رفتن به مطلب

هزینه برق به چه صورت محاسبه می شود؟

Daniel110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و عرض ادب؛
ببخشید چند تا سوال داشتم.
1. تفاوت برق عادی با تجاری چیه؟
2. فرض کنید یه ریگ دارید که یک پاور 1050 داره ، این پاور در هر ساعت چند تومان هزینه برقش میشه؟
3.اگر 7-8 تا ریگ در یک منزل داشته باشیم ، به طوری که مصرف برق خیلی زیاد باشه ، آیا اداره برق گیر میده یا خیر؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

با سلام و عرض ادب؛
ببخشید چند تا سوال داشتم.
1. تفاوت برق عادی با تجاری چیه؟
2. فرض کنید یه ریگ دارید که یک پاور 1050 داره ، این پاور در هر ساعت چند تومان هزینه برقش میشه؟
3.اگر 7-8 تا ریگ در یک منزل داشته باشیم ، به طوری که مصرف برق خیلی زیاد باشه ، آیا اداره برق گیر میده یا خیر؟

با تشکر

سلام

1.تعرفه هاشون خیلی فرق میکنه و اینکه عادی (خانگی) شما 25 امپر بیشتر نمیتونید مصرف کنید چون حداکثر فیوز مجاز از نظر اداره برق 25 امپر است (البته راه هایی هم داره برای استفاده بیشتر) ولی تجاری شما میتونی 3 فاز بگیری و تا 100 امپر اگه اشتباه نکنم راحت مصرف کنی اگه این هم جواب نداد یه برق صنعتی داریم تا 800 آمپر بهت برق میدن که دیگه فکر کنم حداکثرش باشه.

2.خوب شما چه قطعاتی دارید روی اون ریگ و مصرفتون چقدر هستش؟

3.طبق توضیحاتی که توی قسمت اول بهتون دادم اگه از اون رویه پیروی کنه نه مشکلی نیست.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام

1.تعرفه هاشون خیلی فرق میکنه و اینکه عادی (خانگی) شما 25 امپر بیشتر نمیتونید مصرف کنید چون حداکثر فیوز مجاز از نظر اداره برق 25 امپر است (البته راه هایی هم داره برای استفاده بیشتر) ولی تجاری شما میتونی 3 فاز بگیری و تا 100 امپر اگه اشتباه نکنم راحت مصرف کنی اگه این هم جواب نداد یه برق صنعتی داریم تا 800 آمپر بهت برق میدن که دیگه فکر کنم حداکثرش باشه.

2.خوب شما چه قطعاتی دارید روی اون ریگ و مصرفتون چقدر هستش؟

3.طبق توضیحاتی که توی قسمت اول بهتون دادم اگه از اون رویه پیروی کنه نه مشکلی نیست.

سلام
با تشکر از پاسختون ،
فرض بفرمایید 4 تا 570 دارم
و اینکه فرمودید تعرفه هاشون فرق می کنه کدوم یکی ارزون تره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا اونجایی که میدونم برق خانگی از همه ارزونتره ، مثلاً سوپر مارکت محلمون 3 تا  یخچال داره که میگه ماهی 3 میلیون پول برق میده نتیجه میگیریم که برق تجاری گرونتره

برق صنعتی هم مختص کارخونه ها و کارگاههاست فکر کنم سهمیه مختص خودشونو دارن

مصرف برق هم هر چی بیشتر بشه تصاعدی پول قبض هم بیشتر میشه تو همه قبض ها اینجوریه (آب ، گاز)

در رابطه با مصرف چند ریگ نمیدونم

لینک به دیدگاه

الآن بهترین کار برای داشتن 40 تا 570 چیه؟

لینک به دیدگاه

همونطور که حسن جان هم توضیح دادند برق خانگی از همه ارزون تر هستش

در مورد 570 اطلاعی ندارم از مصرفش بهتره از دوستانی که استفاده می کنند بپرسید یا از آقا محسن

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

برق صنعتی هم مختص کارخونه ها و کارگاههاست فکر کنم سهمیه مختص خودشونو دارن

والا برج 9 بود یکی از دوستان می خواست برق 400 آمپر بگیره تو منطقه مسکونی از اداره برق بهش گفتند 40 میلیون تومان فقط باید پول ترانس بدی  و ... تا بهت برق بدیم (بعد جالبه بدونید که اون ترانس اگه خط روش بیوفته مقصرش شمایید و باید خسارت بدید به اداره برق و اون 40 تومانه یجورایی هزینه نصب ترانس در محل شما محسوب میشه چون شما هیچ مالکیتی نسبت به اون ندارید)

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

برق امام.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، 8030 گفته است :

برق امام.

