رفتن به مطلب

بلو اسکرین Driver Power State Failure

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان عزیز.

چند وقت بود وقتی sleep میزدم موقع روشن کردن یکی دو ثانیه بعد بلو اسکرین با پیغام driver power state failure میومد و بعد از بوت مجدد هارد دومم میپرید.

بعد هی تعداد دفعات زیاد شد به طوری که الان هر 1 بار درمیون وقتی کامپیوترو خاموش و روشن میکنم این بلو اسکرین میاد و هارد میپره.

توی نت هم کلی گشتم و کارهایی که گفته بودن از جمله اپدیت کردن درایور مشکل دار داخل دیوایس منیجر و گذاشتن high performance داخل power option انجام دادم ولی حل نشد.

مدل دقیق ویندوز هم 1709.16299.371 هست.

لینک به دیدگاه

سلام

اگه براتون مقدوره یکبار ویندوز رو عوض کنید ببینید درست میشه یا نه.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام، بنده در مورد ارور صفحه آبی چندین ماه هست که دارم اذیت میشم. انواع راهکار ها رو امتحان کردم (راهکارهای safe mode)، جایی خواندم مشکل از نسخه 1909 ویندوز 10 هست که ویندوز خودم را به نسخه 1705 تغییر دادم. ولی هنوز هم مشکل پا بر جاست. وقتی چندین صفحه باز باشد، لپتاپ هنگ میکند. با اینکه لپتاپ من لپتاپ قوی هست (Asus Rog GL552) ولی مدتی است که مدام با صفحه آبی مواجه میشوم. در مودر سخت افزار هم چون لپتاپ هست تا حالا در آن را باز نکردم و تعمیری هم نشده. اما اخیرا این مشکل به وجود آمده است. لطفا راهکارها و حدس هایی را که به ذهنتان میرسد بفرمایید. ممنونم
در لینک زیر مشخصات سیستم به همراه فایل ارور ها موجود است. 
http://uupload.ir/view/rawl_bluescreen.zip/

لینک به دیدگاه

من همین مشکل رو داشتم + چند مشکل که با جدا کردن یکی از هاردها مشکل حل شد..هارد رفت روی دوربین مداربسته

تو نرم افزارهای تست هارد هیچ مشکلی نبود جز ارور کابل برق! حتی پاور عوض کردم نشد با این قضیه 2 سالی سرگرم بودم! رکوردم 5 تا ویندوز تو 1 روز بود! چه روی هارد ویندوز میریختم چه بعنوان آرشیو مشکلات پابرجا بود..حتی LLF هم کردم همین که وصل سیستم کردم ارورها و دردسر برگشت

الان 2 هفتس دارم با سیستم زندگانی میکنم..مثل سرطان بود😔

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، mshja گفته است :

سلام، بنده در مورد ارور صفحه آبی چندین ماه هست که دارم اذیت میشم. انواع راهکار ها رو امتحان کردم (راهکارهای safe mode)، جایی خواندم مشکل از نسخه 1909 ویندوز 10 هست که ویندوز خودم را به نسخه 1705 تغییر دادم. ولی هنوز هم مشکل پا بر جاست. وقتی چندین صفحه باز باشد، لپتاپ هنگ میکند. با اینکه لپتاپ من لپتاپ قوی هست (Asus Rog GL552) ولی مدتی است که مدام با صفحه آبی مواجه میشوم. در مودر سخت افزار هم چون لپتاپ هست تا حالا در آن را باز نکردم و تعمیری هم نشده. اما اخیرا این مشکل به وجود آمده است. لطفا راهکارها و حدس هایی را که به ذهنتان میرسد بفرمایید. ممنونم
در لینک زیر مشخصات سیستم به همراه فایل ارور ها موجود است. 
http://uupload.ir/view/rawl_bluescreen.zip/

چند وقته ازش استفاده میکنید؟ احتمال کثیفی و دمای بالا هم هست..بدسکتور هارد هم بررسی کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...