رفتن به مطلب

فروخته شد لطفا تایپک حذف شود

اشتراک گذاری

Recommended Posts

کارت بسیار ترو تمیز نگه داشته شده بسیار عالی تو گیم جواب میده بنده همه بازیارو رو اولترا اجرا میکنم وخیلی هم راضی هستم ...در ضمن الان rx 470 4gig رو الان کمتر از 2تمن نمیدن چون بنده قصدم فروش هست قیمت منطقی و معقول میزارم .... 

در مازندران حضوری تحویل میدم برا شهرستانایه دیگه اول واریز بعد ارسال..ممنون

قیمت پایه 1350

گام 50 ب بالاترین پیشنهاد بعد 24ساعت تقدیم میشه 

IMG_20180606_162356.jpg

IMG_20180606_164004.jpg

IMG_20180606_164019.jpg

IMG_20180606_164034.jpg

فن وسط تعویض میباشد

IMG_20180606_143446.jpg

IMG_20180606_142709.jpg

IMG_20180606_143109.jpg

IMG_20180606_142921.jpg

IMG_20180606_143133.jpg

ویرایش شده توسط کراش
لینک به دیدگاه

سلام

احیانا این همون کارتی نیست که واترکولر بسته بودید بهش و وسط بازی تصویر سیاه میشد؟

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، کراش گفته است :

فروخته شد ب کاربر RAMIN VAMP 

والا ما اول پایه خواسته بودیم، بهتر بود ایشون هم همینجا اعلام میکردند

در هر صورت مبارکشون باشه

لینک به دیدگاه

اره حرفتون درسته اما ایشون و ینفر دیگه قبل شما پیشنهاد دادن ...ببخشید

ویرایش شده توسط کراش
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، کراش گفته است :

اره حرفتون درسته اما ایشون و ینفر دیگه قبل شما پیشنهاد دادن ...ببخشید

خواهش میکنم دوست عزیز

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، کراش گفته است :

فروخته شد ب کاربر RAMIN VAMP 

سلام. داداش زدید 24 ساعت بعد از اخرین پیشنهاد ( معمولا پیشنهاد هایی که داخل تاپیک میدن مطرحه ) بعد یهو میزنی فروخته شد و بعدش میگی ببخشید؟ ببخشید که اینجوری میگم اما حالا فروم هیچی ، یکم برای حرف خودت احترام قاعل باش. ?

لینک به دیدگاه

با عرض معذرت از همه دوستان.

چه خبره تو این فروم خراب شده.یا کلاه برداری میشه یا خریدار رو سر کار میزارن. یه مورد هم مثل این دیشب سر یه کولر سی پی یو دیدم

مدیریت و ناظر سایت هم که اصلا پیداشون نیست

استارتر ها هر جا و هر کسی که سودشون  بیشتر باشه میفروشن.

همین بلا رو هم قبلا به خاطر یه 1080 به سر من آوردن.اونم از یه فروشنده معتبر

خجالت داره والا.

لینک به دیدگاه

اقا من شرمندم حرف شما درسته بنده تجربه زیاد نداشتم ب راهنمایی یکی ا دوستام ک گفتن نباید شماره تماس میزاشتی هم برا فروش خودت ضرره هم سرگردونی پیش میاد برا دوستان تو تاپیک ...من هم معذرت میخوام خداییش منم همون اندازه ک دوستان ناراحت شدن بابت فروشم هم ناراحت شدم ..بزارین رو حساب کم تجربگیم ایشالا ک تاپیکایه بعدی قانون ب نحو احسنت رعایت بشه ..ممنون ا دوستان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1397/03/17, 03:15:10، ASTS گفته است :

سلام

احیانا این همون کارتی نیست که واترکولر بسته بودید بهش و وسط بازی تصویر سیاه میشد؟

همونه عزیز که متاسفانه نصیب بنده شد. ایشون کلا گرافیک خراب رو اومدن تو لیون آب کنن و موفق هم شدن.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است :

همونه عزیز که متاسفانه نصیب بنده شد. ایشون کلا گرافیک خراب رو اومدن تو لیون آب کنن و موفق هم شدن.

بهتر بود از واسطه لیون استفاده می کردید و مهلت تست می گرفتید.

حالا الان تصویر نمیده؟ اوضاع دما چطوریه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، ASTS گفته است :

بهتر بود از واسطه لیون استفاده می کردید و مهلت تست می گرفتید.