???????????????????????????????

مسئولین راه دیگه ای نگذاشتن برامون

توی یکسری کشور ها از فارم های ماینینگ حمایت میشه ولی اینجا از وارداتش تا تهش ممنوعه

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png1f602.png

مسئولین راه دیگه ای نگذاشتن برامون

توی یکسری کشور ها از فارم های ماینینگ حمایت میشه ولی اینجا از وارداتش تا تهش ممنوعه

آلمان بود کجا بود گفته بودن برق مصرف کنین بهتون پولم میدن!

حالا ما نمیخایم پول بدن همینجوری مرامی بدن استفاده کنیم برقو راضییم! ???

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 13 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

آلمان بود کجا بود گفته بودن برق مصرف کنین بهتون پولم میدن!

حالا ما نمیخایم پول بدن همینجوری مرامی بدن استفاده کنیم برقو راضییم! 1f601.png1f601.png1f601.png

تو ترکمنستان رئیس جهمورش چند سال پیش گفت چون منابع گازی زیاد داریم 25 سال آب برق گاز واسه همه رایگانه

اونا فرهنگشو دارن اینجا رایگان باشه کسی شیر آب نمی بنده چراغ خاموش نمیکنه و الی آخر

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

تو ترکمنستان رئیس جهمورش چند سال پیش گفت چون منابع گازی زیاد داریم 25 سال آب برق گاز واسه همه رایگانه

اونا فرهنگشو دارن اینجا رایگان باشه کسی شیر آب نمی بنده چراغ خاموش نمیکنه و الی آخر

تا چند وقت مگه اینجوریه؟؟

بعد خود ملت میفهمن که باید صرفه رو بجوین دیگه!!

مگه ترکمنستانیا مادرزادی صرفه جو بودن؟؟

لینک به دیدگاه

با تشکر از نظرات "مفید" دوستان
من هنوزم هم پاسخ سوالاتم رو نگرفتم

در 9 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

و هزینه 4 تا 570 در ماه چقدر میشه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

با تشکر از نظرات "مفید" دوستان
من هنوزم هم پاسخ سوالاتم رو نگرفتم

و هزینه 4 تا 570 در ماه چقدر میشه؟

اگه منظور از هزینه، هزینه برق هست باید بگم روزی 8.5 کیلوواتی مصرف خواهید داشت فقط گرافیک ها

ماهی 255 کیلووات اما چون پول برق دوماهه حساب میکنن میشه 510 کیلووات در 60 روز که برق خونه رو هم باید باهاش جمع بزنید اما بدون جمع زدن پول برق خونه فقط همین 510 تا باشه میشه 41 هزار تومن که یعنی ماهی 20.500

لینک به دیدگاه

والا با این مقدارایی که بعضی اوقات روی قبض مینویسن فکر کنم محاسبش همینجوری دورهمی باشه

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، Done گفته است :

اگه منظور از هزینه، هزینه برق هست باید بگم روزی 8.5 کیلوواتی مصرف خواهید داشت فقط گرافیک ها

ماهی 255 کیلووات اما چون پول برق دوماهه حساب میکنن میشه 510 کیلووات در 60 روز که برق خونه رو هم باید باهاش جمع بزنید اما بدون جمع زدن پول برق خونه فقط همین 510 تا باشه میشه 41 هزار تومن که یعنی ماهی 20.500

خیلی خوبه
من فکر می کردم ساعتی 1050 وات (تقریبا 1 کیلو وات) مصرف دارم چون پاورم روش 1050 وات زده،
خیلی عالی میشه

بعد یک سوال ، من بخوام 40 تا 570 بزارم شرکت برق  نمیاد گیر بده؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Done گفته است :

داداش چجوری؟

من یه 480 و یه 470 داشتم ۲۰۰-۴۰۰ تومن پول قبض میومد!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 15 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

تا چند وقت مگه اینجوریه؟؟

بعد خود ملت میفهمن که باید صرفه رو بجوین دیگه!!

