رفتن به مطلب

خرید انتن برای دیدن بازی های جام جهانی

Recommended Posts

سلام .

من تی وی lg 49sj800v دارم

http://www.lg.com/uk/tvs/lg-49SJ800V

و لی نه انتن دارم و نه ریسیور ...کلا همه چیزم اینترنتی هست و اصلا تلویزیون نگاه نمی کنم و تلویزیونم فقط به خاطر دیدن ویدیو های یوتیوب خریدم ، الان که چند روز مونده به جام جهانی به نظرتون 

بهترین راه واسه دیدن بازی ها چیه ؟

آنتن بگیرم که کیفیت خوبی نمیده با توجه به اینکه پخش بازی ها از رزولوشن 4k هم پشتیبانی می کنه  ، رسیورم که حوصله شو ندارم در و پنچره اتاقم دو جداره ست اصلا راه نمیده ، سایت تلویبیون رو هم که مرورگر ال جی درست باز نمی کنه هیچ مرورگر دیگه ای هم روی این وب او اس لعنتی نصب نمیشه خواستم اپل تی یا اندروید تی وی بگیرم که بازارش خرابه و معلوم نیست چی به چیه ...

البته نه فقط  به خاطر بازی ها، کلا میخوام بگیرم ولی فعلا عجله ای چیکار کنم واسه حل این مشکل ؟

لینک به دیدگاه

سلام

تلویزیون خوبی دارین

میتونین جام جهانی رو از تلویزیون خودمون رو از طریق شبکه 3 و ورزش ببینین(اگه سیگنال منطقه خوبه میتونین با یه آنتن رومیزی دریافت کنین شبکه هارو)

پیشنهاد من برای آنتن رومیزی آنتن  هانی 2015

-----

ولی اگه سانسور اذیتتون میکنه بدون CCCAM هم میشه اکثر بازیها + افتتاحیه و اختتامیه رو از شبکه های سوییس ببین (RSI )(دیش لازمه و رسیور میخواد که پچ فعال بشه)

همچنین اگه میخواین بازیها رو بصورت 4k ببینین میتونین دیش نصب کنین و کارت اورجینال رو خریداری کنین(چون TV شما همونطور که خودتونم اطلاع دارین ریسیور سر خود هست و امکان استفاده از کارت هم داره)(دیش لازمه)

و اگه میخواین بصورت فول اچدی و همه بازیها رو ببینین میتونین یه رسیور ارزون قیمت (Starmax a7 یا Mediastar 1500 ) تهیه کنین (دیش لازمه)

تلویبیون هم که کیفیتش زیر خط فقره!از هیچی نداشتن بهتره

در مورد دوجداره هم خرجش یه سوراخ ساده کنار پنجرست.(البته از سیمکشی ساختمون هم میشه استفاده کرد،حالا نمیدونم وصله یا قطعه از شما)

ویرایش شده توسط rfadayi
لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، rfadayi گفته است :

سلام

تلویزیون خوبی دارین

میتونین جام جهانی رو از تلویزیون خودمون رو از طریق شبکه 3 و ورزش ببینین(اگه سیگنال منطقه خوبه میتونین با یه آنتن رومیزی دریافت کنین شبکه هارو)

پیشنهاد من برای آنتن رومیزی آنتن  هانی 2015

-----

ولی اگه سانسور اذیتتون میکنه بدون CCCAM هم میشه اکثر بازیها + افتتاحیه و اختتامیه رو از شبکه های سوییس ببین (RSI )(دیش لازمه و رسیور میخواد که پچ فعال بشه)

همچنین اگه میخواین بازیها رو بصورت 4k ببینین میتونین دیش نصب کنین و کارت اورجینال رو خریداری کنین(چون TV شما همونطور که خودتونم اطلاع دارین ریسیور سر خود هست و امکان استفاده از کارت هم داره)(دیش لازمه)

و اگه میخواین بصورت فول اچدی و همه بازیها رو ببینین میتونین یه رسیور ارزون قیمت (Starmax a7 یا Mediastar 1500 ) تهیه کنین (دیش لازمه)

تلویبیون هم که کیفیتش زیر خط فقره!از هیچی نداشتن بهتره

در مورد دوجداره هم خرجش یه سوراخ ساده کنار پنجرست.(البته از سیمکشی ساختمون هم میشه استفاده کرد،حالا نمیدونم وصله یا قطعه از شما)

ممنون . 

رو 49 اینچ البته فرقی نیست بین فول اچ دی و فورکی عملا یکی هست ، منتها نمی دونم چه انتی بگیرم بتونم حداکثر کیفیت رو بگیرم . 

اخه من اصلا تی وی نمی بینم بخوام واسه یه فوتبال در رو سوراخ کنم ارزش نداره ...

تلویبیون اصلا باز نمیشه درست نصفه باز میشه اگر میشد باز بد نبود کیفیت خوبم داره .

لینک به دیدگاه

شبکه ماهواره ای که کیفیت بالا و گزارش فارسی هم داشته باشه نداریم؟

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، testaccount گفته است :

یه رسیور خوب با پشتیبانی از 4k میتونید معرفی کنید؟ به برند ها زیاد آشنا نیستم.

4k الکی گرونه زیر 800 تومن نیست و تو تی وی های زیر 60اینچ هم 4k بی معناست ...

من الان شبکه شخصی انتقال داده شر کردم رو تی وی صبح تا شب یوتیوب می بینم رو فول یا فورکی ذره ای اختلاف نداره چون 49 اینچ هست تی وی م ...شما یه FHD خوب بگیر مدیا استار که دوستمون گفت عالیه .

لینک به دیدگاه

شما حتما از 2 متری میشینی پای تی وی که میگی 4k و fhd فرقی ندارن

من الان از فاصله 70 سانتی نشستم جلوی تی وی 55 اینچ و 4k

تو این فاصله fhd غیر قابل تحمله

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

شما حتما از 2 متری میشینی پای تی وی که میگی 4k و fhd فرقی ندارن

من الان از فاصله 70 سانتی نشستم جلوی تی وی 55 اینچ و 4k

تو این فاصله fhd غیر قابل تحمله

میدونم ، من منظورم عمق تصویر بود ...

اون حالتی که مثل مانیتور ریز میشه همه چیز اونو گفتم . 

من فاصله ام 2 متره از تخت تا تی وی و اگر فول اچ دی بود بله دقیقا حرف شما درسته اصلا نمیشد تحمل کرد ولی فورکی راحت حتی از جلو هم کاملا کیفیت عالیه . 

من چون 90 درصد استفادم از تی وی یوتیوب هست بیشتر موقع ها رو 1080 میزارم کیفیت رو  چون رو فورکی تفاوتی نیست با فول تو این سایز...

شما هم امتحان کنید یه ویدیو هم رزولونش فورکی و ه م فول اچ دیش رو بریزید رو فلش و ببینید . 

لینک به دیدگاه

کسی میتونه سایت www.telewebion.com رو با مرورگر سیستم عامل وب او اس ال جی باز کنه ؟ مال من هیچ جوره باز نمیشه . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...