حالا الان تصویر نمیده؟ اوضاع دما چطوریه؟

فنها که کلا جز وسطی تعطیلن. اون پلمپ روی پیچ هم باز شده دوباره چسبوندنش. حرارت دیدن کارت هم که تابلو هست. تصویر نبوده به کمک حرارت دوباره ازش تصویر گرفتن. حالال معلوم نیست 1ماه کارکنه یا یک هفته. جالب اینه طرف اصلا زیر بارم نمیره و قبولم نمیکنه. 

شما از کجا میدونستید که کارت تصویر نمیداده و ایراد داشته؟

کاش زودتر مارو مطلع میساختین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز مشکل از خودتونه

ایشون قبلا در مورد وضعیت این کارت تاپیک زده بودن

کاربر ASTS هم ذکر کرده

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است :

فنها که کلا جز وسطی تعطیلن. اون پلمپ روی پیچ هم باز شده دوباره چسبوندنش. حرارت دیدن کارت هم که تابلو هست. تصویر نبوده به کمک حرارت دوباره ازش تصویر گرفتن. حالال معلوم نیست 1ماه کارکنه یا یک هفته. جالب اینه طرف اصلا زیر بارم نمیره و قبولم نمیکنه. 

شما از کجا میدونستید که کارت تصویر نمیداده و ایراد داشته؟

کاش زودتر مارو مطلع میساختین

حرارت دیدن کارت از کجا مشخصه؟

لینک به دیدگاه

پس چرا کسی به این برنامه ها رسیدگی نمیکنه ؟چرا باید همچین کسایی اصلا  اینجا بتونن تایپیک بزنن. ببینید یکسری ها دیگه خدا تو زندگیشون نقشی نداره که دست به این کارها میزنن. من وضع مالی خریدار رو نمیدونم اما امثال من برای خرید همچین چیزی باید به صدهزار نفر رو بندازن یا وام بگیرن .اونوقت یه همچین جنسی  باید نصیبشون بشه ؟

لینک به دیدگاه

واقعا ناراحت شدم از این حرکت. 

فقط همینو بگم. فکر کنم الان دل خریدار خون باشه. متاسفم واسه فروشنده برو از خدا بترس. 

لینک به دیدگاه

باشد که انجام دهندگان چنین کار هایی توبه کنند!

هرکسی که اینکارو انجام بده دیر یا زود سر خودش میاد (دیدم که میگم!)

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

حرارت دیدن کارت از کجا مشخصه؟

از رنگ دور جی پی یو مشخص میشه. جی پی یو که اصطلاحا لحیم سرد میشه حرارت میدن تا دوباره لحیم ها ذوب بشن دوباره اتصال برقرار بشه. درواقع یکاره موقتی هست و برای همیشه درست نمیشه.

در اثرهمین حرارت مدار دور جی پی یو تغییر رنگ میده. 

من 1080 داشتم مثلا فروختم که یکم دستم پول بمونه برای رفع نیازم اینم اینجوری شد تو این وضع بی پولی . گزارش کردم ولی کی رسیدگی میکنه... زیاد بگی میگن از واسطه استفاده میکردی.

به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد. حیف این فروم و کاربرای متشخصش که به هر قیمتی اعتبارشون رو نمیفروشن.

تازگیا یه کولر به یه نفر فروختم بعد اینکه به دستشون رسید بهونه کردن که نویز داره و فلان و بهمان. بلافاصله گفتم بفرستین به خودم مبلغتون رو پس میدم. این آقا انگار نه انگار. نه پس میگیره تازه طلبکارم هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، WINNER گفته است :

دوست عزیز مشکل از خودتونه

ایشون قبلا در مورد وضعیت این کارت تاپیک زده بودن

کاربر ASTS هم ذکر کرده

عزیز شما چرا؟؟ کاربری که برای وسیله ای تاپیک میزنه بایستی تمام معایب وسیله رو تو تاپیکش ذکر کنه. تقصیر منکه تاپیک رفع مشکل ایشون رو ندیدم چیه؟

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است :

من اول پیشنهاد دادم برای پایه بعد دیدم بعد گذشت چندین ساعت خبری از ایشون نشد رفتم پروفایلشون رو چک کردم و پست هایی که قبلا زده بودند که اون پستی که در مورد همین کارت گرافیک زده بودند که بعد از واترکولینگ کردند غیراصولی به مشکل خورده بود.

