رفتن به مطلب

از کار افتادن لپ تاپ پس از آپدیت بایوس

sharjI
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . لپ تاپم hp am 100 ne هست . امروز خیر سرم خواستم درایوراشو آپدیت کنم از برنامه HP Solution Center .

برای بایوسش هم آپدیت اومده بود . خیلی حواسم بود که دانلودش نکنم و بایوس رو آپدیت نکنم ولی حادثه خبر نمی کنه:| حواسم نبود بایوس هم آپدیت شد تا آپدیت شد خودش سریع نصب کرد بعد نصبش یکی دو ثانیه بعد لپ تاپ خاموش شد و دیگه روشن نشد که نشد . البته روشن میشه ها صدای فن میاد ولی یکی دو ثانیه بعد خاموش میشه لپ تاپ. تو اینترنت خیلی سرچ کردم  تو یوتیوب هم خیلی سرچ کردم ولی هیچ کدومش به درد نخورد. می ترسم مادربورد سوخته باشه .خیلی هم راهکار نوشته بودن بیرون آوردن باتری و روشن کردن بدون باتری و نگه داشتن دکمه  پاور و  ...  . ولی هیچ کدوم فایده نداشت.  بایوس مربوط به لپ تاپ و برنامه نصب و آپدیت بایوس هم از اینترنت دانلود کردم ولی اصلا روشن نمیشه که بخوام روش نصب کنم .  برای ریکاوریش هم به همین صورت . کسی اگه راهکاری داره واسه حل مشکل و روشن شدن لپ تاپ خوشحال میشم کمک کنه. 

نیم ساعت بعد گشتن تو نت یه سایتی رو دیدم توش به این مطلب برخوردم !!  :o:S

هشدار جهت مدل های HP14-Am100ne و HP14-Am101ne

لطفا برای دو مدل نوت بوک زیر آپدیت بایوس که در وب سایت رسمی شرکت HP اعلام گردیده انجام نگردد.

Models: HP 14-am100ne & HP 14-am101ne

Link: https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-14-am100-notebook-pc/12499234/model/13556384

File Name: exe

ویرایش شده توسط sharjI
لینک به دیدگاه

با کابل لپ تاپ رو به یک مانیتور خارجی وصل کنین ببین تصویر میده یا نه 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، فرـشاد گفته است :

با کابل لپ تاپ رو به یک مانیتور خارجی وصل کنین ببین تصویر میده یا نه 

سه  ثانیه بعد روشن شدن لپ تاپ کلا لپ تاپ خاموش میشه . فقط صدای فن میاد که معلومه حداقل روشن میشه لپ تاپ . با کابل به مانیتور هم وصل کردم اصلا تغییری نکرد

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، sharjI گفته است :

سه  ثانیه بعد روشن شدن لپ تاپ کلا لپ تاپ خاموش میشه . فقط صدای فن میاد که معلومه حداقل روشن میشه لپ تاپ . با کابل به مانیتور هم وصل کردم اصلا تغییری نکرد

با خوب شرکت مکاتبه کنید ببینید چی میگن

لینک به دیدگاه

داداش ببر اگه بشه بایوستو پروگرام کنن برات البته اگه پروگرامر مربوط تو ایران پیدا بشه.

لینک به دیدگاه

مشکلی نیست عزیز اگه گارانتی داره ببر شرکت گارانتی برات پا پروگرمر بایوس میزنن درست میشه . اگه گارانتی نداره و اگه تهران زندگی می کنید برید پاساژ ایران پایینتر از میدان ولعیصر طبقه -۱ کامپیوتر افق اونجا برات پروگرم می کنن.

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

معلوم نیست اینها توی آپدیت بایوس لپ تا پ چه کار میکنن؟! منم بعد از آپدیت بایوسش بعضی اوقات وقتی لپ تاپ رو شات دون میکنم و روشنش میکنم دوباره صفحه ی شات دون میاد وخاموش میشه!

تنها راه پروگرام بایوس لپ تاپ هست که یه دستگاهی هست به اسم پروگرامر که با آن به ای سی ها برنامه میدن . آی سی بایوس رو بر میدارن میذارن روش و فایل آپدیت بایوس که همون برنامه  هست رو سینک میکنن روی آی سی بایوس و بعد میذارنش  روی برد و لحیم کاریش میکنن

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، m_555 گفته است :

مشکلی نیست عزیز اگه گارانتی داره ببر شرکت گارانتی برات پا پروگرمر بایوس میزنن درست میشه . اگه گارانتی نداره و اگه تهران زندگی می کنید برید پاساژ ایران پایینتر از میدان ولعیصر طبقه -۱ کامپیوتر افق اونجا برات پروگرم می کنن.

نه متاسفانه گارانتی نداره . ممنون از راهنمایی

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، sharjI گفته است :

نه متاسفانه گارانتی نداره . ممنون از راهنمایی

گارانتی نداره نوشتم براتون که اگه گارانتی نداره کجا ببرید.

لینک به دیدگاه

تشکر از راهنمایی همه دوستان

امروز بردم یه تعمیرگاهی یه نگاهیش کرد گفت اصلا مشکل از بایوس نیست.  گفت به احتمال زیاد مشکل از سی پی یو هست. به خاطر ورود گرد و خاک تو فن لپ تاپ سی پی یو بیش از حد داغ کرده  و این طوری شده /. گفت باید باز کنم و بهم خبر بده تا فردا صبح . گفت به احتمال زیاد درست میشه حالا ببینم سی پی یو داغون شده یا نه!!

یه کم امیدوار شدم ¬¬

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...