مگه ترکمنستانیا مادرزادی صرفه جو بودن؟؟

25 سال قبلا نوشتم

ملت اونا میفهمن اما ملت ما نه فقط مفت خوری خ ای ه م ال ی آدم فروشی بلدن اونم ازصدقه سری ج ا هستش

قبل انقلاب هم مادرم میگفت کنتور نداشتن و ماهی واسه همه یکسان قبض میومد و اون موقع خونه های بزرگ بود هر کسی یه گوشه حیاط اتاق و اینجوری چند خانواده با هم زندگی میکردن میگفت اتاق بغلیشون شیر آب همیشه باز میذاشت ! چون آب ببندی یا باز بزاری قبض همون میدی ، خودم یادمه تو مدرسه (اون زمان آب رایگان بود واسه مدارس بقیه نمیدونم برق و ...) همیشه تو آبدارخونه شیرها باز بودن یعنی کسی که آب میخورد زورش میومد شیر آبو ببنده من وقتی میرفتم شیرها رو میبستم چون اصراف گناهه ،اینا بکنار زمانی که بنزین ارزون بود 80 تومن اینا ، وقتی بنزین میزدن همیشه سر ریز میشد به غیر از اصراف و بابتش پول میدی واسه جایگاه خطرناک بود اما کو مغز که اینا رو بفهمه !

مملکت به غیر از حاکم دانا اول مردم دانا میخواد که ما نداریم 4 نفر بودن که واقعاً دلسوز  کاردان و میهن پرست بودن یا سرشون رفته زیر اب یا فراریشون دادن یا خونه نشین !

بعد نیایم به حکومت غیره گیر بدیم آدم بشو نیستیم همینم از سرمون زیاده

شرمنده بابت اسپم

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

25 سال قبلا نوشتم

ملت اونا میفهمن اما ملت ما نه فقط مفت خوری آدم فروشی بلدن اونم ازصدقه سری ج ا هستش

قبل انقلاب هم مادرم میگفت کنتور نداشتن و ماهی واسه همه یکسان قبض میومد و اون موقع خونه های بزرگ بود هر کسی یه گوشه حیاط اتاق و اینجوری چند خانواده با هم زندگی میکردن میگفت اتاق بغلیشون شیر آب همیشه باز میذاشت ! چون آب ببندی یا باز بزاری قبض همون میدی ، خودم یادمه تو مدرسه (اون زمان آب رایگان بود واسه مدارس بقیه نمیدونم برق و ...) همیشه تو آبدارخونه شیرها باز بودن یعنی کسی که آب میخورد زورش میومد شیر آبو ببنده من وقتی میرفتم شیرها رو میبستم چون اصراف گناهه ،اینا بکنار زمانی که بنزین ارزون بود 80 تومن اینا ، وقتی بنزین میزدن همیشه سر ریز میشد به غیر از اصراف و بابتش پول میدی واسه جایگاه خطرناک بود اما کو مغز که اینا رو بفهمه !

مملکت به غیر از حاکم دانا اول مردم دانا میخواد که ما نداریم 4 نفر بودن که واقعاً دلسوز  کاردان و میهن پرست بودن یا سرشون رفته زیر اب یا فراریشون دادن یا خونه نشین !

شرمنده بابت اسپم

داداش اون لفظ رکیک رو پاک کن بن نشی!

بله درست میگی ملتمون به زرنگ بازی عادت کردن! هرکسی اگر سر یکی دیگه رو کلاه نذاره احساس میکنه سرش کلاه رفته

بد مملکتی شده اغلب هم بخاطر مردمه!

