رفتن به مطلب

کاهش دملی کارت RX580 در زمان ماینینگ

Recommended Posts

با سلام 

برای ماینینگ از دو کارت RX580  8G  XFX استفاده میکنم که در زمانی که از تنظیمات کارخانه مربوط به کور ولتاژ (0)و کور کلاک (1366)ومموری کلاک (2000)استفاده میکنم .هشریتم 27.5 میشه و دمای کارت میره تا 80و مصرف برقش تا 150وات ولی زمانی که با افتربورن تنظیمات رو تغییر میدم مثلا کورولتاژرو تا منفی 200 میارم پایین و کور کلاک رو میزارم رو 1100 و مموری کلاک رو تا 2150 زیاد میکنم .هش ریت تا 30 میره بالا دما تا 63 کم میشه و توان مصرفی 83 وات میشه ولی مخام دما رو بیشتر بیارم پایین تا حدود 50 .از درایور بلاکچین استفاده کردم بدون مد بایوس  

خواهش میکنم راهنمایی کنید تا دما رو کمتر کنم 

در ضمن کار دکمه  خیلی رویز کنار کانکتور پاور گارت چی هست ؟داخل برگه های اطلاعاتی چیزی نبود

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود برادر

داخل کلیمور این دستور رو وارد کنید برای کمترین حالت مصرف کارت

-cclock 1020 -mclock 2100 -cvddc 850

کار‌اون دکمه هم سوویچ بین دو بایوس کارت هست که فکر نمیکنم برای ماینینگ شما فایده ای داشته باشه

لینک به دیدگاه

ممنون از لطفتون 

دقیقا کجا باید بنویسم اید دستورات رو ؟

چون کلیمور رو هم به زور تونستم راه بندازم

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، JAFAR_R گفته است :

ممنون از لطفتون 

دقیقا کجا باید بنویسم اید دستورات رو ؟

چون کلیمور رو هم به زور تونستم راه بندازم

داخل فایل bat که دستور اجرا شدن کلیمور هست در انتهاش

در 7 دقیقه قبل، JAFAR_R گفته است :

تنظیمات افتر برنر هم باید تغییر بدم یا نه؟

نیازی نیست

لینک به دیدگاه

یه بار به این صورت نوشتم 

-cclock 1020 
-mclock 2100 
-cvddc 850
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal  (my wallet address) -epsw x 

و یه بار هم به این شکل 

-cclock 1020 -mclock 2100 -cvddc 850
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal (my wallet address) -epsw x 

ولی هیچ کدوم تغییری نکرد و دما حتی 80 رو هم رد کرد و هشرت برگشت  رو 27

لینک به دیدگاه

به این صورت باید اضافه میکردید

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal  (my wallet address) -epsw  -cclock 1020 -mclock 2100 -cvddc 850

لینک به دیدگاه

بعد از این دستورات باید تنظیمات افتر برن رو بهیشفرض برگردونم یا روی همون ها که تنظیم کردم باید بمونه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، JAFAR_R گفته است :

بعد از این دستورات باید تنظیمات افتر برن رو بهیشفرض برگردونم یا روی همون ها که تنظیم کردم باید بمونه

به پیشفرض برگردونید

بجز تنظیمات فن که هرجور میخواید باشه بذارید باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بایوس ماد شده بزنید درست میشه
فوقش 100 تومنه ولی دیگه خیال آدم راحت میشه

لینک به دیدگاه

تووی چند تاپیک لیون راجع بهش صحبت شد، فکر کنم بصورت نرم افزاری هست و هزینه ای در بر نداره.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، JAFAR_R گفته است :

با سلام 

برای ماینینگ از دو کارت RX580  8G  XFX استفاده میکنم که در زمانی که از تنظیمات کارخانه مربوط به کور ولتاژ (0)و کور کلاک (1366)ومموری کلاک (2000)استفاده میکنم .هشریتم 27.5 میشه و دمای کارت میره تا 80و مصرف برقش تا 150وات ولی زمانی که با افتربورن تنظیمات رو تغییر میدم مثلا کورولتاژرو تا منفی 200 میارم پایین و کور کلاک رو میزارم رو 1100 و مموری کلاک رو تا 2150 زیاد میکنم .هش ریت تا 30 میره بالا دما تا 63 کم میشه و توان مصرفی 83 وات میشه ولی مخام دما رو بیشتر بیارم پایین تا حدود 50 .از درایور بلاکچین استفاده کردم بدون مد بایوس  

خواهش میکنم راهنمایی کنید تا دما رو کمتر کنم 

در ضمن کار دکمه  خیلی رویز کنار کانکتور پاور گارت چی هست ؟داخل برگه های اطلاعاتی چیزی نبود

با تشکر

دما 63 درجه عالیه.بعضی از کارتهای ما دماشون تو رنج 73 درجه کار میکنه(msi armor .بستگی به سیستم کولینگ کارت گرافیک هر کارتی یه دمایی داره .

