رفتن به مطلب

هزینه برق به چه صورت محاسبه می شود؟

Daniel110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

چقدر قر و فر
خونه اجاره کنم؟؟!؟!؟
نه بابا خیلی بده که اینطوری
یک سوال دارم ، نمی شه یک کنتور برق دیگه هم از شرکت برق بخرم؟

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، 8030 گفته است :

اگه میخوای 40 تا rx570 ببندی حتما باید خونه اجاره کنی و باید هم فیوزش 32 امپر باشه بعلاوه حتما هم یه کولر گازی دو تیکه حداقل 18000هم میخوای،چون خونه تقریبا میشه کوره اجر پزی و هر موجود زنده ایی به زور توش دوام میاره،،این از این.

و اما اصل ماجرا که پول برقت هست:با احتساب مصرف cpu  و مادربردها و ssd و ضریب راندمان پاورها و با فرض اینکه کارتها بهینه شدن برای ماینینگ به طور تقریبی هر کارت 100 وات مصرف میکنه که کل کارتها و ریگها 4کیلو وات ساعت مصرف میکنن و کولر هم با توجه به اینکه 24 ساعت باید کار کنه و مصرف حداقل 7  امپر کمپرسور چیزی حدود 1.5 کیلو وات ساعت مصرفشه که در کل با ریگها میشه 5.5 کیلو وات ساعت که برای مصرف کل یک ماه باید 5.5 در 24 ساعت ضرب بشه که میشه 132 کیلو وات برای یک شبانه روز و در 30 روز ضرب میشه که میشه 3960 کیلو وات!!!

خوب حالا شما ساکن مشهدی که تعرفه برق عادی حساب میشه:

http://www.bedc.ir/_DouranPortal/documents/مشترکین/تعرفه-برق-95.pdf

اگه جدول رو نگاه کنی شما فقط تا 600 کیلو وات یارانه یا تخفیف میگیری بعد 600 تا پای شما ازاد حساب میشه که هر کیلو وات 3226ریال یا 322 تومان حساب میشه.حالا من فقط قسمت ازادش رو برات حساب میکنم

3960 رو 600 تا ازش کم میکنم که میشه 3360 در 322 تومن ضرب کن که میشه 1081920 تومان یا به عبارتی 1میلیون و 81 هزار تومن و تقریبی 300 تا 400 هزار تومن به این مبلغ اضاف کن برای اون 600 تایی که تعرفه داره بعلاوه مالیات بعلاوه چند تا چیز دیگه.

تقریبی ماهی 1میلیون و 300 تا 400 هزار تومن پول برق میاد.

در مورد قطع برق تا زمانیکه پول برق به موقع داده میشه و کنتور دستکاری نشده اداره برق همچین اجازه ایی نداره.

درود

محاسبات شما کاملا درسته ولی مشکل اینجاست که rx 570 رو نباید 100 وات درنظر گرفت، همونطور که می دونید توانی که نرم افزارهایی مثل gpu-z نشون میدن فقط توان مصرفی gpu هست و اگر gpu-z توان رو 100 نشون بده توان مصرفی کل کارت حدود 140 میشه، میشه با آندرولت کردن توان رو کاهش داد البته که خوب بستگی داره به نوع کارت و ... هر ریگ 8 تایی حدود 1200 وات مصرف داره که البته جا داره برای کم شدن ولی رسوندن مصرف به 800 وات خیلی سخت هست

لینک به دیدگاه

الآن من توی خونه چند تا ریگ که هر کدوم 10 تا 570 دارن می تونم داشته باشم؟

لینک به دیدگاه

اول ببینین فیوز خونه چند آمپره و مصرف عادی خونه چقدره. بعدش هم ببینین تهویه خوب دارین؟اگه تهویه خوب نباشه خونه میشه کوره آجر پزی

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، arman1234 گفته است :

اول ببینین فیوز خونه چند آمپره و مصرف عادی خونه چقدره. بعدش هم ببینین تهویه خوب دارین؟اگه تهویه خوب نباشه خونه میشه کوره آجر پزی

فیزومون 25 آمپره
مصرف عادی هم یک تلویزیون ، یک یخچال معمولی + یک عدد هم ساید
دو تا کامپیوتر و یک لپتاپ

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، manhatan گفته است :

میتونی امتیاز برق بگیری...بنظرم 2تا کنتور ثبت نام کنید چون فصل گرما شروع شده ونیاز به کولر دارید

چند تا سوال
1. اصلا به یک خونه تا چند تا کنتور میدن؟
2. کنتور معمولی بگیرم یا صنعتی؟
3. هزینه هر کنتور و مدتی که طول می کشه تا بیان و وصل کنن چقدره؟

با تشکر از جنابعالی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...