رفتن به مطلب

سیستم خوب از قیمت ۶ تا اخر ۷ میلیون بدون مانیتور حتما بخونید⚘

Recommended Posts

سلام من میخواستم یک سیستم خوب از قیمت ۶ تا ۷ میلیون بدون مانیتور ببندم راستشو بخواید سیستم پیشنهادی لیون کامپیوتر دیدم ولی  cpu i3  ظعیفه میخوام بالا i7  یا i5 پرقدرت ببندم یا اگه میتونید یک سیستم خوب با گرافیک gtx 1060 ام اس ای که رمش ۱۶ باشه به من پیشنهاد بدید تا تحیه کنم cpu زیاد من سر در نمیارم ولی i7 بگید اگه کمی قیمتشم بالاتر شد مهم نیست اگرم تونستید یک i5  خوب بگید به من که حداقل تا ۲ ۳ سال ساپورتم کنه ممنون❤کیس هم یکی در نظر خودم هست ⚘

ویرایش شده توسط Amirhoseina3
اشتباه تایپی
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز سی پی یو رایزن ببندید صرفه اقتصادیش تو این زمان خیلی بیشتره قدرت هم کم نداره من خودم i7 6700k دارم برگردم عقب رایزن 1700 میخرم

لینک به دیدگاه

به شخصه AMD رایزن با گرافیک 1060 زوتاک  پیشنهاد میدم ، البته نگفتید کاربردتون چیه ؟ برای گیم یا کارهای تخصصی یا ؟؟؟ 

لینک به دیدگاه

سلام داداش والله به نظر من رایزن ببندی بهتره چون هیچ فرقی نداره با i5 یا i7 توی بازی واسه شمایی که بالای 60 فریم نمیخوای بازی کنی 

من سیستم پیشنهادیم اینه :

باز اگه سوالی بود در خدمتم

5b1a6ea596538_Screenshot(1).thumb.png.42b733f26c552887b970c824d1cc5318.png

لینک به دیدگاه

سلام.یه نگاهی هم به پیشنهاد من بندازید شاید کمکتون کرد

مادربرد گیگابایت AX370-Gaming K3

سی پی یو ای ام دی Ryzen 7 1700

کارت گرافیک گیگابایت GTX 1060 G1 Gaming 6G

رم گیل AMD Edition EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz CL16

پاور گرین GP700B-HP Plus

کیس گرین Z4 ASTIAK

هارد وسترن دیجیتال WD BLUE 1TB

اس اس دی Samsung 860 EVO 250GB

قیمت ها هم جمعا شد:7 میلیون و 80 هزار تومن

اگر قصد خرید دارید سعی کنید از همین لیون بخرید چون تخفیف زده قیمتا مناسب تره.

لینک به دیدگاه

به نظر من اگر cpu  میخواید هیچی از نظر قیمت و قدرت به پای i5 8400 نمیرسه. 

قیمتش حدودای 1100

حتی میتونی بری تست هاشو در مقابل ryzen 7 1700 تو عملکرد بازی ببینی. یعنی تو بازی حدود 10 تا 20 فرم بهتره رایزن 1700 هستش. ولی اگه برای بازی نمیخوای. یعنی کار های دیگه همون رایزن  بهتره. 

هرکی قبول نداره  بخواید بهتون ثابت میکنم. 

یا اینکه خودتون برید تو یوتیوب تست ببینید.

ویرایش شده توسط ShQringQn
لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، ShQringQn گفته است :

به نظر من اگر cpu  میخواید هیچی از نظر قیمت و قدرت به پای i5 8400 نمیرسه. 

قیمتش حدودای 1100

حتی میتونی بری تست هاشو در مقابل ryzen 7 1700 تو عملکرد بازی ببینی. یعنی تو بازی حدود 10 تا 20 فرم بهتره رایزن 1700 هستش. ولی اگه برای بازی نمیخوای. یعنی کار های دیگه همون رایزن  بهتره. 

هرکی قبول نداره  بخواید بهتون  صابت میکنم. 

یا اینکه خودتون برید تو یوتیوب تست ببینید. 

دوست عزیز تفاوتی بین این دو نیست در فریم ریت حدود 60

لینک به دیدگاه

تفاوت AMD و اینتل توی گیم خیلی بیشتر از چند فریمه.

در حقیقت رایزن از مشکل تاخیر بسیار زیاد حافظه رنج میبره که اختلاف در مقایسه با اینتل حتی به 66 درصد هم میرسه؛ و گیمر های وارد می‌دونند که تاخیر حافظه توی گیم بسیار حائز اهمیت و تاثیر گذاره. 

پس واسه‌ی گیم حتی با وجود نسل دوم رایزن، اینتل کارش بهتره.

در ضمن در گیم  Rzyen 5 1600x از Ryzen 7 1700 بهتره.

ویرایش شده توسط Hossein.9
لینک به دیدگاه

سلام

داداش برای گراف 1060 پردازنده 1200 رایزن کامل جوابتو میده.اگر گراف بالاتر میخای ببندی مثلا 1070 یا 1080 پردازنده 1600 رایزن ببند.

پیشنهاد میکنم توی یوتوب سرچ بزنی و بنچمارک هارو ببینی و علمی خرید کنی نه از روی تعصب و حرف دیگران

البته پردازنده 1200 رو باید اورکلاک کنی که خیلی خیلی راحته و اموزشش برا کلیه مادربرد ها توی یوتوب هست و توانش به راحتی از رایزن 1300x هم بالاتر میره

پیشنهاد میکنم این کلیپ رو ببینی "بنچمارک 6700k با 1300x "

https://www.youtube.com/watch?v=KL5S63ybTRU

ویرایش شده توسط i-Farzad
لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Hossein.9 گفته است :

تفاوت AMD و اینتل توی گیم خیلی بیشتر از چند فریمه.

