رفتن به مطلب

مشاوره درباره خرید هارد لپ تاپ

Recommended Posts

سلام  خدمت اساتید.من یه راهنمایی میخواستم ازتون.من یه هارد لپ تاپ 2 ترابایت میخوام.نمیدونم چه برندی خوب هست .اکثرا میگن وسترن دیجیتال خوبه .بعضی  از دوستان میگن توشیبا میخواستم راهنمایی بکنید هارد سرعت بالا و 2/5 اینچی  باشه چی خوبه.لطفآبگید  از کجا بگیرم اینترنتی.مرسی

لینک به دیدگاه

درود

تقریبا همه‌ی هارددیسکهای لبتاپی بازار ما ۵۴۰۰ دورند. ۷۲۰۰ دور ممکن است با برخی دستگاههای سازگار نباشد، به علاوه مصرف زیادی دارد و در بازار هم به سختی گیر می آید.

به نظرم برند مهم نیست و گارانتی معتبر مهم است.

لینک به دیدگاه

مرسی از پاسختون.ولی  بر اساس تجربه محصول و تحقیق  به هر حال یه برند یا مدل بهتره دیگه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، king_of_pop گفته است :

مرسی از پاسختون.ولی  بر اساس تجربه محصول و تحقیق  به هر حال یه برند یا مدل بهتره دیگه

به نظرم اگر سرعت چرخش و بافر یکسان باشند، گارانتی و فروشنده ی معتبر از برند مهمترند. با توجه به تنوع کم موجودی در بازار اگر لینک کالاهای مدنظر را بگذاری مقایسه بهتری می توان کرد.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

من  دنبال  وسترن دیجیتال 2 ترابایت  اصلی هستم  ولی هر چی گشتم موجود نیست.ممنون میشم راهنمایی کنید از کجا  بخرم

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، king_of_pop گفته است :

من  دنبال  وسترن دیجیتال 2 ترابایت  اصلی هستم  ولی هر چی گشتم موجود نیست.ممنون میشم راهنمایی کنید از کجا  بخرم

من هفتهی پیش که نیاز داشتم فقط یک نمونه سامسونگ. به قیمت ۵۲۰ هزار در شیراز پاساژ ملاصدرا یافتم و ناچار همان را خریدم.  در فروشگاههای آنلاین بالاتر از یک ترا بایت ندیدم.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

من هفتهی پیش که نیاز داشتم فقط یک نمونه سامسونگ. به قیمت ۵۲۰ هزار در شیراز پاساژ ملاصدرا یافتم و ناچار همان را خریدم.  در فروشگاههای آنلاین بالاتر از یک ترا بایت ندیدم.

مرسی از پاسختون جناب بهمنیان.بله درست میفرمایید  فروشگاهای آنلاین بیشتر از 1 ترا ندیدم.مییشه نظرتون  رو درباره سامسونگ بگید؟من چون هاردم که به مشگل خورد و  به خاطر این میخوام یه هارد جدید بگیرم سامسونگ  بودومن 2 ترابایت سیگیت هم پیدا کردم.حالا به نظر شما سامسونگ بگیرم یا سیگیت؟مرسی

لینک به دیدگاه

من خودم بین وسترن و سیگیت، سیگیت رو پیشنهاد میکنم اگر قرار هست روش ویندوز نصب بشه

ولی اگر لپ تاپ شما SSD داره و قراره به عنوان هارد دوم استفاده کنید طبق تجربه وسترن رو پیشنهاد میکنم

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، king_of_pop گفته است :

مرسی از پاسختون جناب بهمنیان.بله درست میفرمایید  فروشگاهای آنلاین بیشتر از 1 ترا ندیدم.مییشه نظرتون  رو درباره سامسونگ بگید؟من چون هاردم که به مشگل خورد و  به خاطر این میخوام یه هارد جدید بگیرم سامسونگ  بودومن 2 ترابایت سیگیت هم پیدا کردم.حالا به نظر شما سامسونگ بگیرم یا سیگیت؟مرسی

خواهش

۱۲۸ مگ کش داشت و سرعتش هم خوب بود. اگر کش هر دو یکسان است هر کدام که گارانتی معتبر دارد بهتر است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...