رفتن به مطلب

تجربیات استفاده از noctua nh-d15 و مدل d15s

Recommended Posts

سلام‌ دوستان خیلی تعریف این کولر رو شنیدم و میگن از کولر های aio بهتره. کسایی که داشتن میتونن کمکم کنن؟ واسه 8700k دنبال کولر خیلی خوب میگردم اگه پیشنهادی دارین بگید ممنون.  محدودیت مالی هم ندارم ولی اوپن لوپ نمیخام ببندم. اگر کسی داشته دما هاشو با مدل cpu و ولتاز و فرکانسش زیر تاپیک اعلام کنه مرسی.

لینک به دیدگاه

مقایسه واتر با ایرکولر اصلا درست نیست،

بستگی به کارایی شما داره، تو ایرکولرها بله مدل های خوب و کارامدی هستند به نظر من جزو خوش ساخت ترین ها هستند کولرهای ناکچوا.

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Behrouz Molaei گفته است :

سلام‌ دوستان خیلی تعریف این کولر رو شنیدم و میگن از کولر های aio بهتره. کسایی که داشتن میتونن کمکم کنن؟ واسه 8700k دنبال کولر خیلی خوب میگردم اگه پیشنهادی دارین بگید ممنون.  محدودیت مالی هم ندارم ولی اوپن لوپ نمیخام ببندم. اگر کسی داشته دما هاشو با مدل cpu و ولتاز و فرکانسش زیر تاپیک اعلام کنه مرسی.

این d15 نهایت قدرت ایرکولره دیگه، از خیلی واتر کولر های AIO بهتره.

کیفیت و کاراییش حرف نداره، پشیمونی نداره خریدش، میتونی راحت تا 5 گیگاهرتز اور کنی.

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

مقایسه واتر با ایرکولر اصلا درست نیست،

بستگی به کارایی شما داره، تو ایرکولرها بله مدل های خوب و کارامدی هستند به نظر من جزو خوش ساخت ترین ها هستند کولرهای ناکچوا.

در 13 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

این d15 نهایت قدرت ایرکولره دیگه، از خیلی واتر کولر های AIO بهتره.

کیفیت و کاراییش حرف نداره، پشیمونی نداره خریدش، میتونی راحت تا 5 گیگاهرتز اور کنی.

والا بنده cpu دیلید شده دارم و در حال حاظر قصد اورکلاک ندارم ولی یچیزی میخام که از پسش بر بیاد‌ اگه اور کردم. حالا در کل من مقایسه نمیکنم. نمیدونم چی بگیرم. مرداد میرم انگلیس میتونم corsair h115i pro و nzxt kraken x62 هم بگیرم. قیمت اونا خیلی بیشتر در میاد. حدود ۱۱۰۰ نطر خودتون چیه؟

ویرایش شده توسط Behrouz Molaei
لینک به دیدگاه

به نظر من صرف اقتصادی نداره تحت هر شرایطی قیمت قطعات موجود در بازار که به صورت عمده وارد شدن به مراتب کمتر از خرید شخصی به صورت تکی از خارج از کشور اونم با ارز مسافرتی در میاد، بحث گارانتی دار بودن و نبودن هم به کنار..

من به شخصه خرید واترکولر از داخل و از برند های موجود که گارانتی هم دارن و قیمتشون به مراتب پایینتره مثل cooler master و enermax و antec و deepcool رو منطقی تر میدونم.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

به نظر من صرف اقتصادی نداره تحت هر شرایطی قیمت قطعات موجود در بازار که به صورت عمده وارد شدن به مراتب کمتر از خرید شخصی به صورت تکی از خارج از کشور اونم با ارز مسافرتی در میاد، بحث گارانتی دار بودن و نبودن هم به کنار..

من به شخصه خرید واترکولر از داخل و از برند های موجود که گارانتی هم دارن و قیمتشون به مراتب پایینتره مثل cooler master و enermax و antec و deepcool رو منطقی تر میدونم.

من الان deepcool captain 240ex دارم یعنی همین کافیه ؟ حس میکنم کم میاره شاید واسه گرما محیطه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Behrouz Molaei گفته است :

من الان deepcool captain 240ex دارم یعنی همین کافیه ؟ حس میکنم کم میاره شاید واسه گرما محیطه

من خودم از همین مدل واترکولر سری ex استفاده میکنم رنگ سفیدش رو دارم انواع برندها و مدل های مختلف رو هم داشتم اما به شخصه این مدل رو به همشون ترجیح میدم کیفیت بالا و کارایی بسیار مناسبی داره.

