رفتن به مطلب

مشاوره برای جمع کردن سیستم

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز

میخواستم تا ۸.۵ میلیون تومان سیستم جمع کنم و ۳ تا قطعه اصلی ای که انتخاب کرده بودم اینا بود

MB=ASUS STRIX Z370_H

GPU=ASUS STRIX GTX1060 6G

CPU=INTEL I5 8400

که قیمت این ۳ تا تقریبا ۵۳۰۰ میشد

ولی بعضی دوستان گفتن به جای INTEL

از پلتفرم (AMD(RYSEN 5 1600X استفاده کنم  و کارت رو به

ASUS GTX 1070 ارتقا بدم که قیمتش خیلی با پلتفرم intel فرق نمیکنه ولی خب کارت به ۱۰۷۰ ارتقا پیدا میکنه

حالا با توجه به اینکه کاربرد من گیم هستش چند تا سوال دارم ازتون

اولا اینکه برای گیم  واقعا کدوم خوبه اینتل ۸۴۰۰یا ای ام دی۱۶۰۰X

دوم اینکه اگر نظرتونAMD هستش کدوم مادربرد بهترین گزینه هستش و در سال های آینده قدیمی نمیشه

سوم اینکه اگر بخوام با INTEL پیش برم آیا I5 8400 با GTX1070 ایجاد گلوگاه میکنه یا نه

در ضمن رمی که میخوام استفاده کنم هم ۲ تا ۸ گیگ با فرکانس ۳۰۰۰ هستش

اگر براتون سخته که تایپ کنید لطفا برام تو تلگرام ویس بدید

@mammadfgh

لینک به دیدگاه

سلام.

دوستان باتجربه تو گیم نظر بدن بهتر میتونن راهنمایی کنن اما بنظرم خیلی تفاوتشون محسوس نباشه برای گیم..شما باید ببینی خروجی تصویری که میخوای بگیری چیه..اگه فول اچ دیه گرافیکها هم زیاد محسوس نیست اما مثلا 4کی میشه گفت فرق میکنه..مادربرد هم نمیشه رو هیچ مینی حساب چند ساله قطعی باز کرد چون پیشرفت زیاده و احتمال اینکه اصلا پرونده یه سوکت بسته بشه زیاده.

لینک به دیدگاه

مسلما 1600x قویتره و تو بازار خارج هم گرونتره. ممکنه اینجا هم بزودی گرون بشه.

برای سیستم گیمینگ تمرکزت روی کارت گرافیک باشه. 1070 خیلی بهتره. البته پیشنهاد میکنم 1070ti بگیری اگر اختلاف قیمت زیادی نداره

16 گیگ رم هم ضروری نیست. میتونی 8 گیگ بگیری اگر نیاز شد ارتقا بدی.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، shocker78 گفته است :

مسلما 1600x قویتره و تو بازار خارج هم گرونتره. ممکنه اینجا هم بزودی گرون بشه.

برای سیستم گیمینگ تمرکزت روی کارت گرافیک باشه. 1070 خیلی بهتره. البته پیشنهاد میکنم 1070ti بگیری اگر اختلاف قیمت زیادی نداره

16 گیگ رم هم ضروری نیست. میتونی 8 گیگ بگیری اگر نیاز شد ارتقا بدی.

ممنون از نظرتون

ببخشید به نظرتون رایزن با ۱۰۷۰ یا 1070ti

گلوگاه ایجاد نمیکنه؟

بعد اینکه میشه لطف کنید بهترین مادربردی که برای این سیستم خوبه رو بگید

دوما اینکه رم evo x چطوره؟

بین evo x و crucial ballistix کدوم بهتره

و در آخر اینکه پاور کولر مستر ۶۵۰ وات ۸۰ پلاس برنز خوبه؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، m_555 گفته است :

ممنون از نظرتون

دوست عزیز میشه از برند ایسوس یا نهایتا از msi پیشنهاد بدید

برند گیگابایت  رو خیلی راضی نیستم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Mammadfgh گفته است :

ممنون از نظرتون

دوست عزیز میشه از برند ایسوس یا نهایتا از msi پیشنهاد بدید

برند گیگابایت  رو خیلی راضی نیستم

مادربرد که فقط گیگا بگیر اگه از گیگا خوشت نمیاد برو ایسوس بگیر .

کارت گرافیک هم گیگا کارت های خوبی میزنه حالا نمیدونم چرا از برند گیگا بدت میاد. کارت را میتونی msi یا inno 3d بگیر که بنظر من inno 3d بهتر هستش و قیمتش هم ۵۰۰ تومن ارزونتر از msi هستش سراغ برند asus هم نرو چون قیمتش خیلی بالاست و اصلا ارزش خرید نداره.

ولی از نظر من اگه کارایی می خوای گیگا اگه زیبایی می خوای ایسوس اگه هیچی نمی خوای ام اس ای.

https://lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/مادربورد/amd/asus/socket-am4/مادربرد-ایسوس-prime-x370-pro-87.html

https://lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/کارت-گرافیک/nvidia/inno-3d/کارت-گرافیک-اینو-تری-دی-ichill-gtx-1070-ti-x3-8gb-gddr5.html

https://lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/کارت-گرافیک/nvidia/msi/کارت-گرافیک-ام-اس-آی-gtx-1070-ti-duke-8gb.html

لینک به دیدگاه

یه چیزی بگم شاید مفید باشه برای شما

Msi بهترین کارایی نسبت به قیمت رو داره

Asus بهترین کیفیت رو داره

Giga هم که کلا هیچی (از z170 به بعد خیلی افت کرد و داغون شد :| )

توی سی پی یو ها Amd بهترین قیمت نسبت به کارایی رو داره ولی باید این رو درنظر بگیری با بعضی از رم ها ست نمیشن ، باگ های عجیب خودش رو داره ، همش باید در حال آبدیت بایوس مادربورد باشی دماش بالا تر هست و...

