رفتن به مطلب

Recommended Posts

درود بر دوستان

طی ده روز اخیر چند قلم جنس که نیاز داشته‌ام چند مرحله افت قیمت داشته‌اند. کالاها هم متفاوت بوده‌اند و مرجع من فروشگاههایی بوده‌‌اند که اول کالا را داشته‌اند و دوم چون فروش بالایی دارند مدام با کالای جدید جایگزین می‌شده و به قولی قیمتها بروز بوده‌اند.

نمونه‌ها: کاغذ جوهر افشان (roll and Sheet)، کارتریج اصلی چاپگر جوهر افشان، پردازنده‌ی ۷۱۰۰ اینتل، رم ddr4، حافظه‌ی فلش

آیا شما نیز چنین تجربه‌ای داشته‌اید؟ علت چیست؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود بر دوستان

طی ده روز اخیر چند قلم جنس که نیاز داشته‌ام چند مرحله افت قیمت داشته‌اند. کالاها هم متفاوت بوده‌اند و مرجع من فروشگاههایی بوده‌آند که اول کالا را داشته‌اند و دوم چون فروش بالایی دارند مدام با کالای جدید جایگزین می‌شده و به قولی قیمتها بروز بوده‌اند.

نمونه‌ها: کاغذ جوهر افشان (roll and Sheet)، کارتریج اصلی چاپگر جوهر افشان، پردازنده‌ی ۷۱۰۰ اینتل، رم ddr4، حافظه‌ی فلش

آیا شما نیز چنین تجربه‌ای داشته‌اید؟ علت چیست؟

درود جناب بهمنیان عزیز
بلی،شاید علتش فروش کم بوده که خواستن با یه کاهش قیمت جزئی  خریدار رو ترغیب به خرید کنن.

مشابه همین مورد رو دیدم.کاغذ آ4 یه برند  قیمت از 12ت رفت رو 18ت الان اومده رو 14ت.

شاید کاغذ افت داشته باشه اما بقیه کالا ها افتشون شبیه جوکه و بهتره خودمون رو فریب ندیم.مثلا قیمت 7100 قبل از گرونی 495ت تا 520ت بود که شد 800ت تا 899ت،الان هم شده 795ت.300ت گرون شده و  ارزونی در کار نیست.

رم 8گیگ 360ت تا 390ت بود الان کمتر از 490ت نیست،همچنین فرکانس بالا ها به طور عجیبی تخیلی شدند.رم 16گیگ 3200 قیمتش 750ت بود الان 1100ت ارزونترینش هست.

فلش 32گیگ گرفتم 55ت  دیجی بردش رو 130ت بعد هم ناموجود شد.

کالایی رو از دیجی گرفتم 879ت الان زده 1800ت بعد با تخفیف زده 1599ت.

پرینتر  1102 530ت بود الان 1100ت.

گوشی ها قیمتشون فوق تخیلی شده

قیمت کارت ها سر به فلک کشیده

و .......

توی این چند هفته گرونی،خاطرات زمان مدیر جهانی زنده شد.

قشنگ یادمه سایت رایان صبا رو چک میکردم نیم ساعت به نیم ساعت قیمتهارو افزایش میداد.

الانم دیجی رو رفرش میکنی 500ت میزاره رو قیمت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همه هم تقصیر نهاد مربوطه س که رسیدگی نمیکنه.

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، ***sniper*** گفته است :

درود جناب بهمنیان عزیز
بلی،شاید علتش فروش کم بوده که خواستن با یه کاهش قیمت جزئی  خریدار رو ترغیب به خرید کنن.

مشابه همین مورد رو دیدم.کاغذ آ4 یه برند  قیمت از 12ت رفت رو 18ت الان اومده رو 14ت.

شاید کاغذ افت داشته باشه اما بقیه کالا ها افتشون شبیه جوکه و بهتره خودمون رو فریب ندیم.مثلا قیمت 7100 قبل از گرونی 495ت تا 520ت بود که شد 800ت تا 899ت،الان هم شده 795ت.300ت گرون شده و  ارزونی در کار نیست.

