رفتن به مطلب

کمک برای batle field 1

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

دوتا مشکل دارم با این بازی ، گروه فیتگرل هست بازی، 

مشکل اول منوی بازی باگ داره و قفل میشه بعد از هر کلیک باید الت و تب بزنی تا دوباره اوکی شه ، 

مشکل دوم در بازی هست ک رو فول تنظیمات گرافیکی در بازی دود و اسمک حالت فلشینگ داره .با هر نو تنظیمی هم امتحان کردم فرقی نداشت ..

لینک به دیدگاه

درود 

شما ایراد احتمال زیاد از بازیتون باشه ریلیز های دیگه مثل کدکس و ... رو هم تست کنین.

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درود 

شما ایراد احتمال زیاد از بازیتون باشه ریلیز های دیگه مثل کدکس و ... رو هم تست کنین.

اوکی شاید ولی به علت حجم زیادش و این مساعل نمیخام ریلیز دیگرو امتحان کنم چون البته ایراداتش و میشه چشم پوشی کرد ،ولی خواستم بدونم اگه کسی بلده چطوری رفع میشه بهم بگه ک انجام بدم .. چون فیت گرل بنظرم بدون مشکلترین ریلیز هست گفتم  و حتما تست شده توسط گروهش ،شاید با تنظیمی از سیستم من مشکلات رفع شه! 

لینک به دیدگاه

تو اینترنت بگردین اگه این مشکلو تعداد زیادی داشته باشن حتما پچی براش ارائه شده اگر نه که میتونه ایراد از طرف شما باشه که خیلی کم پیش میاد.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

تو اینترنت بگردین اگه این مشکلو تعداد زیادی داشته باشن حتما پچی براش ارائه شده اگر نه که میتونه ایراد از طرف شما باشه که خیلی کم پیش میاد.

جستوجو کردم و فهمیدم این مشکل  و دارن ویکی از روشهای برای باگ منو اراعه کردن توسط نرم افزار انویدیا اینسپکتور یک گزینه باید تغییر بدیم ولی تو نرم افزار من اصلا اون تنظیم وجود نداشت ..و برای اسموک هم راه کاری نتونستم پیدا کنم ،ویا مثلا بعضیا کل تکستچر بازیشون حالت پرش یا فلشینگ داشت..! 

لینک به دیدگاه

سلام.

ببینید من  خیلی وقت پیش با این نسخه فیت گرل راحت بازیو تموم کردم ومشکلات شمارو نداشتم البته دلیل نمیشه که برای شما مشکل نداشته باشه .

ولی در کل پیشنهاد میکنم منتظر تخفیفات تابستونی اوریجین بمونید ونسخه اصلی بازی رو با قیمتی مناسب(شاید نزدیک 50تومنم بیاد)تهیه کنید واز بازی به صورت آنلاین بدون هیچگونه مشکلی از این دست لذت ببرید.

یا اینکه سری به سایت ها وکانال های فروش اکانت بزنید وبا هزینه بسیار کم ومناسب(درحد20تومن شایدم کمتر)یه اکانت بازیو بگیرید وبا خیال راحت بازی کنید.این دست مشکلات برای نسخه های کرکی ممکنه پیش بیاد بنده هم اول نسخه کرکی رو بازی میکردم تا یکم ارزون بشه وبعد خریدم بازی رو چون بتلفیلد فقط آنلاینشه که همه رو جذب میکنه خصوصا نسخه 4و1 که داستان چندان جالبی ندارن توی بخش campaign.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

سلام.

ببینید من  خیلی وقت پیش با این نسخه فیت گرل راحت بازیو تموم کردم ومشکلات شمارو نداشتم البته دلیل نمیشه که برای شما مشکل نداشته باشه .

ولی در کل پیشنهاد میکنم منتظر تخفیفات تابستونی اوریجین بمونید ونسخه اصلی بازی رو با قیمتی مناسب(شاید نزدیک 50تومنم بیاد)تهیه کنید واز بازی به صورت آنلاین بدون هیچگونه مشکلی از این دست لذت ببرید.

یا اینکه سری به سایت ها وکانال های فروش اکانت بزنید وبا هزینه بسیار کم ومناسب(درحد20تومن شایدم کمتر)یه اکانت بازیو بگیرید وبا خیال راحت بازی کنید.این دست مشکلات برای نسخه های کرکی ممکنه پیش بیاد بنده هم اول نسخه کرکی رو بازی میکردم تا یکم ارزون بشه وبعد خریدم بازی رو چون بتلفیلد فقط آنلاینشه که همه رو جذب میکنه خصوصا نسخه 4و1 که داستان چندان جالبی ندارن توی بخش campaign.

اها درسته ولی ما تو ایران دیگه هزینه ای نباید واسه بازی بدیم چون هزینه هامونو پیشاپیش رو قطعات داریم میدیم ? من کلا روی انلاین زیاد فکر نمیکنم اولا اعتیاد اوره و دوم باید وقت زیادی بزاری ،کلا یک بازی مودرن کامبت رو انلاین رو سیستمم دارم  ک همینو وقتی میشینم یهو سه ساعتی درگیرش میشم! در مورد داستان بتلفیلد یک ک عالی هست بنظرم انواع داستان جنگها با تاریخ واقعی در گوشه های دنیا رو به تصویر کشیده .. دیگه چی از این بهتر. حداقل از کال اف دیوتی wwii ک داستانش بهتر و بیشتر هست ،واقعا حیف اون بازی چون بسیار مراحلش کم بود ! نسخه های فیتگرل کامل ترین و بی مشکلترینن بعید میدونم از بازی باشه این مشکلاش و اخرین اپدیتشم بود ک دان کردم! بیشتر ذهنم رو تنظیمات گرافیکی هست  ک یجوری برطرف شه ،البته مشکل دوم منو تو اولویت نیست ،! 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...