رفتن به مطلب

انتخاب قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان میخوام برای یکی از اشنایان سیستم amd جمع کنم ولی یکم گمراه شدم.

2.با توجه به اینکه x370 بصرفه تر از x470 هست من بهش x370پیشنهاد کردم ولی  چه تفاوتی مابین x370 با b350 هست در گیم؟ارزش داره بیشتر پول بده؟

ویرایش شده توسط mantas
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، AminA گفته است :

چیزی که در این مملکت اشتباه هستش صبر است پس صبر نکنید پول اضافه بابت برد گرونتر اگر اهل اورکلاک نیستین ندین

دقیقا همینطوره.هر چی زودتر بهتر.اولای فروردین که با زحمت وبعد ازچندماه تونستم پول گرافیکم رو جمع وآماده کنم که بخرم پس از بررسی های زیاد گیر نمیومد وفروشنده بهم گفت تب ماینینگ هم خابیده وبازار گرافیک کلن خبریش نیست وقیمتا بعد از باز شدن  مغازه ها بعد13 پایین تر هم میاد وعجله نکن.تازه خبر دارم که بار جدید داره میرسه و ....(از معدود دفعاتی که فروشنده سعی در تو پاچه کردن جنس خودش نداشت و درظاهر خیرخواه بود.البته آشناهم بود ومیشناخت ومیدونست اگه بگه بیا این یکی مدلو که دارم ببر یه لبخند ملیحی میزنم ومیرم از مغازش بیرون)میدونستم ممکنه قیمتای جهانی پایین بیاد ویه تکونی هم بازار بخوره اما چون سیاست روهم دنبال میکنم نیم نگاهی به صحبتای مستر مو قشنگ(ترامپ)داشتم که گفته بود بار آخره تایید میکنم ودفعه بعد(اردیبهشت)میرم بیرون وبا خودم گفتم ریسک جایز نیست و هرجور بود از همین اصفهان پیدا کردم وخریدمش.الآن همون گرافیک چندین میلیون افزایش قیمت داشتهO.oچنددد میلیون ¬¬تازه هنوز تحریما وضع نشده واون 90 روز فکر کنم نزدیک 70روزشمونده تا تحریما تنمام وکمال برگرده وهرچه نزدیکتر میشیم به اون روزهای آخرالزمانی اجناس گرونتر وگرونتر میشن وبا شیبی بسیار تند.

پس تا مجال هست بخرید وبه امید سری 2000رایزن نباشید که ممکنه موقع اومدن تو بازار دیگه به گرد پاش هم نرسید.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، AminA گفته است :

چیزی که در این مملکت اشتباه هستش صبر است پس صبر نکنید پول اضافه بابت برد گرونتر اگر اهل اورکلاک نیستین ندین

بحث اورکلاک نیست تو گیم و بستن قطعات بهتر و اینده نگری x370 جوابگو هست البته این نظره منه

در 17 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

دقیقا همینطوره.هر چی زودتر بهتر.اولای فروردین که با زحمت وبعد ازچندماه تونستم پول گرافیکم رو جمع وآماده کنم که بخرم پس از بررسی های زیاد گیر نمیومد وفروشنده بهم گفت تب ماینینگ هم خابیده وبازار گرافیک کلن خبریش نیست وقیمتا بعد از باز شدن  مغازه ها بعد13 پایین تر هم میاد وعجله نکن.تازه خبر دارم که بار جدید داره میرسه و ....(از معدود دفعاتی که فروشنده سعی در تو پاچه کردن جنس خودش نداشت و درظاهر خیرخواه بود.البته آشناهم بود ومیشناخت ومیدونست اگه بگه بیا این یکی مدلو که دارم ببر یه لبخند ملیحی میزنم ومیرم از مغازش بیرون)میدونستم ممکنه قیمتای جهانی پایین بیاد ویه تکونی هم بازار بخوره اما چون سیاست روهم دنبال میکنم نیم نگاهی به صحبتای مستر مو قشنگ(ترامپ)داشتم که گفته بود بار آخره تایید میکنم ودفعه بعد(اردیبهشت)میرم بیرون وبا خودم گفتم ریسک جایز نیست و هرجور بود از همین اصفهان پیدا کردم وخریدمش.الآن همون گرافیک چندین میلیون افزایش قیمت داشتهO.oچنددد میلیون ¬¬تازه هنوز تحریما وضع نشده واون 90 روز فکر کنم نزدیک 70روزشمونده تا تحریما تنمام وکمال برگرده وهرچه نزدیکتر میشیم به اون روزهای آخرالزمانی اجناس گرونتر وگرونتر میشن وبا شیبی بسیار تند.