رم 8گیگ 360ت تا 390ت بود الان کمتر از 490ت نیست،همچنین فرکانس بالا ها به طور عجیبی تخیلی شدند.رم 16گیگ 3200 قیمتش 750ت بود الان 1100ت ارزونترینش هست.

و .......

قشنگ یادمه سایت رایان صبا رو چک میکردم نیم ساعت به نیم ساعت قیمتهارو افزایش میداد.

درود دوست ارجمند

قصدم این بود که اگر موردهای مشابهی هست آگاه شوم. و گرنه رویه‌ی رایج را می‌دانیم و دلیلی نمی‌بینم که بحثهای متداول درباره‌ی گرانی پیش کشیده شود. چاپگر ۱۱۰۲ همان زمان هم قیمتش غیر منطقی بود، الان که جای خود دارد.

لینک به دیدگاه

طی یک ماه اخیر هندزفری جبرا استورم را چند بار خریده‌ام، قیمتها متغیر بوده از ۱۰۰ هزار تومان به بالا. اما از همه جالبتر این است که در فروشگاههایی که می‌شناسم قیمت تقریبا همیشه کاهش داشته، اما در دیجیکالا وارونه بوده و از ۱۱۵ هزار تومان به قیمت زیر البته با تخفیف رسیده. اگر کسی در باب سازوکار قیمتگذاریها چیزی می‌داند روشنگری کند.

Storm.JPG

لینک به دیدگاه

من ندیدم چیزی ارزون شه

مثلا اس اس دیه سامسونگ evo 860 یه نگا به شیب قیمتیش بندازید ..

بنده قصد خریدشو داشتم منتها گفتم یکم صبر میکنم .. توی چند روز 100 تومن رفت روی قیمتش .. بعضی سایت ها هم سو استفاده کردن و گرون ترش کردن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

طی یک ماه اخیر هندزفری جبرا استورم را چند بار خریده‌ام، قیمتها متغیر بوده از ۱۰۰ هزار تومان به بالا. اما از همه جالبتر این است که در فروشگاههایی که می‌شناسم قیمت تقریبا همیشه کاهش داشته، اما در دیجیکالا وارونه بوده و از ۱۱۵ هزار تومان به قیمت زیر البته با تخفیف رسیده. اگر کسی در باب سازوکار قیمتگذاریها چیزی می‌داند روشنگری کند.

سعید جان، به نظر اقلامی که فروشش توسط دیجی کالا نیست، نوسان خیلی شدید داره و اصلا هم نظارتی روش نیست.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، magnetic7 گفته است :

من ندیدم چیزی ارزون شه

مثلا اس اس دیه سامسونگ evo 860 یه نگا به شیب قیمتیش بندازید ..

بنده قصد خریدشو داشتم منتها گفتم یکم صبر میکنم .. توی چند روز 100 تومن رفت روی قیمتش .. بعضی سایت ها هم سو استفاده کردن و گرون ترش کردن

در 8 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

سعید جان، به نظر اقلامی که فروشش توسط دیجی کالا نیست، نوسان خیلی شدید داره و اصلا هم نظارتی روش نیست.

قیمتها دست کم شیراز رو به کاهش داشت تا زمان سخنرانی پومپئو. پس از آن بیقاعده شده.

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

عزیزان شماها چرا از اون دیجی کالای کلاه بردار خرید میکنید. از بازار بخرید بهتره تا اونا

لینک به دیدگاه

قیمت های دیجی کالا متاسفانه مبنای قیمت سایر فروشگاه ها شده

و‌از اون طرف فروشنده های متفرقه دیجی کالا بابت کارمزدی که باید به دیجی کالا پرداخت کنند کلی رو قیمت کالا می‌کشند که همین قیمت می‌شه مبنای فروشنده های دیگه و کاربرهایی که کالای دست دوم شون رو می‌خواهند بفروشند

یه کامنت تو یه سایت خبری دیدم طرف می‌گفت یکی از فروشنده های میز و لوازم چوبی دیجی کالاست ، یک روز قبل یلدا از دیجی کالا بهش زنگ می‌زنن می‌گن چقدر می‌تونی تخفیف بدی رو‌ روی کالاهات؟ طرف گفته حداکثر ۱۰ درصد / منشی ه می‌گه کمه برو پنل کاربریت ۱۵۰ بکش روش ۲۰ درصد تخفیف بده!!