از اون طرف اینتل بهترین کارایی رو داره (تو بازی) مصرف کم تر دمای کم تر همه رم ها باهاشون ساز گاری دارن و...

من جای شما بودم یه بوردmsi یه سی پی یو 8600k و 2 تا رم 8 گیگ ترجیحا فرکانس بالا تر از 2666 و یه گرافیک 1060 میگرفتم کیس هم که تنوع زیاد هست پاور 850 وات + واتر کولر 

برای گرافیک گفتم 1060 به چند دلیل 1- قیمت های گرافیک ها بد شده برای مانینگ این چند وقته ، چند وقت دیگه نسل جدید رونمایی میشه

سیع کنید همیشه گرافیک Mid range بخرید و نسل بعدش که امد بفروشید و یه مید رنج نسل جدید بخرید با این روش نه  زمان فروش خیلی ضرر میکنید ، همیشه از تمام توان گرافیک استفاده میکنید و همیشه هم به روز هستید (البته اگر مانیتورت  بیشتر از FHD هست پس GTX 1070 بخرید)

به فکر RGB هم نباشید ماه اول برات جذابیت داره بعد از اون اصلا یادش هم نمی افتی

اما یکی از مهم ترین موضوع ها مانیتور هست سیع کن فریم ریت بالا تر رو به  رزولیشن ترجیح بدی (اگر آنلاین بازی میکنی)

باز اگر مدل دقیق خواست بگو مانیتور و لوازم جانبی میخوای یا نه که پیشنهاد بدم

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، ATER گفته است :

یه چیزی بگم شاید مفید باشه برای شما

Msi بهترین کارایی نسبت به قیمت رو داره

Asus بهترین کیفیت رو داره

Giga هم که کلا هیچی (از z170 به بعد خیلی افت کرد و داغون شد :| )

توی سی پی یو ها Amd بهترین قیمت نسبت به کارایی رو داره ولی باید این رو درنظر بگیری با بعضی از رم ها ست نمیشن ، باگ های عجیب خودش رو داره ، همش باید در حال آبدیت بایوس مادربورد باشی دماش بالا تر هست و...

از اون طرف اینتل بهترین کارایی رو داره (تو بازی) مصرف کم تر دمای کم تر همه رم ها باهاشون ساز گاری دارن و...

من جای شما بودم یه بوردmsi یه سی پی یو 8600k و 2 تا رم 8 گیگ ترجیحا فرکانس بالا تر از 2666 و یه گرافیک 1060 میگرفتم کیس هم که تنوع زیاد هست پاور 850 وات + واتر کولر 

برای گرافیک گفتم 1060 به چند دلیل 1- قیمت های گرافیک ها بد شده برای مانینگ این چند وقته ، چند وقت دیگه نسل جدید رونمایی میشه

سیع کنید همیشه گرافیک Mid range بخرید و نسل بعدش که امد بفروشید و یه مید رنج نسل جدید بخرید با این روش نه  زمان فروش خیلی ضرر میکنید ، همیشه از تمام توان گرافیک استفاده میکنید و همیشه هم به روز هستید (البته اگر مانیتورت  بیشتر از FHD هست پس GTX 1070 بخرید)

به فکر RGB هم نباشید ماه اول برات جذابیت داره بعد از اون اصلا یادش هم نمی افتی

اما یکی از مهم ترین موضوع ها مانیتور هست سیع کن فریم ریت بالا تر رو به  رزولیشن ترجیح بدی (اگر آنلاین بازی میکنی)

باز اگر مدل دقیق خواست بگو مانیتور و لوازم جانبی میخوای یا نه که پیشنهاد بدم

خیلی ممنونم از نظرتون

میشه لطف کنید آی دی تلگرام بدید یا تو تبگرام به من  پی ام بدید تا اونجا راحت تر صحبت کنیم

@mammadfgh

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Mammadfgh گفته است :

ممنون از نظرتون

ببخشید به نظرتون رایزن با ۱۰۷۰ یا 1070ti

گلوگاه ایجاد نمیکنه؟

بعد اینکه میشه لطف کنید بهترین مادربردی که برای این سیستم خوبه رو بگید

دوما اینکه رم evo x چطوره؟

بین evo x و crucial ballistix کدوم بهتره

و در آخر اینکه پاور کولر مستر ۶۵۰ وات ۸۰ پلاس برنز خوبه؟

به هیچ وجه. پردازنده های این نسل خیلی قویه تعداد هسته ها دوبرابر شده. حتی i3 یا r3 هم ممکنه جواب بده

مادربورد چیپست b350 کفایت میکنه. لازم نیست برا چیپست x هزینه اضافه کنی. این گزینه خوبیه https://emalls.ir/مشخصات_MSI-B350-TOMAHAWK-AMD-AM4-Motherboard~id~666628

به نظرم رم کروشال بهتر باشه. من خودم gskill دارم. نکته مهم اینه که فرکانس بالا نگیر تاثیری نداره. همین کافیه https://lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/رم-کامپیوتر/ddr4/crucial/رم-کروشیال-ballistix-sport-lt-8gb-2400mhz-cl16-قرمز-23.html

پاور هم من خودم کولر مستر گلد دارم. برنزش رو نمیدونم خوبه یا نه.

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...