اینم لینکش :

تازه جالب بدونید همین کاربر قبل تر این کارت رو با واتر 2500 و بدون واتر 2350 توی یک تاپیک دیگه برای فروش تاپیک کرده بودند. تازه تو همین تاپیک هم بین عکس هاشون نوشتند که فن وسط عوض شده نه بالا داخل توضیحات.

من تا به این قضیه شک کردم سریع پست گذاشتم که ایشون گفتند فروخته شده به شما و وقعا ناراحت شدم وقتی گفتید کارت خرابه. (یه تعمیر کار خبره (البته من برای تعمیر تا حالا پیششون نرفتنم ولی دوستان میگند کارشون خوبه) برای کارت گرافیک تو انجمن هستند پیشنهاد میکنم کارت رو ببرید پیش ایشون یه بررسی بکنند و اگه مشکلی داره براتون برطرف کنند تا کمی بیشتر براتون عمر کنه.)

اینم پروفایلشون:

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/profile/27050-mohsenalizadeh/

من خوم به شخصه با دیدن اینجور چیز ها بیش از پیش از خرید کالای دست دوم دل سرد میشم و بدبین با اینکه توی همین فروم ما انسان های بسیار فوق العاده ای داریم.

کاش می شد این سیستم واسطه لیون تست خود دستگاه هم داشت حالا با کمی هزینه بیشتر (میدونم دردسر داره برای بچه های لیون و خیلی وقت گیر هستش ولی قدمی برای کاربران این انجمن هست که سالیان ساله با شما بودن و هستند)

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

من اول پیشنهاد دادم برای پایه بعد دیدم بعد گذشت چندین ساعت خبری از ایشون نشد رفتم پروفایلشون رو چک کردم و پست هایی که قبلا زده بودند که اون پستی که در مورد همین کارت گرافیک زده بودند که بعد از واترکولینگ کردند غیراصولی به مشکل خورده بود.

اینم لینکش :

تازه جالب بدونید همین کاربر قبل تر این کارت رو با واتر 2500 و بدون واتر 2350 توی یک تاپیک دیگه برای فروش تاپیک کرده بودند. تازه تو همین تاپیک هم بین عکس هاشون نوشتند که فن وسط عوض شده نه بالا داخل توضیحات.

من تا به این قضیه شک کردم سریع پست گذاشتم که ایشون گفتند فروخته شده به شما و وقعا ناراحت شدم وقتی گفتید کارت خرابه. (یه تعمیر کار خبره (البته من برای تعمیر تا حالا پیششون نرفتنم ولی دوستان میگند کارشون خوبه) برای کارت گرافیک تو انجمن هستند پیشنهاد میکنم کارت رو ببرید پیش ایشون یه بررسی بکنند و اگه مشکلی داره براتون برطرف کنند تا کمی بیشتر براتون عمر کنه.)

اینم پروفایلشون:

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/profile/27050-mohsenalizadeh/

من خوم به شخصه با دیدن اینجور چیز ها بیش از پیش از خرید کالای دست دوم دل سرد میشم و بدبین با اینکه توی همین فروم ما انسان های بسیار فوق العاده ای داریم.

کاش می شد این سیستم واسطه لیون تست خود دستگاه هم داشت حالا با کمی هزینه بیشتر (میدونم دردسر داره برای بچه های لیون و خیلی وقت گیر هستش ولی قدمی برای کاربران این انجمن هست که سالیان ساله با شما بودن و هستند)

ممنون ازشما. بله شما هشدار دادید ولی بنده ندیدم و اشتباه ازمن بوده

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است :

ممنون ازشما. بله شما هشدار دادید ولی بنده ندیدم و اشتباه ازمن بوده

ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم عزیز

امیدوارم مشکلت حل بشه

لینک به دیدگاه

امیدوارم که دیگه شاهد همچین کارهایی توی فضای نت نباشیم و مشکل این دوستمون هرچه زودتر حل بشه.

اما بنظرم عاقبت عجله و قول و قرار زیر آبی و خلاف عرف مزایده برای بدست آوردن فوری یک کالا قبل از دیگر کاربران همین میشه.(آخه اصلا روند مزایده اینجوری نیست و باید همه علنی تو مزایده شرکت کنن)

زشته که میبینیم هستند این چنین افرادی که بدنبال سودجویی تو فضای نت هستن با فروش کالاهای معیوبشون و دردناک برای خریدار

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...