و تخفیف های ایران اینطوریاس

انوقت تو فروشگاه های سخت افزار آمریکا کالای اپن باکس که صرفا جعبه اش باز شده ۳۴ درصد تخفیف می‌دن

ویرایش شده توسط adreno420
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، adreno420 گفته است :

انوقت تو فروشگاه های سخت افزار آمریکا کالای اپن باکس که صرفا جعبه اش باز شده ۳۴ درصد تخفیف می‌دن

اونجا بلاد کفره شما به این نکته توجه نکردی

لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب خدمت دوستان:

درباره قیمت خیلی بالای روزهای اخیر دیجیکالا نسبت به سایتهای دیگه  بنده فکر میکنم 2 تا عامل داره

1= دیجیکالا از همین الان شمشیر رو از رو بسته و داره با دلار 7000 تمنی حساب میکنه!

2=دیجیکالا در حال حاضر پرفروش و مورد اعتمادترین سایت خرید و فروش اینترنتی تو اقلام مختلف هست ظاهرا و چون فروشش بالاست موجودی انبار تمام شده و قیمت خریدش رفته بالا!!!! (سایتهای دیگه البته هنوز از موجودی قبلی فروش میکنن!)پ

البته دیروز بنده یک مورد بورد روگ ایسوز تو itbazar یک سایت قیمتی گذاشته بود که وقتی تماس گرفتم برای خرید 200 تمن بالاتر از قیمت  اعلام شده تو سایت  قیمت دادن!!  که کرک و پرم یکجا ریخت.

الان زمانیه که اول باید از صحت قیمت تلفنی یا حضوری آگاه بشیم قبل خرید!

ویرایش شده توسط tsd137
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، adreno420 گفته است :

قیمت های دیجی کالا متاسفانه مبنای قیمت سایر فروشگاه ها شده

و‌از اون طرف فروشنده های متفرقه دیجی کالا بابت کارمزدی که باید به دیجی کالا پرداخت کنند کلی رو قیمت کالا می‌کشند که همین قیمت می‌شه مبنای فروشنده های دیگه و کاربرهایی که کالای دست دوم شون رو می‌خواهند بفروشند

یه کامنت تو یه سایت خبری دیدم طرف می‌گفت یکی از فروشنده های میز و لوازم چوبی دیجی کالاست ، یک روز قبل یلدا از دیجی کالا بهش زنگ می‌زنن می‌گن چقدر می‌تونی تخفیف بدی رو‌ روی کالاهات؟ طرف گفته حداکثر ۱۰ درصد / منشی ه می‌گه کمه برو پنل کاربریت ۱۵۰ بکش روش ۲۰ درصد تخفیف بده!!

و تخفیف های ایران اینطوریاس

دقیقا یک مورد مشکوک من در دیجی کالا دیدم به اسم " مکا شاپ" که قیمتاش دقیقاااااااااااااااااااااااااا 2X هست. دقیقا.

تعوری من اینه که اینو خود دیجی کالا گزاشته که غیر قابل خرید باشه برای اکثر خریدار ها تا چی کار کنه باش؟ یک قسمت داره به اسم :

"""آیا از قیمت کالا راضی هستید؟

بله خیر"""

من یک بار تست کردم اینو روی یک عدد موس بلادی که در خود سایت نوترونیک هم موجود بود 79500 تومن! لینکو براشون ارسال کردم(در این زمان قیمت همین موس از فروشنده مکا شاپ 200.000 150.000 بود یعنی مثلا تخفیفم خورده!).

