رفتن به مطلب

مشکل در اجرای بازی ها + ارور 0xc000007b

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من یه تعداد بازی رو سیستم نصب دارم

چنتاش بدون مشکل اجرا میشه اما چنتاش موقع اجرا ارور 0xc000007b رو میده

نرم افزارهای مورد نیازم نصب کردم ،بازی ها رو دوباره نصب کردم،انتی ویروس غیرفعال

اما بازم ارور میده

کسی میتونه راهنمایی کنه

لینک به دیدگاه

اینجا که کسی جواب نداد،اما اگه دوستی مث من به این مشکل  برخورد ایراد از ناقص نصب شدن directx

ترجیحا  نسخه های ۹و ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ رو نصب کنین

ویرایش شده توسط amir m
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، sajad-tnt گفته است :

سلام.
دوست خوبم صرفا جهت اطلاع ما چیزی به نام بسته دانلودی ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ نداریم...
آخرین بسته دانلودی نسخه DirectX 9.0c بتاریخ Jun 2010 میباشد.
باقی نسخه های DirectX داخل خود ویندوز میباشد و شرکت Microsoft هیچ وقت نسخه رسمی دیگه ای رو منتشر نکرده.

Sent from my Lenovo A526 using Tapatalk

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17431

لینک دایرکت ایکس ۱۱،،سایت مایکروسافت

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، sajad-tnt گفته است :

دوست عزیزم این چیزی که شما فکر میکنید نیست...

این بسته صرفا برای توسعه دهندگان میباشد.

خودتون فایل رو دانلود بفرمایید متوجه خواهید شد...

دوست عزیز من با نصب پکیجای ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ مشکلم حل شد،اینکه هر نسخه ویندوز خودش دایرکت ایکس داره درست،ویندوز من ۱۰ ،اما مجبور شدم بخاطر یه تعداد بازی همه پکیجا رو نصب کنم،چون دقیقا مشکل فایل های ناقص دایرکت ایکس بود،نمیدونم دلیل اصرار شما چیه؟!

من مشکلم حل شد،نتیجه کارمو گذاشتم تا یکی دیگه مث من به این مشکل برخورد سردرگم نشه

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، sajad-tnt گفته است :

دوست عزیزم بنده اصراری نمیکنم.

هدف من اینه با اطلاعات اشتباه و ناقص کسی گمراه نشه...

احتمالا مشکل شما هم با نصب DirectX 9c حل شده وگرنه بازم تکرار میکنم چیزی به اسم بسته 11 و 12 که بصورت رسمی برای کاربران خانگی از طرف مایکروسافت عرضه شده باشه وجود نداره...

بهترین راه برای نصب دایرکت ایکس هم بصورت آنلاین هست تا هر فایل dll که موجود نیست بصورت خودکار دانلود بشه.

همچنین بنده دلیل اصرار شمارو برای توجیه این مورد متوجه نمیشم...

من با نصب نسخه ۹ مشکلم حل نشد،منم اصرار شما رو مبنی برا اینکه چیزی بعنوان بسته ۱۱ و ۱۲ رسمی معرفی نشده نمیفهمم،،هر ورژن ویندوز بصورت داخلی از یه نسخه استفاده میکنه،بسته های قابل دانلود این نسخه ها هم وجود داره و مشکل من با اونا حل شد

شما فک نمیکنی با پافشاری ت رو نسخه و معرفی رسمیت کسی رو گمراه کنی؟!!

شما اهل گیم هستی ؟!!

شما به همچین مشکلی خوردی نسخه ۹ نصب کن و اگه مشکلت حل نشد بگو رسمیش تا همینجا بود،بالاتر نداره،،دوباره تکرار میکنم من برای دوستانی که شاید همچین مشکلی براشون پیش بیاد گفتم،از نظر شما بالاتر نداره از نظر من داره و مشکلم حل شد،نظرت براخودت محترم،نظر منم براخودم،این همه طول و تفصیل نداره

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، amir m گفته است :

من با نصب نسخه ۹ مشکلم حل نشد،منم اصرار شما رو مبنی برا اینکه چیزی بعنوان بسته ۱۱ و ۱۲ رسمی معرفی نشده نمیفهمم،،هر ورژن ویندوز بصورت داخلی از یه نسخه استفاده میکنه،بسته های قابل دانلود این نسخه ها هم وجود داره و مشکل من با اونا حل شد

شما فک نمیکنی با پافشاری ت رو نسخه و معرفی رسمیت کسی رو گمراه کنی؟!!

شما اهل گیم هستی ؟!!

شما به همچین مشکلی خوردی نسخه ۹ نصب کن و اگه مشکلت حل نشد بگو رسمیش تا همینجا بود،بالاتر نداره،،دوباره تکرار میکنم من برای دوستانی که شاید همچین مشکلی براشون پیش بیاد گفتم،از نظر شما بالاتر نداره از نظر من داره و مشکلم حل شد،نظرت براخودت محترم،نظر منم براخودم،این همه طول و تفصیل نداره

درود

اون دوستمون درست میگن عزیز، بنده با هر بار نصب ویندوز 10 فقط ورژن 9 رو نصب میکنم و تمام بازیها هم  اجرا میشند! حالا نمیدونم مشکل کار شما کجا بوده که به  این نتیجه رسیدید! 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

من هم فروشنده نرم افزار و گیم هستم و طبیعتا چون سر و کارم همیشه با ویندوز های جدید زده شده و نبود دایرکت ایکس برای اعم بازیها از قدیمی گرفته تا جدیدترینشون هست یه نسخه ۹ داریم که تاریخ ژوئن ۲۰۱۰ هست و اون رو که نصب می کنم حتی فورزا هورایزن ۳ رو که دایرکت ایکس ۱۲ میخواد میتونم رو ویندوز ده بازی کنم. فکر کنم اگر حساب کنم تا الان بیشتر از دوهزار بار انواع و اقسام ویندوز و بازی برای خودم و مشتریان نصب کردم و جایی هم ندیدم که Directx 12 جداگانه داده باشن. اگر اینطور که دوستان می گن نسخه های ۱۱  و ۱۲ هم جداگانه بودن حداقل نباید من بتونم الان فورزا یا کوانتوم بریک یا تام رایدر در حالت DX12 رو بازی کنم. اما میتونم. 

لینک به دیدگاه

نمیدونم اون موقع که من دنبال جواب بودم شما عزیزان کجا بودین تا از تجربه تون استفاده کنم!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...