رفتن به مطلب

خرید کنسول یا ارتقا کامپیوتر

Recommended Posts

سلام

به نظر شما الان برای خرید PS4 زمان مناسبی هست ؟ با توجه به قدیمی شدنش یا صبر کردن تا اومدن Ps5 یا ارتقا سیستم که خودم ارتقا رو انتخاب کردم نظر شما چیه 

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، EFAN_DA گفته است :

سلام

به نظر شما الان برای خرید PS4 زمان مناسبی هست ؟ با توجه به قدیمی شدنش یا صبر کردن تا اومدن Ps5 یا ارتقا سیستم که خودم ارتقا رو انتخاب کردم نظر شما چیه 

سلام.

خب به خودشما بستگی داره که چقدر میخاین هزینه کنین و از لحاظ مالیش چقدر محدودیت هست واینکه چه انتظاراتی هم دارین.بالاخره تفاوحت های فاحشی بین کنسولهاوpcهست مثل اون بحث ۳۰فریم کنسولها و...

درکل قوطی لقب مناسبیه برا کنسول و همون ارتقا قطعات تاحد مطلوب  قطعا تجربه لذت بخش تری رو براتون میاره.

لینک به دیدگاه

اره من خودم سیستم GT 610 داشتم قبلا ? حالا دارم تیکه تیکه اپدیتش میکنم به نظرم بهتر باشه 

لینک به دیدگاه

اصلأ سمت PS4 نرو با این قیمتش ، سه چهار ماه پیش ارزش خرید بالایی داشت اما الان اصلأ . میشه تو قیمت PS4  بهpc دو برابر قویتر جمع کرد

لینک به دیدگاه

داداش الان میشه گفت با این قیمتا نه خرید کنسول نه ارتقا عقلانی نیست. ولی کلی بخایم در نظر بگیریم ارتقا قطعات گزینه ی خیلی بهتریه. قیمت کنسول در بدترین حالت نباید بیشتر از 1 تومن باشه اونم اکبندش در غیر اینصورت خریدش درست نیست. همون ارتقا بدین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...