در حقیقت رایزن از مشکل تاخیر بسیار زیاد حافظه رنج میبره که اختلاف در مقایسه با اینتل حتی به 66 درصد هم میرسه؛ و گیمر های وارد می‌دونند که تاخیر حافظه توی گیم بسیار حائز اهمیت و تاثیر گذاره. 

پس واسه‌ی گیم حتی با وجود نسل دوم رایزن، اینتل کارش بهتره.

در ضمن در گیم  Rzyen 5 1600x از Ryzen 7 1700 بهتره.

دوست عزیز یه چیز رو کامل نمیدونید اطلاعات اشتباه ندید در چنین موضوع مهمی

لینک به دیدگاه

تفاوت این دو یعنی amd و intel در فریم های بالا هستش :

یعنی اگه ایشون با همچین سیستمی + سی پی یو اینتل بگیرن 65 فرم مثلا با سی پی یو ای ام دی میگیرن 63 فریم یا شایدم بیشتر 

ولی اگه با اینتل بگیرن 90 فریم یا بیشتر دیگه اونجا هستش که تفاوت این دو معلوم میشه و ای ام دی اونجا میده 80 و همینطور هرچی فریم بالاتر میره تفاوت این دوتا بیشتر میشه 

و من به خاطر این گفتم ای ام دی بگیر چون ایشون میخوان روی 60 فریم بازی کنن و نیازی به فریم های بالاتر ندارن

یا علی

ویرایش شده توسط Game World
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Game World گفته است :

تفاوت این دو یعنی amd و intel در فریم های بالا هستش :

یعنی اگه ایشون با همچین سیستمی + سی پی یو اینتل بگیرن 65 فرم مثلا با سی پی یو ای ام دی میگیرن 63 فریم یا شایدم بیشتر 

ولی اگه با اینتل بگیرن 90 فریم یا بیشتر دیگه اونجا هستش که تفاوت این دو معلوم میشه و ای ام دی اونجا میده 80 و همینطور هرچی فریم بالاتر میره تفاوت این دوتا بیشتر میشه 

و من به خاطر این گفتم ای ام دی بگیر چون ایشون میخوان روی 60 فریم بازی کنن و نیازی به فریم های بالاتر ندارن

یا علی

کاملا درست میفرمایید من تازه فهمیدم. لایک?

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/18, 17:25:49، Abolfazl1927 گفته است :

سلام.یه نگاهی هم به پیشنهاد من بندازید شاید کمکتون کرد

مادربرد گیگابایت AX370-Gaming K3

سی پی یو ای ام دی Ryzen 7 1700

کارت گرافیک گیگابایت GTX 1060 G1 Gaming 6G

رم گیل AMD Edition EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz CL16

پاور گرین GP700B-HP Plus

کیس گرین Z4 ASTIAK

هارد وسترن دیجیتال WD BLUE 1TB

اس اس دی Samsung 860 EVO 250GB

قیمت ها هم جمعا شد:7 میلیون و 80 هزار تومن

اگر قصد خرید دارید سعی کنید از همین لیون بخرید چون تخفیف زده قیمتا مناسب تره.

بچه ها یک سیستم اسمبل شده هم داره لیون که تخفیف خورده ۷/۴۰۰ شده کدوم بهتره این سیستمی که ایشون پیشنهاد دادن یا اون اسمبل شده ؟

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/20, 16:29:57، Amirhoseina3 گفته است :

بچه ها یک سیستم اسمبل شده هم داره لیون که تخفیف خورده ۷/۴۰۰ شده کدوم بهتره این سیستمی که ایشون پیشنهاد دادن یا اون اسمبل شده ؟

داداش سیستمی که من گفتم بهتره.سی پی یو اون کیس اسمبل شده 1600 هستش ولی من به شما 1700 پیشنهاد دادم که تابلوئه قویتره.بعدشم الان تخفیفارو برداشتن و گرونتر شده.

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/20, 16:29:57، Amirhoseina3 گفته است :

لطفاً کاربری و کارهایی که بیشتر با کامپیوترجدیدتون قراره انجام بدید رو مشخص کنید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند.

اون سیستم لیون هم :

1- SSD یش خیلی پایین تر از SSD سامسونگی هست که آقا ابولفضل پیشنهاد کرد.

2- پاورها تقریباً یکی هستند ولی پاور سیستم پیشنهادی ابولفضل جدیدتر هست.

3- کیس سیستم پیشنهادی دوستمون از کیس لیون با کیفیت تر هست ( به گفته‌ی برخی دوستان).

4- رم سیستم لیون بهتر هست ولی اینم در نظر داشته باشید که این رم خیلی کمیابه و نمی‌دونم از کجا آوردن  o.O

5- اگه سیستم رو واسه‌ی گیم میخواید 1600x بردارید، در غیر اینصورت 1700 بردارید.

6- به پردازنده‌های نسل دوم رایزن که لیون جدیداً موجود کرده هم نیم نگاهی داشته باشید؛ به شخصه اگه بخوام الان سیستم رایزن واسه‌ی خودم بگیرم سعی میکنم از نسل دوم رایزن،  پردازنده‌ی خودم رو گزینش کنم.

ویرایش شده توسط Hossein.9
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...