رفتن به مطلب

خاموش نشدن لپ تاپ بعد از نصب Caddy

Mahyar378
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دیروز من یه SSD Samsung 860 EVO برای لپ تاپ خریدم و جای هارد اصلی قرارش دادم . از اونجایی که امروزه خیلی از دی وی دی درایو استفاده چندانی نمیشه یه Caddy خریدم برای نصب هارد قبلیم برای ذخیره سازی اطلاعات

یه مشکلی که وجود داره اینه که موقع Shut Down لپ تاپ خاموش میشه اما 4 5 ثانیه بعد اتومات بدون هیچ دستکاری و اتصال پورت خاصی لپ تاپ روشن میشه!! .

مشکل بعدی هم اینکه دیروز لپ تاپ رو روی دانلود گذاشتم و درش رو نصفه بستم . نمیدونم رفت روی Sleep یا نه اما وقتی برگشتم دیدم لپ تاپ هیچ جوره نه هیچ چراغیش روشن میشه نه کاری میکنه . بازش کردم فیش باتری رو در آوردم دوباره جا زدم مشکل حل شد! زمانی که Caddy نصب نباشه هم این مشکل پیش نمیاد .

یه دکمه کوچیک روی Caddy هست اونو جاشو عوض کردم باز هم مشکل حل نشد . مشکل میتونه از کجا باشه؟ 

ممنون

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، ʀᴏɢ⌉ ᴍᴀʜʏᴀʀ⌋ گفته است :

با سلام

دیروز من یه SSD Samsung 860 EVO برای لپ تاپ خریدم و جای هارد اصلی قرارش دادم . از اونجایی که امروزه خیلی از دی وی دی درایو استفاده چندانی نمیشه یه Caddy خریدم برای نصب هارد قبلیم برای ذخیره سازی اطلاعات

یه مشکلی که وجود داره اینه که موقع Shut Down لپ تاپ خاموش میشه اما 4 5 ثانیه بعد اتومات بدون هیچ دستکاری و اتصال پورت خاصی لپ تاپ روشن میشه!! .

مشکل بعدی هم اینکه دیروز لپ تاپ رو روی دانلود گذاشتم و درش رو نصفه بستم . نمیدونم رفت روی Sleep یا نه اما وقتی برگشتم دیدم لپ تاپ هیچ جوره نه هیچ چراغیش روشن میشه نه کاری میکنه . بازش کردم فیش باتری رو در آوردم دوباره جا زدم مشکل حل شد! زمانی که Caddy نصب نباشه هم این مشکل پیش نمیاد .

یه دکمه کوچیک روی Caddy هست اونو جاشو عوض کردم باز هم مشکل حل نشد . مشکل میتونه از کجا باشه؟ 

ممنون

لپ تاپ های به خاطر کوچک بودنشون . سازماندهی برای پشتیبانی قطعات نشده اند . و مثل کامپیوتر نیستند .

بایوس رو آپدیت کرده ای؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

لپ تاپ های به خاطر کوچک بودنشون . سازماندهی برای پشتیبانی قطعات نشده اند . و مثل کامپیوتر نیستند .

بایوس رو آپدیت کرده ای؟

بایوس آخرین اپدیت هست . مدل لپ تاپمم 

Asus FX553VD یا به عبارت دیگه GL553VD هست سری  گیمینگ و SSD M.2 رو کامل پشتیبانی میکنه 

به نظرتون CADDY خراب نیست؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ʀᴏɢ⌉ ᴍᴀʜʏᴀʀ⌋ گفته است :

بایوس آخرین اپدیت هست . مدل لپ تاپمم 

Asus FX553VD یا به عبارت دیگه GL553VD هست سری  گیمینگ و SSD M.2 رو کامل پشتیبانی میکنه 

به نظرتون CADDY خراب نیست؟

احتمالش هست .

لینک به دیدگاه

منم میخواستم این کارو با لپتاپ بکنم ولی ترسیدم Caddy رو نگیره.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

احتمالش هست .

از این جهت گفتم بخاطر این که روی Caddy یه سوئیچ داره که نمیدونم دقیقا کارش چیه . 

از یه بنده خدایی شنیده بودم Caddy نصب کرده بود بعد میگفت CPU 100% میشده بعد اون سوئیچ رو عوض کرده مشکلش حل شده . 

توی نت هم گشتم اکثرا مشکل خاموش نشدن لپ تاپشون با اون سوئیچ حل شده 

ولی Caddy ای که من دارم سوئیچش هیچ فرق نمیکنه کدوم حالت باشه و در هر دو حالت به یه صورت بالا میاد و خاموش نمیشه!

احتمال منم از خرابی Caddy هست

به هر حال بینهایت سپاس

در 2 ساعت قبل، micpet گفته است :

منم میخواستم این کارو با لپتاپ بکنم ولی ترسیدم Caddy رو نگیره.

نه از لحاظ بوت و شناسایی هارد و این چیزا اصلا به هیچ عنوان مشکل نداره . ولی نمیدونم توی خاموش کردن لپ تاپ به مشکل میخورید یا خیر . اکثریت که دارن راضین . شانس من بود

چون واقعا چیز خاصی نداره . یه تبدیل ساتا هست و جاشم فیکس میکنه . خیلی چیز جالبی هم هست . دیسک درایو ها الان کاربرد چندانی ندارن . با این کار شما یه دیسک درایو اکسترنال هم میتونید داشته باشید . 

اگر بشه روی یه تبدیل دیگه تست میکنم نتیجه رو توی همین تاپیک اعلام میکنم که خیالتون راجبش راحت بشه 

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز ، تبدیل Caddy عوض شد و مشکل کاملا بدون دستکاری سوئیچ روی کدی حل شد و لپ تاپ راحت هم Sleep میشه هم Shutdown . هارد هم کامل شناخته و مشکل سرعت هم نداره و همه شرایط نرمال هست

یا حق

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...