جدا از بحث کولینگ خود cpu هم مهم هست نباید انتظار دما و کارایی یه cpu مشابه دوست و اشنا و یا ریویو های داخل اینترنت رو از cpu خودتون داشته باشید چون کیفیت چیبپ ها با هم بسیار متفاوت هست چه از لحاط دمایی چه از لحاظ ولتاژ، ممکنه دما و ولتاژی که من با یه خنک کننده ارزان قیمت ۵۰-۶۰ دلاری میگیرم شما حتی با یه خنک کننده اوپن لوپ هزار دلاری هم نتونی بگیری و این برمیگرده به کیفیت چیپ cpu.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

والا بنده cpu دیلید شده دارم و در حال حاظر قصد اورکلاک ندارم ولی یچیزی میخام که از پسش بر بیاد‌ اگه اور کردم. حالا در کل من مقایسه نمیکنم. نمیدونم چی بگیرم. مرداد میرم انگلیس میتونم corsair h115i pro و nzxt kraken x62 هم بگیرم. قیمت اونا خیلی بیشتر در میاد. حدود ۱۱۰۰ نطر خودتون چیه؟

ببین اینها دو تا سگمنت متفاوته، یعنی میتونم بگم اگه ایرکولر میخوای، نوکتوا بگیر، و اگر واترکولر می خوای کورسیر بگیر.

با هر دوی اینها میشه اور کرد، شاید یه اندازه ولی کلاس کاری واتر فرق داره با ایرکولر.

بحث پرفورمنس به کنار، واتر یسری مزایا داره یسری معایب، ایرکولر هم همینطور.

ایرکولر، سایزش بزرگه، گنده است، جلوی دیده شدن مادربرد و رمها رو می گیره، سنگینه، جابه جا کردن کیس باهاش مشکله، و بعضا خطرناک، ممکنه به کارت گرافیک از نظر ابعاد گیر کنه، ممکنه به شونه های رم گیر کنه، ممکنه ارتفاعش به کیس نخوره، یک ایرکولر خوب بعد از دو/سه سال فنهاش نیاز به تعویض داره.

واترکولر AIO، بسته به سایز رادیاتورش کیس مناسب می خواد، فن های روی واتر کولر از نظر نویز، مزخرفترین فنهای دنیاست، و باید بلافاصله عوض بشه، گاهی پمپ صدای ریز جیر جیر مانندی از خودش داره که باید با PWM مادربرد طوری تنظیم بشه که صدای نویزش به حداقل برسه، بحث طول عمر کولانت هست که نهایت 4 / 5 ساله.

نهایت تصمیم با خود شماست.

لینک به دیدگاه

درود

تا اونجایی که من اطلاع دارم سی پی یو های نسلای جدید اینتل با ایرکولرای سنگین مشکل دارند و احتمال خم شدنشون هست

فک میکنم واترکولر انتخاب بهتری باشه 

دیپکول کاپیتان هم کولر خوبیه ولی سابقه جالبی نداره و تو خیلی از موارد نشت کرده و قطعات به خصوص گرافیک رو سوزونده 

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

ببین اینها دو تا سگمنت متفاوته، یعنی میتونم بگم اگه ایرکولر میخوای، نوکتوا بگیر، و اگر واترکولر می خوای کورسیر بگیر.

با هر دوی اینها میشه اور کرد، شاید یه اندازه ولی کلاس کاری واتر فرق داره با ایرکولر.

بحث پرفورمنس به کنار، واتر یسری مزایا داره یسری معایب، ایرکولر هم همینطور.

ایرکولر، سایزش بزرگه، گنده است، جلوی دیده شدن مادربرد و رمها رو می گیره، سنگینه، جابه جا کردن کیس باهاش مشکله، و بعضا خطرناک، ممکنه به کارت گرافیک از نظر ابعاد گیر کنه، ممکنه به شونه های رم گیر کنه، ممکنه ارتفاعش به کیس نخوره، یک ایرکولر خوب بعد از دو/سه سال فنهاش نیاز به تعویض داره.

واترکولر AIO، بسته به سایز رادیاتورش کیس مناسب می خواد، فن های روی واتر کولر از نظر نویز، مزخرفترین فنهای دنیاست، و باید بلافاصله عوض بشه، گاهی پمپ صدای ریز جیر جیر مانندی از خودش داره که باید با PWM مادربرد طوری تنظیم بشه که صدای نویزش به حداقل برسه، بحث طول عمر کولانت هست که نهایت 4 / 5 ساله.

نهایت تصمیم با خود شماست.

خیلی ممنون از توضیحاتتون دوست عزیز ?

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Cantaver گفته است :

درود

تا اونجایی که من اطلاع دارم سی پی یو های نسلای جدید اینتل با ایرکولرای سنگین مشکل دارند و احتمال خم شدنشون هست

فک میکنم واترکولر انتخاب بهتری باشه 

دیپکول کاپیتان هم کولر خوبیه ولی سابقه جالبی نداره و تو خیلی از موارد نشت کرده و قطعات به خصوص گرافیک رو سوزونده 

بله درسته قکر کنم همون corsair بگیرم

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، AminA گفته است :

اینطور که متوجه شدم عجیب به دمای پردازنده وسواس پیدا کردین. جهت آرام کردن قلبتون میتونید OC PLL VOLTAGE از بایوس تا 1.1 ولت کاهش بدین دمای 10 15 درجه کم میشه! حتما تست کنید

دقیقا ?????  باشه امتحان میکنم حتما. 

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، testaccount گفته است :

Thermalright Le Grand Macho RT بگیرید کاراییش کمی از NH-D15 هم بهتره، قیمتش هم خیلی ارزون تره در ایران.

اره ولی میبینم واسه حفظ زیبایی aio بهتره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...