رفتن به مطلب

مرورگر web os ال جی از پخش زنده پشتیبانی نمی کنه ؟

Alirezaw_
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود .

من یه تی وی lg 49sj800v دارم

منتها مرورگرش هیچ سایتی که پخش زنده داره رو پشتیبانی نمی کنه و از طرفی چون من همه چیزم اینترنتی هست نه آنتن دارم و نه ریسیور میخوام بازی های جام جهانی رو ببینم نمی دونم چیکار کنم ...

نه سایت www.telewibion.com رو باز می کنه و نه سایت www.anten.ir .....

هیچ جوره پخش زنده نمی تونم ببینم ...

استورشم که مزخرفه یه مرورگر دیگه نداره بخوام دانلود کنم واقعا خاک بر سر ال جی که تی وی 2017 ش اینجوریه مرورگرش با استور به شدت محدود و برنامه های صددرصد به دردنخور . 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، VansForeveeeee گفته است :

درود .

من یه تی وی lg 49sj800v دارم

منتها مرورگرش هیچ سایتی که پخش زنده داره رو پشتیبانی نمی کنه و از طرفی چون من همه چیزم اینترنتی هست نه آنتن دارم و نه ریسیور میخوام بازی های جام جهانی رو ببینم نمی دونم چیکار کنم ...

نه سایت www.telewibion.com رو باز می کنه و نه سایت www.anten.ir .....

هیچ جوره پخش زنده نمی تونم ببینم ...

استورشم که مزخرفه یه مرورگر دیگه نداره بخوام دانلود کنم واقعا خاک بر سر ال جی که تی وی 2017 ش اینجوریه مرورگرش با استور به شدت محدود و برنامه های صددرصد به دردنخور . 

شما فقط نیستی منم که سامسونگ دارم هم اینطوریم

با اینکه یه نسل زیر کوآنتوم دات هستم ولی برنامه هاش کاملا مزخرف و بدرد نخوره . مرورگرش اکثر سایتها رو باز میکنه نمونه اش همین لیون ولی با فونت بد.

سایت تلویبیون رو باز میکنه

آنتن درست کردن کاری نداره داداشم . بهتر از بیرونیها هم در میاد 

لینک به دیدگاه

درود

من با ال جی پخش زنده استریم  اپارات رو دیدم مشکلی نداشت! ولی اون سایتها رو تست نکردم! خود اپارات هم پخش تلویزیون داشت ولی الان چند روزه غیرفعال شده ! 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

شما فقط نیستی منم که سامسونگ دارم هم اینطوریم

با اینکه یه نسل زیر کوآنتوم دات هستم ولی برنامه هاش کاملا مزخرف و بدرد نخوره . مرورگرش اکثر سایتها رو باز میکنه نمونه اش همین لیون ولی با فونت بد.

سایت تلویبیون رو باز میکنه

آنتن درست کردن کاری نداره داداشم . بهتر از بیرونیها هم در میاد 

مگه تایزن نیست؟  

مال منم برنامه هاش مزخرفه یه نماوا داره من اصلا نصبشم نمی کنم چه برسه بخوام فیلم سانسوری ببینم.  

تلویبیون رو باز می کنه ولی پخش زنده نمی کنه؟  مال من فقط تا اسم سایت باز میشه هیچی لود نمیشه به نظر مشکل از سایتای ایرانی هست. 

انتن دردسر داره منم هی نمیخوام سیم اضافه شه ولی اگر چاره ای نبود مجبورم .

چه انتنی بگیرم بتونه ماکسیمم کیفیت بده؟  فقط انتن هوایی نباشه.  

در 3 ساعت قبل، Alien87 گفته است :

درود

من با ال جی پخش زنده استریم  اپارات رو دیدم مشکلی نداشت! ولی اون سایتها رو تست نکردم! خود اپارات هم پخش تلویزیون داشت ولی الان چند روزه غیرفعال شده ! 

اپاراتو پخش می کنه هم کلیپاشو و هم پخش زنده ولی سایتای دیگه نه یعنی باز میشه موقع پخش زنده ارور میده 

لینک به دیدگاه

تکمیلی : الان فهمیدم ظاهرا سایت پخش زنده صداسیما نسخه ازمایشی بالا اورده داره پخش می کنه منتها کیفیت پایین در حد ۳۶۰p

لینک به دیدگاه

این وب او اس بنده خدا ده دست چرخیده از پالم بگیر تا اچ پی حالا هم ال جی تو تلوزیون از ش استفاده میکنه البته زمان خودش بسیار سیستم عامل خوبی به شمار می اومد که متاسفانه دیگر توسعه پیدا نکرد .

یک گوشی پالم داشتم که روش وب او اس بود و بسی کلاس میگذاشتیم !

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/12, 08:31:37، aliehsan33 گفته است :

این وب او اس بنده خدا ده دست چرخیده از پالم بگیر تا اچ پی حالا هم ال جی تو تلوزیون از ش استفاده میکنه البته زمان خودش بسیار سیستم عامل خوبی به شمار می اومد که متاسفانه دیگر توسعه پیدا نکرد .

یک گوشی پالم داشتم که روش وب او اس بود و بسی کلاس میگذاشتیم !

درسته .

خوشبختانه مشکلم حل شد و راحت پخش می کنه ولی چیزی که ادمو کلافه می کنه اینه که سازنده های تلویزیون هنوز نتونستن یه کاری کنن که وب گردی با مروگر سیستم عامل ( حالا وب او اس یا تایزن و هرچیز دیگه ای ) کاملا روون باشه ...الان تی وی من با این که پردازنده 4 هسته ای داره ولی مرورگش خیلی روون نیست و لگی هست چه تو باز کردن و چه تو اسکرول کردن که خیلی تو مخه ...

به نظرم حتما باید کنار تی وی های فعلی یه اندروید یا اپل تی وی تهیه بشه . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...