چند روز بعد کلا کالا از سایت نوترونیک حـــــــذف شد به طور کامل اصلا صفحه مشخصاتشم برداشته شد.

مافیا کثیفی هست این وسط.

شاید توهمات منه...

لینک به دیدگاه

یه مانیتور از دیجی گرفتم 400 تومن چپوند بهم. اون تضمین بهترین قیمت هم الکیه؛ اقدام کردم  به هیچ جا نرسید.

روزی نیست که لعنت نفرستم به اینجایی که توش دنیا اومد. بشمار....2️⃣3️⃣5️⃣6️⃣7️⃣8️⃣?

ویرایش شده توسط Crystal570X
لینک به دیدگاه

مشکل ایرانی جماعت اینه که فقط بلده فحش بده

گرونه نخر

ناراحتی نخر

تو این بازار آشفته دیجی کالا تنها جاییکه کارش از همه بهتره

لینک به دیدگاه

من تنها چیزی که دیدم قیمتش بالا رفت و دوباره اومد پایین پردازنده 8600k بود ( وبعضی مدل های دیگه )

قیمت رم رفت بالا ولی پایین نیومد

مانیتور رفت بالا ولی پایین نیومد

فلش رو نمیدونم چون خیلی وقته اصلا قیمت فلش هارو نگاه نمیکنم

دیجیکالا هم جالبه خیلی ، بعضی اجناسش به شدت گرون تر از سایت های دیگه است ، بعضی اجناسش ارزون تر ، البته معمولا گرون تر ! 

مشخصا دیجیکالا حق داره گرون بفروشه چون مردم بازم میخرن ! من به شخصی  یه گوشی نشون دادم تو یه سایت دیگه حدود 10 درصد ارزون تره ، ولی اون شخص ترجیح داد از دیجیکالا بخره چون احساس میکنه مطمئن تره ، 

جالبه حدود 4 سال پیش وقتی من از دیجیکالا خرید میکردم همین فرد به من میگفت چطور از این سایت ها خرید میکنی ؟ اون زمانا دیجیکالا تخفیف های خوبی میداد و دوز و کلک نداشت مثل این روزا

لینک به دیدگاه

گرونه، نخر که نشد راه حل! این برای جاهایی جواب میده که بصورت مقطعی دچار این مشکلات میشن! اینجا گرون که میشه خود فروشنده ها احتکار میکنن.

لینک به دیدگاه

جا داره این وسط منم یادی کنم از پاوری که 1 ماه پیش خریدم 340
بعد گرونی تا 640 کشید بالا و قیمت الانش رو مشاهده کنید :
image.thumb.png.165e4e2b6aa69ad04a1df41835dafef9.png

58 تومن تخفیف !! به اسم تخفیف میدن !!!! یجورایی منت هم رو سرت میذارن.
و جالب تر قیمت پاور 500 وات از همین مدله
image.thumb.png.b9549bf41ac72973a571d75f4f7207bf.png

همین 500 وات رو لیون میده 349 تومن
https://lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/پاور/green/پاور-گرین-gp500b-hp-plus.html
image.thumb.png.e278cc073dca56fbb026298b7b4e50a1.png

و 700 واتش توسط لیون 460 قیمت خورده
https://lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/پاور/green/پاور-گرین-gp700b-hp-plus.html

ویرایش شده توسط #Hydra
لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، #Hydra گفته است :

جا داره این وسط منم یادی کنم از پاوری که 1 ماه پیش خریدم 340
بعد گرونی تا 640 کشید بالا و قیمت الانش رو مشاهده کنید :
image.thumb.png.165e4e2b6aa69ad04a1df41835dafef9.png

این پاور 600b hp plus که خریدی کارکردش خوبه؟

دیجی که شده سر گردنه با قیمتای تخمیش چند وقته که دیگه به قیمتای اونجا نگاهم نمیکنم اپلیکشنشم حذف کردم بره پی کارش

