رفتن به مطلب

مشکل اجرا نشدن بازی state of decay 2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام بنده بازی   state of decay 2  رو از استور ویندوز 10 گرفتم و آپدیت هم کرده و بعد اینکه میخوام بازیو اجرا کنم صفحه بازی باز میشه که وسط صفحه لوگو بازی هست ولی بعد چند ثانیه بسته میشه .

ویندوز و تمام درایور هام آپدیت هست

مشخصات سیستم:

Core I5 6600K

gtx 980ti strix O3

DDR4 16GB RAM

Windows 10 version 1803 build 17134.81

ویرایش شده توسط aftus
بروز رسانی
لینک به دیدگاه

این مشکل معمولا زمانی پیش میاد که سیستم به اینترنت وصل نباشه یا سرعت کم باشه .من خودم state of decay 2  رو تست کردم مشکلی تو اجرا نداره 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز آپدیت ویندوز فعاله یا غیر فعال؟

لینک به دیدگاه

هم اینترنت وصله هم سرعت اوکیه. ولی کلا بازی اصلا استارت نمیشه یعنی میشه ولی تو صفحه اولیه گیر میکنه بعد چند دقیقه میاد بیرون  و اینکه بازی اصلا تمام صفحه اجرا نمیشه با alt + enter هم درست نمیشه. کلا فقط اجرا میشه و میاد بیرون . یه سری عکس براتون آپلود میکنم ببینید خودتون. اینم بگم تمام درایور ها و ویندوز آپدیته به اخرین نسخه . آپدیت ویندوز هم فعاله . با یه بنده خدایی داشتم صحبت میکردم میگفت بازی روی ورژن ویندوز 1803 مشکل داره آخه مگه میشه ؟تازه دیروز 20 گیگ آپدیت داد که کلی باگ هاش فیکس شده بازی.

Operating System: Windows 10 Enterprise 64-bit (10.0, Build 17134) (17134.rs4_release.180410-1804)
         Language: English (Regional Setting: English)
        Processor: Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3.50GHz (4 CPUs), ~3.5GHz
                   Memory: 16384MB RAM
      Available OS Memory: 16324MB RAM
                Page File: 4923MB used, 48012MB available
              Windows Dir: C:\WINDOWS
           Card name: NVIDIA GeForce GTX 980 Ti
        Manufacturer: NVIDIA
           Chip type: GeForce GTX 980 Ti 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

لینک به دیدگاه

دیروز 20 گیگ آپدیت دادن که این مشکلات حل بشه ولی حل نشد. واقعا باید درست کنند. دوستانی که بازیشون run میشه ورژن و بیلد ویندوز و ورژن بازیشونو ذکر کنن ممنون میشم . ورژن بازی بنده 1.3160.34.2

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، aftus گفته است :

دیروز 20 گیگ آپدیت دادن که این مشکلات حل بشه ولی حل نشد. واقعا باید درست کنند. دوستانی که بازیشون run میشه ورژن و بیلد ویندوز و ورژن بازیشونو ذکر کنن ممنون میشم . ورژن بازی بنده 1.3160.34.2

من بازی رو از اپدیت اول داشتم هیچ مشکلی نداشته تا الان این اپدیت هم بازی رو بهتر هم کرده . از همون اولم تا میزدم بازی بصورت fullscreen اجرا میشد . بازی الان ورژنش واسه من دقیقا مثل ماله شماس و ورژن ویندوز هم 1803 هست

شما مستقیم از استور گرفتی یا اینکه ازسایتا دیگه گرفتین بعد نصب کردین ؟ چون واسه من قبلا پیش اومده بود با اینطوری نصب کردن بازی بالا نیاد 5b157decdd703_StateofDecay26_4_201810_26_44PM.thumb.png.4af4fc1a9b6115d24bb3616ce5c93b47.png

لینک به دیدگاه

من از سایت XTLAND گرفتم بعد که نصب خواستم بریزم نوشت 8gb / 24 gb

بعد کلی دانلود کرد

و تموم شد. حالا که بازیو ران میکنم اصلا اجرا نمیشه فقط صفحه اولش میاد فریز میشه میبنده

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، aftus گفته است :

من از سایت XTLAND گرفتم بعد که نصب خواستم بریزم نوشت 8gb / 24 gb

بعد کلی دانلود کرد

و تموم شد. حالا که بازیو ران میکنم اصلا اجرا نمیشه فقط صفحه اولش میاد فریز میشه میبنده

احتمالش هست از فایلهاتون باشه

لینک به دیدگاه

از استور هم دانلود کردم باز هم نرفت تو بازی. احتمال داره مشکل از اکانت اشتراکی باشه ؟ آخه من بازیو اورجینال نخریدم اکانت اشتراکی آنلاینشو خریدم

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/15, 02:52:22، aftus گفته است :

از استور هم دانلود کردم باز هم نرفت تو بازی. احتمال داره مشکل از اکانت اشتراکی باشه ؟ آخه من بازیو اورجینال نخریدم اکانت اشتراکی آنلاینشو خریدم

بازی فیکس شد مشکل از ویندوز بود . 1703 ریختم درست شد. دوستان دستتون درد نکنه. تاپیک بسه شد

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام من دوتا مشکل تو این بازی دارم یکی اینکه سیو نمیزنه دوم اینکه رزولیشن بازی رو 1280*720 قفله کیفیت بازیو افتضاح کرده فقطم همون رزولیشنو داره .ممنون میشم راه حلی دارین بدین حل شه مشکلم

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام دوستان توروخدا یکی کمکم کنه تا حالا  دو بار این بازی رو از چندتا سایت دانلود کردم کلی باز اجرا نمیشه یعنی وقتی وارد بازی میشم تا لگوی بازی میره بعد میپره بیرون بدون هیچ اروری چند جا شنیدم که مشکل از ورژن ویندوزم هسته مایکروسافت بازی رو بلاک کرده همچین چیزی ورژن بازیم هسته 1903 و build 18362.418 آقا فقط بگید مشکل از چیه یعنی از ورژن ویندوزه هر کی میدونه راهنمایی کنه بازیممcodex هسته مرسی منتظرم یاحق

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

#((لوگوی بازی میاد و بعد هم بسته میشه همیشه همین اتفاق افتاده ))

من بازی رو از سه سایت ریختم و ۱ ساعت هم الکی همیار رایانه ازم پول گرفت وقتمو تلف کرد و در نهایت هیچی هیچ کس هم پاسخگو نیست ولی به هر حال اگر اینجا واقعا کمک میکنید دقیق بگید خب چه ورژنی بگیریم ویندوز رو که بشه خب همش جوابهای مشکل دار 

بگید بازیتون رو روی چه ورژنی و بیلدی از ویندوز نصب کردید

21h1ویندوز 19 و آخرین فایل موجود روی اکثر سایتهای داخلی رو دانلود کردم 

ویرایش شده توسط 7eyeMmk
بیلد ویندوز و خود مشکل رو اضافه کردم
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...