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

25 سال قبلا نوشتم

ملت اونا میفهمن اما ملت ما نه فقط مفت خوری خ ای ه م ال ی آدم فروشی بلدن اونم ازصدقه سری ج ا هستش

شرمنده بابت اسپم

بد زمونه ای شده

آپ

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

خیلی خوبه
من فکر می کردم ساعتی 1050 وات (تقریبا 1 کیلو وات) مصرف دارم چون پاورم روش 1050 وات زده،
خیلی عالی میشه

من نمیدونم مصرف 470 توی ماینینگ چقدر میشه ولی اگه 85 وات در نظر بگیریم میشه 3.4 کیلو وات و با مصرف بقیه سیستم حدود 3.8 و اگه بازده پاور 90 درصد هم باشه مصرف کل سیستم میشه حدود 4.25 کیلووات که فیوز خونه 25 آمپره که یعنی 5.5 کیلووات و اگه بخواین از برق خونه استفاده عادی هم بکنین حتما فیوز میپره

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

داداش چجوری؟

من یه 480 و یه 470 داشتم ۲۰۰-۴۰۰ تومن پول قبض میومد!!!

من درست حساب کردم  برا ایشون که مشهد هستن و تعرفه خانگی و برق شما قطعا مشکلی داره و یا ممکنه تعرفه سه فاز تجاری باشه!

در 14 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

خیلی خوبه
خیلی عالی میشه

پاور توان خروجیش در حد 1050 وات هست یا به عبارتی تا 1050 وات میتونه مثلا خروجی بده نه اینکه چون روش نوشته 1050 یعنی 1050 تا مصرف داره!
شما هرکارتتون با ویرایش بایوس و کاهش کور و مصرف میتونید کل مصرفش رو به 90 وات این حدود کاهش بدید که 4 تا کارت باشه میشه معادل تهش رند کنیم 400 وات مصرف فقط گرافیک ها.

شما اگه 40 تا گرافیک بذارید شرکت برق به شما گیری نمیده چونکه آنچنان روی قبض جریمه و مالیات میکشه که... جاهای دیگه به اونایی مثلا مشتری هستن تخفیف میدن میگن تا این پله بری بالا اینقدر درصد تخفیف و... اینجا برعکس هست هرچی بیشتر مشتری بشی بیشتر...!
که پول برقش برای اینقدر کارت باید 600 - 650 بشه ماهی که البته بستگی به کنتور شما داره تک تعرفه باشه یا سه تایی و نوع تعرفه چی باشه و حتی بعضی استان ها متفاوت تر هست و مناطق گرمسیر ارزان تر.

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

صددرصد موافقم

نمیدونم چرا ایران اینجوریه!

حتی عربا خیلی فرهنگشون از ما بهتره

بعضیا میگن باید از اموزش و پرورش و از ابتدایی فرهنگ سازی بشه

پدر من معلم ابتداییه هرروز میناله و میگه روز به روز وحشی تر و خنگ تر میشن

معلوم نیس مشکل از چیه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 20 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

صددرصد موافقم

نمیدونم چرا ایران اینجوریه!

حتی عربا خیلی فرهنگشون از ما بهتره

بعضیا میگن باید از اموزش و پرورش و از ابتدایی فرهنگ سازی بشه

پدر من معلم ابتداییه هرروز میناله و میگه روز به روز وحشی تر و خنگ تر میشن

معلوم نیس مشکل از چیه 

مشکل اول از خودمونه که اجازه دادیم بعضی خرافات به اسم دین وارد زندگیمون بشن ، اشتباه نکنید خودم فرد معتقد و نمازخون هستم اما اجازه نمیدم بعضی عوامل انگلیسی و ... با خرافات جلوی تفکر ،اندیشه و عمل راستین به دین بگیرن که بعضی وقتها تو خونه خودم بحثهایی دارم که آخرش اعصابم خورد میشه .

بقیه چیزها هم تاثیر هم دارن حاکم ، نحوه مدیریت و ... 

آموزش و پرورش خیلی مهمه ، الان تو کشورهای پیشرفته دوران ابتدایی امتحان ندارن و اجازه میدن بچه ها بدون استرس استعدادهاشون شکوفا بشه ، دوران دبیرستان به شکل دیگه ، کنکور ندارن  یعنی کلی استرس از بچه ها برداشته میشه ما تو کل عمرمون همش تو استرس امتحان دوست یابی کنکور ، سربازی کار ازدواج و ... و مسائل دیگه که از حوصله من خارجه بیانش .

