رفتن به مطلب

شکستن پین Cpu

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

عرضم به خدمتتون من چندوقت پیش یه مادربرد تهیه کردم و همون اول موقعی که داشتم کاور روی سوکت سی پی یو رو جدا میکردم افتاد روی سوکت و یکی از پینها شکست

چندتاش هم کج شد که درستشون کردم ولی اون که شکست به رحمت خدا رفت...

یکم گشتم تو نت متوجه شدم اون پینی که شکسته پین VSS هست و خیلیا میگن اگه یکی یا چندتا از این نوع پین بشکنه مشکلی پیش نمیاد

حالا سوال من از اساتید گرامی اینه عایا سی پی یو رو بندازم روش؟ خرابش نکنه ?  یا اینکه ببرم واسه تعمیر؟

گارانتیش هم مال گرین هست هزینه تعمیرش چقدر در میاد؟ :(

MB:Msi Z370 Krait Gaming

Coffeelake-LGA1151-Pinout-1.jpg.ccf372f698a433e003838f7dce4f4d02.jpg

لینک به دیدگاه

اول مواظب باش بقیه پین ها اوکی باشن و بهم نچسبیده باشن.دوم سی پی یوت رو سوار کن روش.نهایتش اینه تصویر نمیده

یه کاربر اینجا داره جناب کرمی اسم کاربریش derakula واسش بفرس زیف رو تعویض میکنه برات

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، M Soleymani گفته است :

سلام

عرضم به خدمتتون من چندوقت پیش یه مادربرد تهیه کردم و همون اول موقعی که داشتم کاور روی سوکت سی پی یو رو جدا میکردم افتاد روی سوکت و یکی از پینها شکست

چندتاش هم کج شد که درستشون کردم ولی اون که شکست به رحمت خدا رفت...

یکم گشتم تو نت متوجه شدم اون پینی که شکسته پین VSS هست و خیلیا میگن اگه یکی یا چندتا از این نوع پین بشکنه مشکلی پیش نمیاد

حالا سوال من از اساتید گرامی اینه عایا سی پی یو رو بندازم روش؟ خرابش نکنه 1f610.png  یا اینکه ببرم واسه تعمیر؟

گارانتیش هم مال گرین هست هزینه تعمیرش چقدر در میاد؟ :(

MB:Msi Z370 Krait Gaming

Coffeelake-LGA1151-Pinout-1.jpg.ccf372f698a433e003838f7dce4f4d02.jpg

درود 

اگر الکی بودن مگه شرکت اینتل مشکل داره بذاره روی پردازنده هاش 

اگر گارانتی دارد حتما ببرید درست میکنن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hamid5566 گفته است :

گارانتی قبول نمیکنه این مورد رو

دوستمون راست میفرمایند بنده هم سال پیش همین موقع ها بود باندل camosquad رو خریدم از لیون کامپیوتر و پین سی پی یو هاش ناخواسته کج شد و چند تاش شکست بردم گارانتی گفتن شامل گارانتی نمیشه و اگر تعمیر کنن باید سوکتش عوض بشه که تو ایران سوکتش موجود نیست و ممکن موقع تعویض تاب برداره

بیخیال شدیم یکی از دوستان همین انجمن برای ویترین خواست به ایشون دادیم رفت

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود 

اگر گارانتی دارد حتما ببرید درست میکنن

سلام

تا جایی که بنده اطلاع دارم  گرین زیف رو تعمیر میکنه ولی هیچ وقت  تعویض نمیشکنه ، شکسته هم تعویض میخواد :(

لینک به دیدگاه

سلام بده شرکت گارانتی کننده که عوض کند اگر مشکلی پیش بیاد قبول می کنند 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود 

خوب شاید واقعا الکی بوده باشه و برای برداشته شدن فشار از روی پین های دیگه گذاشته شده باشه و برخی مسایل ایمنی اینجوری! شما که نمیدونی!

برادر شما سی پی یو رو بذار هیچ راهی نداره که سی پی یو آسیب ببینیه نهایتش اینه که برد تصویر نمیده دیگه!

لینک به دیدگاه

رفیق cpu یا تصویر میده یا نمی ده

منظورم اینه اگر کوچکترین مشکلی داشته باشه تصویر نمی ده اگرم مشکلی نداشته باشه تصویر میده حد وسط نداره

ولی چون من حساس هستم اینجور موقعها رد می کنم میره که استرس نداشته باشم حتی با ضرر خیال خودمو راحت می کنم

لینک به دیدگاه

پین ها vss و vcc حتی اگر چندتاشون هم اسیب ببینه هیچ مشکلی تو کارکرد cpu تو هیچ زمینه ایی پیش نمیاد

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/14, 13:18:03، Ali Alborz گفته است :

پین ها vss و vcc حتی اگر چندتاشون هم اسیب ببینه هیچ مشکلی تو کارکرد cpu تو هیچ زمینه ایی پیش نمیاد

سلام

ایشون درست می فرمایند این پین ها برای تغذیه پردازنده هستند و چون تعداد زیادی ازشون وجود داره (به صورت موازی به هم متصل هستند برای کاهش جریانی که از پین ها عبور میکنه) شکسته شدن و نبود یکی دوتا از اون ها مشکلی ایجاد نمیکنه و در نهایت ممکنه پردازنده تصویر نده و احتمال از کار افتادن پردازنده پایین هستش و باز در هر صورت ریسکش با خودتونه و کسی اینجا مسئولیت قبول نمیکنه و همه اینا فقط در حد پیشنهاد هستش.

در مورد مادربرد هم دو سال پیش یه تعمیرکار بسیار خبره رو میشناختم که حتی پین های شکسته رو بدون تعویض زیف سوکت تعمیر می کرد ولی 2 ماه پیش که برای تعمیر یه مادربرد سراغش رو میگرفتم پیداش نکردم و همکارش میگفت ظاهرا از کار دست کشیده و به تحصیل مشغول شده.

تعویض زیف سوکت رو هم هر کسی انجام نمیده چون اول باید سوکت رو داشته باشه و اینکه ممکنه برد (pcb) اسیب ببینه و حتی اگر برای مدتی هم کار کنه با تعویض کولر(البته تعویض های پی در پی) (مخصوصا اون هایی که وزن بالایی دارند) ممکنه دوباره براتون مشکل ساز بشه هزینه اینکار هم ازش اطلاعی ندارم ولی بنظر باید زیاد باشه.

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

این پین ها از قسمت پایینی به هم وصل هستند (مثل سیم کشی در نظر بگیرید)  و وقتی یکی یا چندتاشون بشکنه تنها اتفاقی که میوفته اینه که جریان بیشتری از پین های کناری اش کشیده میشه و دماشون کمی بالاتر خواهد رفت ،

لینک به دیدگاه

من دو سال پیش همین مشکلو داشتم زنگ زدم گفتن تعمیر میکنن اما 100 هزار تومان بیشتر گرفتن با یکی نو تعویض کردن

ویرایش شده توسط amooo
لینک به دیدگاه

خییلی بعیده به سی پی یو اسیبی برسه مگه اینکه بقول دوستان چندتاشون بهم چسبیده باشن یا..خلاصه اگه کلا اوکیه و فقط مشکل کم شدن یکی از پینهاست حتی احتمال اینکه بدون مشکل باندلت کار کنه هم زیاده و احتیاجی به تعمیر هم نیست ان شاا...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...