به لیونم زیاد امیدی نیست هارد وسترن دو ترا از ۴۱۵ یهو  پرید به ۴۴۹ وقتی که دیجی شاه دزد هنوز قیمتشو رو ۴۱۵ نگه داشته البته این یه مورد دیجی استثنا بود بقیه جنساش چند صدهزار از جاهای دیگه گرونتره

خلاصه یه مشت اتو آشغال تو سبد خریدم تو لیون ریختم رفتم همون جنسارو تو سبد مقداد ریختم نزدیک ۲۳۰تومن  کمتر افتاد 

تو سایتای متفرقه که همه قطعاتو باهم ندارن قیمتا نصبت به سایتای مهم خیلی ارزونتر میوفته که اونم باید دونه دونه از سایتای مختلف بخری

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Hamid.HP گفته است :

دیجی که شده سر گردنه با قیمتای شخمیش چند وقته که دیگه به قیمتای اونجا نگاهم نمیکنم اپلیکشنشم حذف کردم بره پی کارش

به لیونم زیاد امیدی نیست هارد وسترن دو ترا از ۴۱۵ یهو  پرید به ۴۴۹ وقتی که دیجی شاه دزد هنوز قیمتشو رو ۴۱۵ نگه داشته البته این یه مورد دیجی استثنا بود بقیه جنساش چند صدهزار از جاهای دیگه گرونتره

خلاصه یه مشت اتو آشغال تو سبد خریدم تو لیون ریختم رفتم همون جنسارو تو سبد مقداد ریختم نزدیک ۲۳۰تومن  کمتر افتاد 

تو سایتای متفرقه که همه قطعاتو باهم ندارن قیمتا نصبت به سایتای مهم خیلی ارزونتر میوفته که اونم باید دونه دونه از سایتای مختلف بخری

داداش لفظ مناسب عه!

دیجی کالا یه وقتایی قیمتا خوبی میزنه باید سرچ کنین ببینین کجا ارزونتره از اونجا تهیه کنید!

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/07, 10:11:26، سعید بهمنیان گفته است :

Storm.JPG

درود

اقای بهمنیان عزیز سیاست قیمتگذاری دیجی کالا معلوم نیست چجوریه. این فروشگاه هایی که دیجیکالا باهاشون قرارداد فروش داره و فروشنده فرعی هستن عملا هرجور که دلشون بخواد دارن قیمتگذاری میکنن.

قصد خرید یه جفت دمبل داشتم از دیجی. قیمتها 130 تومن به بالا بود! در حالیکه امروز بعد از ظهر از یه لوازم ورزشی فروش معتبر که تازه بار هم آورده بود همون جفت دمبل رو 92 تومن خریداری کردم و 50 هزار تومن گذاشتم جیبم.

تنها راه جلوگیری از این سوء استفاده سنگین، نخریدنه. همین و بس

قیمتها عجیب فضایی شدن. فلشی که پارسال خریدم 32 تومن (16 گیگ usb3.1) رو متاسفانه گم کردم و خواستم دوباره بخرم دیدم فلش 16 زیر 50 تومن نیست تازه مدلای یو اس بی 2. یو اس بی 3 که زیر 70 تومن اصلا هیچ جا پیدا نکردم و مجبور شدم به یه یو اس بی 2 رضایت بدم ...

خدا بخیر کنه اوضاع رو ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

وضعیت من بهتر از شماها هستش لنگ 100 تومن واسه قرص هستم دیگه حوصله نمیکنم قیمتهای سخت افزار چک کنم و الکی حرص بخورم !