اگه واقعا دنبال حقیقت و پیشرفت باشیم باید اول از خودمون شروع کنیم بعد به دیگران گیر بدیم این کارو بکن اونکارو نکن که انتقاد هم باید با محبت و سازنده باشه نه تخریبی ، مثال خودمو میزنم اگه کسی مطلبی با محبت و بیان خوش بگه اگه اونکار حتی اگه درست هم نباشه ترغیب میشم که انجامش بدم اما اگه کار درست با بیان و نحوه غلط به طرف مقابل القا کنیم طرف لج میگیره و انجام نمیده هر چیزی راهی داره و همیشه زور جوابگو نیست و بالعکس ، محبت بیش از حد هم خوب نیست ، ما ایرانی ها عادت داریم که همیشه افراط و تفریط میکنیم میانه وسط نداریم فقط سفیدی و سیاهی میبینیم و چشم انداز وسیع تر نمیبینیم .

آنچه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و برعکس انچه برای خودت  نمیپسندی برای دیگران نپسند که ما کلاً برعکس عمل میکنیم اونچه که واسه خودمون میخوایم واسه دیگران اَخه !

ودر آخر بازم شرمنده از استارتر عزیز واسه  بحث خارج از تاپیک

لینک به دیدگاه

سلام
با تشکر از نظرات مفید دوستان

در 4 ساعت قبل، Done گفته است :

من درست حساب کردم  برا ایشون که مشهد هستن و تعرفه خانگی و برق شما قطعا مشکلی داره و یا ممکنه تعرفه سه فاز تجاری باشه!

پاور توان خروجیش در حد 1050 وات هست یا به عبارتی تا 1050 وات میتونه مثلا خروجی بده نه اینکه چون روش نوشته 1050 یعنی 1050 تا مصرف داره!
شما هرکارتتون با ویرایش بایوس و کاهش کور و مصرف میتونید کل مصرفش رو به 90 وات این حدود کاهش بدید که 4 تا کارت باشه میشه معادل تهش رند کنیم 400 وات مصرف فقط گرافیک ها.

شما اگه 40 تا گرافیک بذارید شرکت برق به شما گیری نمیده چونکه آنچنان روی قبض جریمه و مالیات میکشه که... جاهای دیگه به اونایی مثلا مشتری هستن تخفیف میدن میگن تا این پله بری بالا اینقدر درصد تخفیف و... اینجا برعکس هست هرچی بیشتر مشتری بشی بیشتر...!
که پول برقش برای اینقدر کارت باید 600 - 650 بشه ماهی که البته بستگی به کنتور شما داره تک تعرفه باشه یا سه تایی و نوع تعرفه چی باشه و حتی بعضی استان ها متفاوت تر هست و مناطق گرمسیر ارزان تر.

من سوالم دو طرفه بود،
یکی اینکه کنتور نپره چون برق خونه س ، بعد از روشن کردن 40 تا گرافیک (4 تا ریگ) یه دفعه برق ها کمنور نشن و ....
و اینکه شرکت برق نیاد و به عنوان مشترک پر مصرف برقمون رو قطع کنه
اینکه مخابرت گیری نمیده رو فهمیدم ولی اینکه کنتور این قدر توان داره رو خیر.

در 4 ساعت قبل، arman1234 گفته است :

من نمیدونم مصرف 470 توی ماینینگ چقدر میشه ولی اگه 85 وات در نظر بگیریم میشه 3.4 کیلو وات و با مصرف بقیه سیستم حدود 3.8 و اگه بازده پاور 90 درصد هم باشه مصرف کل سیستم میشه حدود 4.25 کیلووات که فیوز خونه 25 آمپره که یعنی 5.5 کیلووات و اگه بخواین از برق خونه استفاده عادی هم بکنین حتما فیوز میپره

خب پس چکار باید کرد؟

در 3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

مشکل اول از خودمونه که اجازه دادیم بعضی خرافات به اسم دین وارد زندگیمون بشن ، اشتباه نکنید خودم فرد معتقد و نمازخون هستم اما اجازه نمیدم بعضی عوامل انگلیسی و ... با خرافات جلوی تفکر ،اندیشه و عمل راستین به دین بگیرن که بعضی وقتها تو خونه خودم بحثهایی دارم که آخرش اعصابم خورد میشه .

بقیه چیزها هم تاثیر هم دارن حاکم ، نحوه مدیریت و ... 

