رفتن به مطلب

کمک در خرید ps4 pro

Recommended Posts

دوستان من میخواستم فردا ps4 pro بخرم خواستم بدونم چه نکاتی رو بدونم که سرم کلاه نره و بنظرتون از کجا بخرم که اکبند بودنش مطمین باشم در کل بودم 2400 هست که تو توپخانه از این قیمت شروع میشود به بالا ولی خوب شاید هم بتونم 2500 پول بدم .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، milad king گفته است :

از دیجی کالا بخری بهتره از نظر من

درود

دیجی کالا گرونتر از بیرون  میده! بهتره از مغازه دار بخره! :12_slight_smile:

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/08, 18:30:10، amirgz گفته است :

دوستان من میخواستم فردا ps4 pro بخرم خواستم بدونم چه نکاتی رو بدونم که سرم کلاه نره و بنظرتون از کجا بخرم که اکبند بودنش مطمین باشم در کل بودم 2400 هست که تو توپخانه از این قیمت شروع میشود به بالا ولی خوب شاید هم بتونم 2500 پول بدم .

درود،

اگر هک شدن کنسول برات مهم هست  از همان دیجی کالا بگیر. کنسول هایی که در بازار تهیه کنی احتمال دست دوم بودن و همچنین آپدیت شدن آنها وجود دارد.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چرا از سایت https://crocogame.com/ خرید نمیکنین

سایت معتبری هست که تمام کنسول ها و بازیاشو خودش وارد میکنه و بهترین قیمت رو تو ایران داره برعکس دیجی کالا 

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، mitternacht گفته است :

دوست عزیز چرا از سایت https://crocogame.com/ خرید نمیکنین

سایت معتبری هست که تمام کنسول ها و بازیاشو خودش وارد میکنه و بهترین قیمت رو تو ایران داره برعکس دیجی کالا 

گارانتی کنسول در دیجی کالا که  18 ماه است خودش امتیاز مثبتی است. سایتی که معرفی کردید هم تا بحال نشنیده بودم.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، milad king گفته است :

سلام به شما

دیجی کالا تا جایی که من مطلع هستم کنسول هکی نمیذاره!

حتی 90 درصد ایکس باکس 360 هاش تا وقتی موجود بودن هک نبودن

هک را خود شما انجام می دهید نه دیجی کالا ! اون هم بر روی فریم ور های 5.05 و پایین تر.

لینک به دیدگاه

اگه تهرانی که برو جمهوری نمایندگی های اصلی سونی و دقت کن همون جا جلو چشمت  پلمپش رو باز کنن

اگه هم شهرستانی که فقط دی جی کالا

دنبال هک هم نباش

هر بازی میاد بزار یکم از زمان عرضش بگذره بعد دیسکشو بخر و نهایت با 10 تومن ضرر بفروش که اگه بگردی قیمت خوب پیدا کنی حتی ممکنه موقع فروش سودم بکنی

اینطوری خیالتم راحته و بازی انلاینم سر جاش

ویرایش شده توسط Natural Capacity
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...