پس تا مجال هست بخرید وبه امید سری 2000رایزن نباشید که ممکنه موقع اومدن تو بازار دیگه به گرد پاش هم نرسید.

سلام دوست عزیز به نظرم سری 2000 وقتی وارد بازار بشه بالاخره سری اول ارزون تر میشه از اونور قیمت رایزن ها تفاوتی تو این گرونی نکرد

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، mantas گفته است :

بحث اورکلاک نیست تو گیم و بستن قطعات بهتر و اینده نگری x370 جوابگو هست البته این نظره منه

سلام دوست عزیز به نظرم سری 2000 وقتی وارد بازار بشه بالاخره سری اول ارزون تر میشه از اونور قیمت رایزن ها تفاوتی تو این گرونی نکرد

ببینید الآن قیمت رایزن ها رو چند هفته ای هست amd به شدت کاهش داده ودلیل اینکه با این گرونی ها قیمتشون تو ایران تغییری نکرده همین کار amd هست که سری قبلشو سریعتر بفروشه بره وگرنه واردکننده دلش که بحال ما نسوخته و بعید میدونم از این ارزونتر بکنه قیمت جهانیو amd.در ثانی منظور من هم از مثالی که زدم همین بود وگرافیک رو مثال زدم وانویدیا قیمتارو کاهش داد  چند مدت بعد از خرید من اما شرایط داخل ایران هم به شدت متفاوت شد ونه تنها اون کاهش قیمت انویدیا تاثیری نداشت بلکه قیمت گرافیک به شدت گرونتر هم شده.

به هر حال به نفعتونه سریعتر دست به کار بشید که شرایط روال عادی نداره وکاملا مشخصه دورنمای تاریکی داریم با شروع مجدد تحریمها .ایندفعه فکر کنم شدید تر از دوران مموت باشه تا جایی که احتمالا خبرشو خوندین نایک هم مارو تحریم کرده برا کفش بازیکنای تیم ملی .مسعولین هم اگر بر فرض به فکر باشن که یجوری دور بزنن و... حقیقتا کار خاصی نمیتونن بکنن.در همون حد فروش نصفه ونیمه نفت ودادن حقوق و گردوندن کشور وبازارایی مثل ماشین وکامپیوتر کلا بهم میریزن.

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

ببینید الآن قیمت رایزن ها رو چند هفته ای هست amd به شدت کاهش داده ودلیل اینکه با این گرونی ها قیمتشون تو ایران تغییری نکرده همین کار amd هست که سری قبلشو سریعتر بفروشه بره وگرنه واردکننده دلش که بحال ما نسوخته و بعید میدونم از این ارزونتر بکنه قیمت جهانیو amd.در ثانی منظور من هم از مثالی که زدم همین بود وگرافیک رو مثال زدم وانویدیا قیمتارو کاهش داد  چند مدت بعد از خرید من اما شرایط داخل ایران هم به شدت متفاوت شد ونه تنها اون کاهش قیمت انویدیا تاثیری نداشت بلکه قیمت گرافیک به شدت گرونتر هم شده.

به هر حال به نفعتونه سریعتر دست به کار بشید که شرایط روال عادی نداره وکاملا مشخصه دورنمای تاریکی داریم با شروع مجدد تحریمها .ایندفعه فکر کنم شدید تر از دوران مموت باشه تا جایی که احتمالا خبرشو خوندین نایک هم مارو تحریم کرده برا کفش بازیکنای تیم ملی .مسعولین هم اگر بر فرض به فکر باشن که یجوری دور بزنن و... حقیقتا کار خاصی نمیتونن بکنن.در همون حد فروش نصفه ونیمه نفت ودادن حقوق و گردوندن کشور وبازارایی مثل ماشین وکامپیوتر کلا بهم میریزن.

