتر از گرینه 

داداش یعنی منظور شما اینه که همین پاور خودم کفایت میکنه و نیاز نیست تعویضش کنم؟در ضمن واسه برق گرافیک 8 پین تبدیل گرفتم ازش چون خودش فقط 6 پین داره 

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، m.shabani گفته است :

سلام

کدوم مدل کولر مستر

سلام داداش دقیقا نمیدونم در همین حد میدونم که کولر مستر شما کلی نظرتون رو بفرمایید 

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام داداش دقیقا نمیدونم در همین حد میدونم که کولر مستر شما کلی نظرتون رو بفرمایید 

خب فرق دارن وارزششون هم متفاوته.فرق بین v750 ماژولار ونیمه ماژولار خیلیه توی کیفیت ساخت وشرکت سازنده oem وارزش و..(درحد چند صدتومن)اگه مدلای دیگه مثل سری b ویا  باشن که خب خیلی ارزششون کمتره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

مدل دقیق پاور کولرمستر بپرسید

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

خب فرق دارن وارزششون هم متفاوته.فرق بین v750 ماژولار ونیمه ماژولار خیلیه توی کیفیت ساخت وشرکت سازنده oem وارزش و..(درحد چند صدتومن)اگه مدلای دیگه مثل سری b ویا  باشن که خب خیلی ارزششون کمتره.

اوکی حتما فردا میرم ازش عکس میگیرم میفرستم خدمتتون ببینید. 

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

مدل دقیق پاور کولرمستر بپرسید

اوکی حتما فردا میرم ازش عکس میگیرم میفرستم خدمتتون ببینید

لینک به دیدگاه

فقط ببخشید دوستان جواب این سوالم رو ندادید اگه فرضا همین پاور خودم مناسب از کار دربیاد واسه اینکه برای برقش که 8 پین تبدیل زدم مشکلی پیش نمیاد؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه بودجشو دارین بهتره پاور نو بگیرید ، پاور قلب سیستمه با به خطر افتادن پاور ریسک خرابی بقیه قطعات هم باید در نظر بگیرید

فعلاً پاور کولرمستر مشخصاتشو بگیرید ببینیم چی میشه 

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

فقط ببخشید دوستان جواب این سوالم رو ندادید اگه فرضا همین پاور خودم مناسب از کار دربیاد واسه اینکه برای برقش که 8 پین تبدیل زدم مشکلی پیش نمیاد؟ 

عزیز هیچ وقت تبدیل نزن.کار درستی نیست

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

عزیز هیچ وقت تبدیل نزن.کار درستی نیست

چشم?

لینک به دیدگاه

اینم مشخصات کامل بچه ها  لطفا زودتر کمکم کنید میخوام اگه از نظرتون به صلاحه بعدازظهر معاملش کنم .ممنون

Screenshot_۲۰۱۸-۰۵-۲۱-۱۱-۰۷-۲۱.png

Screenshot_۲۰۱۸-۰۵-۲۱-۱۱-۰۷-۴۰.png

Screenshot_۲۰۱۸-۰۵-۲۱-۱۱-۰۷-۴۵.png

Screenshot_۲۰۱۸-۰۵-۲۱-۱۱-۰۷-۵۲.png

Screenshot_۲۰۱۸-۰۵-۲۱-۱۱-۰۷-۵۶.png

Screenshot_۲۰۱۸-۰۵-۲۱-۱۱-۰۸-۰۱.png

ویرایش شده توسط ultragame888
لینک به دیدگاه

دوستان با تجربه تو رو خدا کمک کنید بعدازظهر معامله برقراره ?

ویرایش شده توسط ultragame888
لینک به دیدگاه

سلام

یکم قدیمیه و ...

اگه بتونی سری v ماژولار یا حتی نیمه ماژولار بگیری بهتره. یکم بزار روش و بهترشو بگیر.

من 650 وی داشتم آخ نگفت.اونم با دوتا gtx 570

سعی کن پاوری با راندمان گولد بگیری نه پلاس

ویرایش شده توسط Post-Human Warrior
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

دوستان با تجربه تو رو خدا کمک کنید بعدازظهر معامله برقراره 1f622.png

ببین دوست عزیز درکل خیلی ارزشمند تر از پاور فعلیتون نیست.بنده هم قبلا با سیستم قبلیم یدونه gtx760رو با تبدیل 6به 8پین باهاش 4سال تمام تا همین آبان قبل گیم وکارای سنگین کردم ومشکلی هم پیش نیومد وبعد هم فروختم وسیستمم رو کلا ارتقا دادم.

خلاصه امر اینکه اگه مشکلی نداری وبه فکر ارتقا  سنگین هم نیستی خیلی ارزش خرید نداره.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

ببین دوست عزیز درکل خیلی ارزشمند تر از پاور فعلیتون نیست.بنده هم قبلا با سیستم قبلیم یدونه gtx760رو با تبدیل 6به 8پین باهاش 4سال تمام تا همین آبان قبل گیم وکارای سنگین کردم ومشکلی هم پیش نیومد وبعد هم فروختم وسیستمم رو کلا ارتقا دادم.

خلاصه امر اینکه اگه مشکلی نداری وبه فکر ارتقا  سنگین هم نیستی خیلی ارزش خرید نداره.

دوست عزیز شما پاورتون چند وات بود و ازش واسه این گرافیک تبدیل گرفته بودید؟

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

دوست عزیز شما پاورتون چند وات بود و ازش واسه این گرافیک تبدیل گرفته بودید؟

gp535b-us

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

gp535b-us

دمت گرم داشی از هزینه الکی جلوگیری کردی 

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

دمت گرم داشی از هزینه الکی جلوگیری کردی 

خاهش میکنم.

خیلی خوبه که در اینجور موارد به فرومهایی مثل اینجا سربزنید وکمک بخاید.شاید یسری مسائل خیلی ریز رو که نمیدونید اینجا متوجه میشید وتاثیر گزاره.

ویرایش شده توسط alimogharehabed
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

خاهش میکنم.

خیلی خوبه که در اینجور موارد به فرومهایی مثل اینجا سربزنید وکمک بخاید.شاید یسری مسائل خیلی ریز رو که نمیدونید اینجا متوجه میشید وتاثیر گزاره.

بله کاملا حق با شماست. بازم ممنونم ازتون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...