یه مثال از وضعیت اداره مملکت میزنم: اگه کال اف دیوتی به صورت لن و تیمی بازی کرده باشین بعضی از پلیرهای خیلی ضعیف هستن چون دوستن موقع یار کشی بهشون نمیشه نه گفت طرف تو 30 دقیقه بازی 100 منفی میاره یعنی مثلا 30 تا میزنه 130 میمیره ، من میگفتم آخه نمیتونی چرا زور میزنی بازی کنی اگه یه سیستم روشن بدون پلیر جای تو بزاریم منفیش کمتر از نصف تو میشه و یکبار به یکی از همین بچه ها زنگ زدن همون اول بازی مجبور شد بره و ما هم سیستمشو روشن گذاشتیم خیلی به ضرر تیمه هم یه پلیر کمتر میشه و هم تیم تو ریسپاون میفوته (اصطلاح کال اف) یعنی وقتی میمیری جلوی هدف تیم رقیب ظاهر میشی و زنده شدن دوباره با مردن فرقی نداره و بدجوری رو اعصاب آدم راه میره ، خلاصه آخر بازی سیستم بدون پلیر 29 تا منفی داد یعنی سیبل ثابت بهتر از اون بازی میکرد ! و بازیو بردیم .

وضعیت مملکت ما هم اینجوری شده یه عده مثل رفیق ما نمیتونن پلی کنن و الکی سر قومپوز (نمیدونم درست نوشتم یا نه ) در میارن و کل تیمو به ف ا ک میدن ، آقا بلد نیستی زوری نیست بسپار به آدم بلدش ، البته رفیق ما باعث باخت میشد هم خودش ضرر میکرد هم ضررش به ما میرسید و مجبور به پرداخت پول میز میشدیم ولی وضعیت مسئولین برعکسه ، کل مملکتو به ف ا ک میدن عوضش خودشون جیبشونو پر میکنن و میفرستن واسه نی نی های خارجیشون !

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hamid.HP گفته است :

والا چی بگم. الان اینو با چی مقایسه کنم. قبلا گرین داشتم از سری EU الانم اینو خریدم. نمیدونم پاورهای هم قیمت رقیبش چه امکاناتی دارن. ولی من از برند گرین راضی هستم پاور قبلیم به خوبی سرویس دهی میکرد هیچ مشکلی هم برنخوردم. فقط به خاطر بالا رفتن وات سیستمم به علت ارتقا ، مجبور شدم ارتقای پاور بدم. دوستان پیشنهاد کردن این مدل رو منم خریدم. البته با توجه به تیزر های تبلیغاتی و معرفی این محصول توسط گرین ، کیفیت قطعات بسیار بالا با راندمان بسیار بالا با توپولوژی کاملا جدید و تحول یافته همراه با طراحی کاملا متفاوت مدار ها و استفاده از بروزترین پروتکشن ها و مدار های سوییچینگ و تغذیه و .... که همه اینا منجر به خرید این پاور شد.
 نمیدونم نرم افزاری برای تست پاور هم موجوده ؟ چجور به چالش بکشمش ؟ فقط میتونم بگم تو این چند ماه سیستم منو تو فول لود و کارای سنگین به خوبی تغذیه کرده . هیچ ایرادی توی تغذیه سیستم مثل کرش کردن یا ریست شدن یا غیره ندیدم خدارو شکر. در مورد صدای فن هم توی فول لود یکم متوجه چرخش با سرعت بالاش میشید که اینم کاملا منطقی و ایده اله صداشم اصلا ازار دهنده نیست متناسب و کم صداس. ولی پاور قبلیم خیلی بیصدا بود اعجوبه ای بود. 22 دسی بل. اصن صداشو تو فول لود هم نمیشنیدی. اینقد سیالنت بود. خود شرکت ادعا داره یکی از پیچیده ترین نرم افزار مدیریت سرعت چرخش به نسبت دما روی این پاور پیاده شده و بهترین نوع فن که بازم ادعا میکنه از فن دو بلبرینگه هم عمر بالاتری داره توی این مدل استفاده شده.
بسیار جعبه بندی شکیل و زیبا . خود پاور بسیار چشم نوازه رنگ بندیش. گارنتی 62 ماهه داره که خودش خیلیییییه. 5 سال گارانتی کم نیست. کابل های تخت و نیمه ماژولار هم کمک میکنه به راحتی کابل کشی رو مدیریت کنین. 
باید ببینیم تو بلند مدت خودشو چجور نشون میده. تا به الآن ازش خیلی راضی بودم.