بله قضیه نایکم شنیدم☹️ ولی به احتمال زیاد تا کمتر از ۲هفته دیگ سری 2000میاد بازار که سریعا باید عجله کنم  واسه تصمیم گیری

لینک به دیدگاه

منم منتظر 2600x هستم به شرطی که قیمتش خوب باشه(زیر ۱۳۰۰)

مادربرد هم برا گیم از نظر من b350 بهتره چون برا گیم اورکلاک زیاد تاثیر گذار نیس و x370 بیشتر به درد اورکلاک میخوره

فعلا که قیمت cpu تغییر شدیدی مثل کارت گرافیک نکرده و اینم گفتن که بار جدید cpu و مادربرد با دلار ۴۲۰۰ داره میاد( اگه راس بگن)

اگه خیلی نیاز داری بخر چون اوضاع فردای ایران غیر قابل پیشبینیه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

مادربرد هم برا گیم از نظر من b350 بهتره چون برا گیم اورکلاک زیاد تاثیر گذار نیس و x370 بیشتر به درد اورکلاک میخوره

فعلا که قیمت cpu تغییر شدیدی مثل کارت گرافیک نکرده و اینم گفتن که بار جدید cpu و مادربرد با دلار ۴۲۰۰ داره میاد( اگه راس بگن)

1300?؟گفته بودن سری جدید جایگزین قیمت نسل اولی ها میشه که

لینک به دیدگاه

دوستان کسی نتایج بنچمارک روی این ۲چیپه مادربورد رو داره؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mantas گفته است :

13001f633.png؟گفته بودن سری جدید جایگزین قیمت نسل اولی ها میشه که

مثل اینکه اینجا ایران است?

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

آره همینجور داره میاد اینم نمونش Aorus Z370 Gaming 7 قیمتش رو فکر کنم با دلار 3500 حساب کردن که شده 2.400.000 تومن ?

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

مثل اینکه اینجا ایران است1f600.png

اینم هست?

در 2 ساعت قبل، abidi گفته است :

آره همینجور داره میاد اینم نمونش Aorus Z370 Gaming 7 قیمتش رو فکر کنم با دلار 3500 حساب کردن که شده 2.400.000 تومن 1f60f.png

چه جالب اینم مادریوردی که از لاین 1100تهیه کردم خودمhttps://....ir/internal-hardwares/motherboard/mb-gigabyte-aorus-ga-ax370-gaming-k7

لینک به دیدگاه

بین k3 گیگابایت و ایسوس prime pro x370 کدوم بهتر هست؟

ویرایش شده توسط mantas
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، mantas گفته است :

طبق تجربه دوستان، مدل ایسوس بایوس پایدارتر و در کل بهتری داره.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mantas گفته است :

تشکر امین جان

و Up

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، mantas گفته است :

تشکر امین جان

و Up

درود جناب 

بحث بهتر نمیشه گفت . چون ویژگی های های مثل هم و قطعات مشابه ای دارند . من به کسانی که به این دو راهی میرسن هر کدوم رو که بیشتر دوست دارن انتخاب کنن چون از لحاظ کیفیت msi و asus و gigabyte فرق کمی با هم دارند یا مثل هم هستند

ولی اگر من بخواهم انتخاب کنم Prime ایسوس رو انتخاب میکنم

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود جناب 

بحث بهتر نمیشه گفت . چون ویژگی های های مثل هم و قطعات مشابه ای دارند . من به کسانی که به این دو راهی میرسن هر کدوم رو که بیشتر دوست دارن انتخاب کنن چون از لحاظ کیفیت msi و asus و gigabyte فرق کمی با هم دارند یا مثل هم هستند

ولی اگر من بخواهم انتخاب کنم Prime ایسوس رو انتخاب میکنم

تشکر امیر جان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...