رفتن به مطلب

مشکل در دریافت کد تایید outlook

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من ایمیل ساختم در outlook الان تایید دو مرحله ای می خواد. اما وقتی کد رو می فرسته متن پایین هست. میزنم تماس هم تماس نمیگیره. آیا راهی هست این مشکل رو حل کنم. خیلی مهمه این ایمیل برام.

〶㈷〶㌳〶㉡〶㐱〶㈷〶㉦〶㐷〰㈰〶㈷〶㌲〰㈰〰㌴〰㌴〰㌰〰㌰〰㌶〰㌶〰㌵〰㈰〶㈸〶㐷〰㈰〶㌹〶㐶〶㐸〶㈷〶㐶〰㈰〶愹〶㉦〰㈰〶㈷〶㐵〶㐶〶捣〶㉡〶捣〰㈰〶㉤〶㌳〶㈷〶㈸〰㈰〰㑤〰㘹〰㘳〰㜲〰㙦〰㜳〰㙦〰㘶〰㜴

**** توصیه من به دوستان با شماره ایرانسل اوتلوک نسازید. اگه ساختید ریجن رو ایران نزارید بزارید USA

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

درود

می‌توان یکی ایمیل دیگر تعیین کرد که کد را روی آن بفرستد.

ممکن است به دلیل تعیین منطقه‌ی زمانی و یونیکود نبودن متن چنین شده باشد. در تنظیمات آوتلوک به چنین گزینه‌ای دسترسی داری؟

آیا از چیزی که آیپی را تغییر داده باشد استفاده کرده‌ای؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

می‌توان یکی ایمیل دیگر تعیین کرد که کد را روی آن بفرستد.

ممکن است به دلیل تعیین منطقه‌ی زمانی و یونیکود نبودن متن چنین شده باشد. در تنظیمات آوتلوک به چنین گزینه‌ای دسترسی داری؟

آیا از چیزی که آیپی را تغییر داده باشد استفاده کرده‌ای؟

سلام. به هیچ قسمتی دسترسی ندارم در نتیجه تغییر هیچ موردی امکان پذیر نیست از جمله دادن ایمیل. دو گزینه برای ارسال کد هست یک پیامک دو تماس. تماس میزنم غیر فعاله. پیامک هم همون که می فرسته هست. 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

سلام. به هیچ قسمتی دسترسی ندارم در نتیجه تغییر هیچ موردی امکان پذیر نیست از جمله دادن ایمیل. دو گزینه برای ارسال کد هست یک پیامک دو تماس. تماس میزنم غیر فعاله. پیامک هم همون که می فرسته هست. 

بنابراین ایمیل هنوز ساخته نشده. روی یک دستگاه دیگر از نو فرایند ایمیل ساختن را بیازما.

می‌توانم در تلگرام کمک کنم. در صورت تمایل   پ.خ بفرست.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

بنابراین ایمیل هنوز ساخته نشده. روی یک دستگاه دیگر از نو فرایند ایمیل ساختن را بیازما.

می‌توانم در تلگرام کمک کنم. در صورت تمایل   پ.خ بفرست.

از این ایمیل 1 ساله استفاده می کنم. پس ساخته شده.

متاسفانه یک راه دیگه هم هست که ایمیل بدم و یک ماه صبر کنم. نمی خوام از این روش استفاده کنم. چون الان بهش نیاز دارم.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

از این ایمیل 1 ساله استفاده می کنم. پس ساخته شده.

متاسفانه یک راه دیگه هم هست که ایمیل بدم و یک ماه صبر کنم. نمی خوام از این روش استفاده کنم. چون الان بهش نیاز دارم.

تغییر آیپی و تلاش برای لاگین شدن روی یک دستگاه دیگر را آزموده‌ای؟ مثلا روی موبایل با برنامک آوتلوک؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

تغییر آیپی و تلاش برای لاگین شدن روی یک دستگاه دیگر را آزموده‌ای؟ مثلا روی موبایل با برنامک آوتلوک؟

بله همه راه رو امتحان کردم. سه راه هست. یک ماه صبر کنم. دو اس ام اس ، سه تماس. نمی خوام یه ماه صبر کنم. اس ام اس هم متاسفانه اون مدلی میاد و تماس هم نمی گیره.

لینک به دیدگاه

تنظیمات پیامک گوشی چه؟

آیا سیم روی دستگاه دیگر هم باشد همینگونه است؟

من روی تارنماهایی که کدها را تبدیل می‌کنند متن پست اول را آزمودم، چیز معنیداری ازش در نیامد. از آوتلوک هم مدتهاست استفاده می‌کنم جز یکبار چنین مشکلی نداشته ام که آن هم با تغییر تنظیمات پیامک حل شد.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

تنظیمات پیامک گوشی چه؟

آیا سیم روی دستگاه دیگر هم باشد همینگونه است؟

من روی تارنماهایی که کدها را تبدیل می‌کنند متن پست اول را آزمودم، چیز معنیداری ازش در نیامد. از آوتلوک هم مدتهاست استفاده می‌کنم جز یکبار چنین مشکلی نداشته ام که آن هم با تغییر تنظیمات پیامک حل شد.

رو سه گوشی تست کردم نتیجه یکسانه. احتمالا باید ریجن رو تغییر بدم که خوب وقتی دسترسی ندارم تغییر امکان پذیر نیست. منظورتون رو از تنظیمات پیامکی متوجه نمیشم. اگه میشه توضیح بدید.

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

رو سه گوشی تست کردم نتیجه یکسانه. احتمالا باید ریجن رو تغییر بدم که خوب وقتی دسترسی ندارم تغییر امکان پذیر نیست. منظورتون رو از تنظیمات پیامکی متوجه نمیشم. اگه میشه توضیح بدید.

اگر روی گوشیهای دیگر آزموده‌ای تنطیمات پیامکی اثری ندارد. برخی گوشیهای قدیمی با کدگذاری  متن مشکل دارند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

اگر روی گوشیهای دیگر آزموده‌ای تنطیمات پیامکی اثری ندارد. برخی گوشیهای قدیمی متنهای با کدگذاری  متن مشکل دارند.

رو یه گوشی جاوا قدیمی و دو گوشی جدید ios 11 و اندروید 7 امتحان کردم. همین شد. متاسفانه ماکروسافت باگ داره. ریجن رو ایران می ذارم نمی تونه کد یکبار مصرف رو درست بفرسته.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

اگر روی گوشیهای دیگر آزموده‌ای تنطیمات پیامکی اثری ندارد. برخی گوشیهای قدیمی با کدگذاری  متن مشکل دارند.

مشکل از ایرانسله. همراه اول زدم کد بیاد درست اومد.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

مشکل از ایرانسله. همراه اول زدم کد بیاد درست اومد.

در پست اول هم بنویس به کار دیگران خواهد آمد.

لینک به دیدگاه

در پست اول هم بنویس به کار دیگران خواهد آمد.

متاسفانه ریجن رو فکر کنم ایران بدید ایرانسل برای شما نمی تونه کد درست بفرسته. 

لینک به دیدگاه

توصیه من به دوستان با شماره ایرانسل اوتلوک نسازید. اگه ساختید ریجن رو ایران نزارید بزارید USA

من که سوختم اما خوب برای بقیه شاید کمک باشه از اول بدونن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...