رفتن به مطلب

مشکل در نصب دایرکت ایکس DirectX

Recommended Posts

من چند ماه هست صدای بعضی چیز ها مثل تلفن همراه سی جی تو  جی  تی ای سن آندرس نمیومد.فکر کردم  گفتم شاید مشکل از دایرکت ایکس باشه.بعد من با برنامه DirectX Happy Uninstall دایرکت ایکس 11 خودم رو حذف کردم تا 9 رو نصب کنم.الان وقتی دایرکت ایکس 9 یا 11 رو دوباره نصب می کنم نصب نمیشه.چیکار کنم؟هیچ بازی .هم اجرا نمیشه5b0da7413615f__.thumb.jpg.f9c472f8d36fe006b1c605d5db9ec1d8.jpg5b0da708eb553__.thumb.jpg.a4feb5407919086842fa923d640eb826.jpg5b0da6daab5c6__.thumb.jpg.67a9b91eaf5a11e118d7aba55b8bf058.jpg

ویرایش شده توسط ابوالفضل زارعی
لینک به دیدگاه

فکر میکنم دایرکت ایکس جزوی از ویندوز بود!!!

احتمالا باید ویندوز رو عوض‌کنید

قبلش یه بار درایور گرافیک رو پاک کنید و دایرکت X رو نصب کنید سپس دوباره درایور گرافیک رو نصب کنید شاید درست شد

لینک به دیدگاه

سلام

متاسفانه شما یکسری فایل های دایرکت x رو پاک کردید که با نصب دوباره اون قابل بازگشت نیستند.

ولی دو راه حل وجود داره یکی اینکه هر اروری داد اون فایل رو توی اینترنت سرچ و از منابع معتبر دانلود و داخل پوشه system32 کپی کنید و راه دوم هم اینه که همونطور که دوستمون گفتند کلا ویندوزتون رو عوض کنید.

در مورد اون مشکل اولیتون که میگفتیدبخش هایی از بازی اون صدا هایی که باید داشته باشه رو نداره معمولا به دلیل کافی نبودن فضای خالی مورد نیاز برای بازی در رم هستش، البته ممکنه از قطعات دیگه هم باشه.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام 

من دایرکت ۱۲ دارم و میخوام ۱۱ رو نصب کنم ولی هرکاری میکنم نمیشه دایرکت نصب میشه ولی بازم نوشته دایرکت 12

ویرایش شده توسط AmirT47
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام. تا جایی که من میدونم نیازی به نصب دایرکت ایکس بالاتر از 9 نیست و با خود ویندوز هست. برای نصب دایرکت ایکس 9 هم نیازی نیست از ویندوز چیزی حذف کنید.

بنظرم راهنمایی لازم رو دوستان کردند. راه حل اینه که یا ویندوز عوض کنید یا فایل های مربوط به خطا رو همونطور که دوستمون گفتن دانلود کنید و داخل پوشه system32 کپی کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...