در 3 ساعت قبل، Hamid.HP گفته است :

دیجی که شده سر گردنه با قیمتای تخمیش چند وقته که دیگه به قیمتای اونجا نگاهم نمیکنم اپلیکشنشم حذف کردم بره پی کارش

به قول دوست عزیزمون که اون بالا گفتن ممکنه به این خاطر باشه بقیه سایت ها که ارزون تر میدن به خاطر اینباشه دارن موجودی قدیم توی انبار رو به فروش میرسونن به دلار قدیم حساب میشه پس ارزون تره ولی سایت های پرفروش چون سریع موجودی تموم میکنن موجودی جدیدشون خب طبیعتا بر اساس دلار روز محاسبه میشه و طبیعتا گرون تره. 

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

وضعیت من بهتر از شماها هستش لنگ 100 تومن واسه قرص هستم دیگه حوصله نمیکنم قیمتهای سخت افزار چک کنم و الکی حرص بخورم !

یه مثال از وضعیت اداره مملکت میزنم: اگه کال اف دیوتی به صورت لن و تیمی بازی کرده باشین بعضی از پلیرهای خیلی ضعیف هستن چون دوستن موقع یار کشی بهشون نمیشه نه گفت طرف تو 30 دقیقه بازی 100 منفی میاره یعنی مثلا 30 تا میزنه 130 میمیره ، من میگفتم آخه نمیتونی چرا زور میزنی بازی کنی اگه یه سیستم روشن بدون پلیر جای تو بزاریم منفیش کمتر از نصف تو میشه و یکبار به یکی از همین بچه ها زنگ زدن همون اول بازی مجبور شد بره و ما هم سیستمشو روشن گذاشتیم خیلی به ضرر تیمه هم یه پلیر کمتر میشه و هم تیم تو ریسپاون میفوته (اصطلاح کال اف) یعنی وقتی میمیری جلوی هدف تیم رقیب ظاهر میشی و زنده شدن دوباره با مردن فرقی نداره و بدجوری رو اعصاب آدم راه میره ، خلاصه آخر بازی سیستم بدون پلیر 29 تا منفی داد یعنی سیبل ثابت بهتر از اون بازی میکرد ! و بازیو بردیم .

وضعیت مملکت ما هم اینجوری شده یه عده مثل رفیق ما نمیتونن پلی کنن و الکی سر قومپوز (نمیدونم درست نوشتم یا نه ) در میارن و کل تیمو به ف ا ک میدن ، آقا بلد نیستی زوری نیست بسپار به آدم بلدش ، البته رفیق ما باعث باخت میشد هم خودش ضرر میکرد هم ضررش به ما میرسید و مجبور به پرداخت پول میز میشدیم ولی وضعیت مسئولین برعکسه ، کل مملکتو به ف ا ک میدن عوضش خودشون جیبشونو پر میکنن و میفرستن واسه نی نی های خارجیشون !

متاسفانه وقتی کارو به کاردونش نسپری و بدی دست ادم های عجول و متعصب و ذهن بسته اخرش بهترز این ازاب در نمیاد !!! اصل و اساس حیات هر کشوری به تعاملات خارجی بنده. اصن خیلی حرف مسخره ایه بگی نه ما باید رو پای خودمون وایسیم به منابع خودمون اتکا کنیم !!! مگه میشه همچین چیزی ؟؟  اون کشور محکوم به فناست

لینک به دیدگاه

در در 1397/02/31, 13:01:29، ***sniper*** گفته است :

درود جناب بهمنیان عزیز

و .......

من چون شغلم اینه چاپ خانه دارم  درمورد کاغذ اطلاع دارم

کاغذ قبل از اینکه دلار بره بالا مشکل واردات داشت و یه مدتی وارد نشد قیمت کاغذ شدید بالا رفت تقریبا دو برابر شد  الان مشکل واردات کاغذ حل شده اما قیمت دلار بالا رفته در مجموع از قیمت اولیه بالاتره و از قیمت ثانویه پایین تر برای همین فکر می کنید قیمت پایین اومده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...