رفتن به مطلب

windows 10 whql support چیست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان این گزینه تو بایوس مادربورد من هست کنجکاو شدم ببینم کسی اطلاع داره کاراییش چیه و فعال بودنش مفیده یا غیر فعال بودنش؟ در جستجوهایی که داشتم فهمیدم whql همون برنامه هایی هستند که برای ویندوز بهینه شده اند؟!!

باتشکر

20180523_000540.jpg

لینک به دیدگاه

معنی whql یعنی ماکروسافت این قطعات رو تایید کرده و درایور متناسب با آن را هم ارائه داده. ولی در مورد شما که در بایوس تون نوشته معنیش اینه که اگه همه قطعات UEFI ساپورت باشه  و شما تنظیمات رو درست تعیین کنی می تونی از پشتیبانی کامل  UEFL استفاده کنی.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 1397/03/02, 09:31:44، mousey گفته است :

معنی whql یعنی ماکروسافت این قطعات رو تایید کرده و درایور متناسب با آن را هم ارائه داده. ولی در مورد شما که در بایوس تون نوشته معنیش اینه که اگه همه قطعات UEFI ساپورت باشه  و شما تنظیمات رو درست تعیین کنی می تونی از پشتیبانی کامل  UEFL استفاده کنی.

سلام.من سیستمم مادربردb350m mortar و سی پی یوrayzen 1600x و هارد 1 ترا وسترن دیجیتال و رمGSkil ages 8gb 2400 .این گزینه رو بالاخره باید فعالش کرد یانه؟یعنی کارآیی سیستم بالا میبره؟ ممنون میشم کامل پاسخ بدید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام.من سیستمم مادربردb350m mortar و سی پی یوrayzen 1600x و هارد 1 ترا وسترن دیجیتال و رمGSkil ages 8gb 2400 .این گزینه رو بالاخره باید فعالش کرد یانه؟یعنی کارآیی سیستم بالا میبره؟ ممنون میشم کامل پاسخ بدید

درود نه والا پیش فرض غیر فعاله منم گذاشتم غیر فعال بمونه

لینک به دیدگاه

ممنون.من الان یه تایپیک زدم ببینیم کسی تجربه داره راهنمایی کنه 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ho3einsa گفته است :

درود نه والا پیش فرض غیر فعاله منم گذاشتم غیر فعال بمونه

کاربردش رو که دوستان گفتن

مادربرد من هم  msi  هست قبلا اینو فعال کردم بعد از فعال سازی سیستم دیگه تصویر نداد مجبور شدم بایوس رو  ریست کنم!:|

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Mohammad-DS گفته است :

کاربردش رو که دوستان گفتن

مادربرد من هم  msi  هست قبلا اینو فعال کردم بعد از فعال سازی سیستم دیگه تصویر نداد مجبور شدم بایوس رو  ریست کنم!:|

من یبار فعال کردم تفاوتی ندیدم غیر فعال کردم البته مشکلیم برام به وجود نیاورد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...