آموزش و پرورش خیلی مهمه ، الان تو کشورهای پیشرفته دوران ابتدایی امتحان ندارن و اجازه میدن بچه ها بدون استرس استعدادهاشون شکوفا بشه ، دوران دبیرستان به شکل دیگه ، کنکور ندارن  یعنی کلی استرس از بچه ها برداشته میشه ما تو کل عمرمون همش تو استرس امتحان دوست یابی کنکور ، سربازی کار ازدواج و ... و مسائل دیگه که از حوصله من خارجه بیانش .

اگه واقعا دنبال حقیقت و پیشرفت باشیم باید اول از خودمون شروع کنیم بعد به دیگران گیر بدیم این کارو بکن اونکارو نکن که انتقاد هم باید با محبت و سازنده باشه نه تخریبی ، مثال خودمو میزنم اگه کسی مطلبی با محبت و بیان خوش بگه اگه اونکار حتی اگه درست هم نباشه ترغیب میشم که انجامش بدم اما اگه کار درست با بیان و نحوه غلط به طرف مقابل القا کنیم طرف لج میگیره و انجام نمیده هر چیزی راهی داره و همیشه زور جوابگو نیست و بالعکس ، محبت بیش از حد هم خوب نیست ، ما ایرانی ها عادت داریم که همیشه افراط و تفریط میکنیم میانه وسط نداریم فقط سفیدی و سیاهی میبینیم و چشم انداز وسیع تر نمیبینیم .

آنچه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و برعکس انچه برای خودت  نمیپسندی برای دیگران نپسند که ما کلاً برعکس عمل میکنیم اونچه که واسه خودمون میخوایم واسه دیگران اَخه !

ودر آخر بازم شرمنده از استارتر عزیز واسه  بحث خارج از تاپیک

تمام کشور ها مهم ترین بخششون ، آموزش و پرورششون هست
ولی اینجا!
کاش اگر آموزش و پرورش توی راس امور نیست حداقل کمی اصلاح بشه، 

لینک به دیدگاه

اگه میخوای 40 تا rx570 ببندی حتما باید خونه اجاره کنی و باید هم فیوزش 32 امپر باشه بعلاوه حتما هم یه کولر گازی دو تیکه حداقل 18000هم میخوای،چون خونه تقریبا میشه کوره اجر پزی و هر موجود زنده ایی به زور توش دوام میاره،،این از این.

و اما اصل ماجرا که پول برقت هست:با احتساب مصرف cpu  و مادربردها و ssd و ضریب راندمان پاورها و با فرض اینکه کارتها بهینه شدن برای ماینینگ به طور تقریبی هر کارت 100 وات مصرف میکنه که کل کارتها و ریگها 4کیلو وات ساعت مصرف میکنن و کولر هم با توجه به اینکه 24 ساعت باید کار کنه و مصرف حداقل 7  امپر کمپرسور چیزی حدود 1.5 کیلو وات ساعت مصرفشه که در کل با ریگها میشه 5.5 کیلو وات ساعت که برای مصرف کل یک ماه باید 5.5 در 24 ساعت ضرب بشه که میشه 132 کیلو وات برای یک شبانه روز و در 30 روز ضرب میشه که میشه 3960 کیلو وات!!!

خوب حالا شما ساکن مشهدی که تعرفه برق عادی حساب میشه:

http://www.bedc.ir/_DouranPortal/documents/مشترکین/تعرفه-برق-95.pdf

اگه جدول رو نگاه کنی شما فقط تا 600 کیلو وات یارانه یا تخفیف میگیری بعد 600 تا پای شما ازاد حساب میشه که هر کیلو وات 3226ریال یا 322 تومان حساب میشه.حالا من فقط قسمت ازادش رو برات حساب میکنم

3960 رو 600 تا ازش کم میکنم که میشه 3360 در 322 تومن ضرب کن که میشه 1081920 تومان یا به عبارتی 1میلیون و 81 هزار تومن و تقریبی 300 تا 400 هزار تومن به این مبلغ اضاف کن برای اون 600 تایی که تعرفه داره بعلاوه مالیات بعلاوه چند تا چیز دیگه.

تقریبی ماهی 1میلیون و 300 تا 400 هزار تومن پول برق میاد.

در مورد قطع برق تا زمانیکه پول برق به موقع داده میشه و کنتور دستکاری نشده اداره برق همچین اجازه ایی نداره.

ویرایش شده توسط 8030
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...