لینک به دیدگاه

این مود بایوس دقیقا چه تاثیری در کارت داره ؟مثلا هشریت رو زیاد میکنه .دما رو کم میکنه .توان مصرفی رو تغییر میده ؟

این کار رو تازه چند روزه شروع کردم و کارت ها نوع هستن از بابت گارانتیش نگرانم وگرنه اونم تست میکردم 

درسته 65 درجه نسبت به 75 --80 خوبه ولی خب هرچه قدر کمتر بهتر

از دوستان کسی میدونه باید چیکار کنم تا تنضیماتی که به برنامه افتر برن دادم ثابت بمونه و با روشن شدن سیستم تنظیماتی که دادم روی کارت بیاد ؟

اگه بخام این تنظیمات رو با برنامه کلیمور اعمال کنم .چیکار باید بکنم ؟اصلا ممکن هست ؟

اگه بخام خروجی تصور رو از مادر برد بگیرم تا فشار کمتری به کارت اول وارد بشه  دقیقا باید چه تنظیماتی در مادر برد اعمال کنم ؟

ویرایش شده توسط JAFAR_R
لینک به دیدگاه

از دوستان کسی این کارت رو داره تا بدونیم رنج دمای کاری این کارت چه قدر هست

اینترنت همراه از همینا که به صورت مودم هست ولی به خط تلفن وصل نمیشه و سیمکارت میخوره برای ماینینگ مناسب هست ؟الان ازadsl های وب استفاده میکنم که فقط تو یه روز 10 بار دیسکانکت شده 

ویرایش شده توسط JAFAR_R
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

به پیشفرض برگردونید

بجز تنظیمات فن که هرجور میخواید باشه بذارید باشه

دستورات رو طبق گفته شما وارد کردم و تنظیمات رو در افتر برن به دیفالت برگردوندم .هشریت برگشت رو 27.دما رفت رو 75.وات کم شد و اومد رو 70.در کل نتیجه ای که میخواستم نداد

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، JAFAR_R گفته است :

دستورات رو طبق گفته شما وارد کردم و تنظیمات رو در افتر برن به دیفالت برگردوندم .هشریت برگشت رو 27.دما رفت رو 75.وات کم شد و اومد رو 70.در کل نتیجه ای که میخواستم نداد

احتمالا شرایط محیطی تون تغییر کرده مثل کولر و اینا وگرنه غیر ممکنه مصرف کم بشه و دما زیاد ???

لینک به دیدگاه

تا جایی که از متن دستورات شما متوجه شدم .با این دستورات مقادیر کلاک هسته و مموری و یه مورد دیگه که اونو نفهمیدم .فقط زمانی که میخایم ماین کنیم تغییر میدیم 

در این روش با بستن برنامه ماین تنظیمات به مقادیر اولیه برمیگردن؟

دتوری برای کنترل کور ولتاژ و دور فن ها هم هست ؟

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، JAFAR_R گفته است :

تا جایی که از متن دستورات شما متوجه شدم .با این دستورات مقادیر کلاک هسته و مموری و یه مورد دیگه که اونو نفهمیدم .فقط زمانی که میخایم ماین کنیم تغییر میدیم 

در این روش با بستن برنامه ماین تنظیمات به مقادیر اولیه برمیگردن؟

دتوری برای کنترل کور ولتاژ و دور فن ها هم هست ؟

اون موردی که متوجه نشدید مرتبط با ولتاژ هسته هست که تا مقدار ۸۸۷.۵ میلی ولت کاهش میده ولتاژ رو که این عدد حداقل ولتاژ هست

خیر بر نمیگردن

برای کنترل دور فن ها بهتر هست از خود افتربرتر استفاده کنید

لینک به دیدگاه

اینترنت همراه از همینا که به صورت مودم هست ولی به خط تلفن وصل نمیشه و سیمکارت میخوره برای ماینینگ مناسب هست ؟الان ازadsl های وب استفاده میکنم که فقط تو یه روز 10 بار دیسکانکت شده 

این مود بایوس دقیقا چه تاثیری در کارت داره ؟مثلا هشریت رو زیاد میکنه .دما رو کم میکنه .توان مصرفی رو تغییر میده ؟

از دوستان کسی میدونه باید چیکار کنم تا تنظیماتی که به برنامه افتر برن دادم ثابت بمونه و با روشن شدن سیستم تنظیماتی که دادم روی کارت بیاد ؟

اگه بخام خروجی تصور رو از مادر برد بگیرم تا فشار کمتری به کارت اول وارد بشه  دقیقا باید چه تنظیماتی در مادر برد اعمال کنم ؟مادر بردم msi b250 pc mate هست 

ایجاد حافظه مجازی در سیستم که چند جا دیدم در موردش گفتن برای ماینینگ خوبه .برای چی هست و چی کار میکنه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...