رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید هدست گیمینگ

Devileytion
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

هدفن یا هدست یا هرچی که اسمشه میخوام 5.1 یا 7.1 باشه ، کیفیت و تفکی پزیری خوبی داشته باشه ، تا جایی که ممکنه سبک باشه ، تو ایران هم موجود باشه . تا جای ممکن فیتالیتی هم نباشه ؛ دیگه اگه چیزی پیدا نشد فیتالیتی هم شد ، شد!

کاربرد هم گیمینگ ، با بودجه نهایتن 100 تومان .

ممنون .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هدفن یا هدست یا هرچی که اسمشه میخوام 5.1 یا 7.1 باشه ، کیفیت و تفکی پزیری خوبی داشته باشه ، تا جایی که ممکنه سبک باشه ، تو ایران هم موجود باشه . تا جای ممکن فیتالیتی هم نباشه ؛ دیگه اگه چیزی پیدا نشد فیتالیتی هم شد ، شد!

ممنون .

سلام دوست عزیز

دنبال اون فیتالیتی اصلا نرو کیفیت فوقوالعاده پایین و بدرد نخوری دره حیفه پوله بنظر من بهتره بری سراغ Logitech G35 حدود 130 اگه بتونی هزینه کنی خیلی شکیل عالی و کیفیت خیلی خوبی هم داره فقط باسش کمی ضعیفه اگه هم کارت صدات 7.1 باشه لازم نیست هدفون هم حتما 7.1 باشه که سری 1155 ایسوز 7.1 دارن!

لینک به دیدگاه

ممنون .

دوست عزیز پیشنهاد میکنم که اطلاعات مربوط به هدست های سنهایزر رو مطالعه کنید - البته فکر کنم باید کمی بیشتر خرج کنید اما از نظر کیفیت و موارد مورد نیازتون تکملیه

اینم لینک تاپکش : لینک شما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون ؛ g35 خوبه ولی سنگینه و خیلی گرونه تازه موجود هم نیست .

نظرتون درمورد ZM-RS6F چیه ؟ عقیق رایانه هم وارد کنندشه .

میگم از Razer چیزی هست که به کار من بیاد ؟ Barracuda HP-1 چطوره ؟

دوستان دیگه هم نظری دارن لطفا ابراز کنن ، ممنون میشم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...