رفتن به مطلب

تفاوت رم 3000 با تایمینگ 15 و 3200 با تایمینگ 16 ؟

Recommended Posts

سلام دوستان

به نظرتون اصلا تفاوتی بین این دو مشاهده میشه؟ چون زمانی که فرکانس بالا رفته تایمینگ هم یک لول بالارفته

قصد خرید 4 ماژول 8 گیگابایتی برای رایزن دارم که احتمالا دو عدد kingston predator 2*8 خریداری کنم

مینبورد هم gigabyte ax370 gaming 5

لینک به دیدگاه

فرق 2400 C16 با 3200 C16 تقریبا نا محسوس هست 3000 با 3200 که با توجه به تایمینگشون جای خود دارند.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

فرق 2400 C16 با 3200 C16 تقریبا نا محسوس هست 3000 با 3200 که با توجه به تایمینگشون جای خود دارند.

درسته 16 تایم در 2400 نسبت به 16 تایم در 3200 خیلی متفاوته حدود یک سوم سریعتر میشه

اما این سوالو کردم که ببینم از نظر به چه صورته یا حتی بنچمارک

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

درسته 16 تایم در 2400 نسبت به 16 تایم در 3200 خیلی متفاوته حدود یک سوم سریعتر میشه

اما این سوالو کردم که ببینم از نظر به چه صورته یا حتی بنچمارک

تقریبا هیچی، تحت شرایط ازمایشگاهی و خیلی تخصصی شاااید بشه یه اپسیلون توشون فرق پیدا کرد که باز من بعید میدونم

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

تقریبا هیچی، تحت شرایط ازمایشگاهی و خیلی تخصصی شاااید بشه یه اپسیلون توشون فرق پیدا کرد که باز من بعید میدونم

ممنون ، خب ی مقدار بازه رو بیشتر کنم تا بشه علمی تر  صحبت کرد ، مثلا 16 تایم در 3200 نسبت به 20 تایم در 4000 تفاوتی داره؟

چون تایمینگ ها متفاوتن مثلا تایمینگی که رم باید اماده شه که بتونه بنویسه ، خب 16 تایم در 3200 میشه 0.02 میلی ثانیه 20 هم در 4000 میشه 0.02 میلی ثانیه ، حالا به جز زمان آماده شدن رم  در چیزای دیگه مدل 4000 میتونه تاثیری بزاره یا دقیقا این دو رم مساوی هستند؟

لینک به دیدگاه

اتفاقا تفاوت بین 2400 و 3200 مخصوصا اگه کارت گرافیک و سایر مشخصات سیستم حرفه ای باشه محسوسه احتمالا این دوستمون هم گیمینگ مد نظرشون هست منم برای همین بنچمارک گیمینگ میگذارم براشون :

https://www.youtube.com/watch?v=GAX9Hi_lSRA

ازین جور بنچمارک ها تو یوتوب زیاد هم هست اتفاقا.اما بین 3000 و 3200 واقعا تفاوت زیادی مخصوصا تو بنچمارکهای گیم ندیدم.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

سلام دوستان

به نظرتون اصلا تفاوتی بین این دو مشاهده میشه؟ چون زمانی که فرکانس بالا رفته تایمینگ هم یک لول بالارفته

قصد خرید 4 ماژول 8 گیگابایتی برای رایزن دارم که احتمالا دو عدد kingston predator 2*8 خریداری کنم

مینبورد هم gigabyte ax370 gaming 5

فرقی نیست

ولی اگه رایزن داری 3200 بردار.

لینک به دیدگاه

سلام

در گیم هیچ فرقی بین تایمینگ 16 و 15 نیست ولی اگر سیستمت حرفه ای هست فرکانس رم تاثیر داره و 3200 بردار

اگر کارای مهندسی پیشرفته میکنی 3000 بگیرچراکه تایمینگ تاثیرگذاره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، veteranomid گفته است :

اتفاقا تفاوت بین 2400 و 3200 مخصوصا اگه کارت گرافیک و سایر مشخصات سیستم حرفه ای باشه محسوسه احتمالا این دوستمون هم گیمینگ مد نظرشون هست منم برای همین بنچمارک گیمینگ میگذارم براشون :

https://www.youtube.com/watch?v=GAX9Hi_lSRA

ازین جور بنچمارک ها تو یوتوب زیاد هم هست اتفاقا.اما بین 3000 و 3200 واقعا تفاوت زیادی مخصوصا تو بنچمارکهای گیم ندیدم.

ممنون اما صحبتی از تایمینگ نشده بود

در 14 دقیقه قبل، i-Farzad گفته است :

در گیم هیچ فرقی بین تایمینگ 16 و 15 نیست ولی اگر سیستمت حرفه ای هست فرکانس رم تاثیر داره و 3200 بردار

اگر کارای مهندسی پیشرفته میکنی 3000 بگیرچراکه تایمینگ تاثیرگذاره

ممنون اما دقیقا این دو تایمینگ از نظر زمانی مساوی هستند

----------

دوستان جدا از خرید من ی مقدار ممنون میشم علمی صحبت کنیم ، الان سوالم این هست:

در 1 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

خب ی مقدار بازه رو بیشتر کنم تا بشه علمی تر  صحبت کرد ، مثلا 16 تایم در 3200 نسبت به 20 تایم در 4000 تفاوتی داره؟

چون تایمینگ ها متفاوتن مثلا تایمینگی که رم باید اماده شه که بتونه بنویسه ، خب 16 تایم در 3200 میشه 0.2 میلی ثانیه 20 هم در 4000 میشه 0.2 میلی ثانیه ، حالا به جز زمان آماده شدن رم  در چیزای دیگه مدل 4000 میتونه تاثیری بزاره یا دقیقا این دو رم مساوی هستند؟

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

دوستان جدا از خرید من ی مقدار ممنون میشم علمی صحبت کنیم ، الان سوالم این هست:

در سیستم های اینتل، با افزایش فرکانس، کارایی بالاتر میره، حتی اگه تایمینگ افزایش پیدا کنه. از این نظر، فرکانس بالا، حتی با تایمینگ بالا، بهتره. پرفورمنس بهتره میشه، ممکنه تاخیر بالا بره، ولی تاثیر منفی اش اونقدری نیست که افزایش پرفورمنس کلی سیستم رو خیلی تحت تاثیر قرار بده.

بنابراین در مورد سیستم های اینتل، فرکانس بالاتر ارجهیت داره به تایمینگ کمتر.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

در سیستم های اینتل، با افزایش فرکانس، کارایی بالاتر میره، حتی اگه تایمینگ افزایش پیدا کنه. از این نظر، فرکانس بالا، حتی با تایمینگ بالا، بهتره. پرفورمنس بهتره میشه، ممکنه تاخیر بالا بره، ولی تاثیر منفی اش اونقدری نیست که افزایش پرفورمنس کلی سیستم رو خیلی تحت تاثیر قرار بده.

ممنونم ، بنچمارکی هم از این مورد دارید؟

در 12 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

خب 16 تایم در 3200 میشه 0.2 میلی ثانیه 20 هم در 4000 میشه 0.2 میلی ثانیه ، حالا به جز زمان آماده شدن رم  در چیزای دیگه مدل 4000 میتونه تاثیری بزاره یا دقیقا این دو رم مساوی هستند؟

پس به جز مواردی که ربط به اماده شدن رم برای خواندن و نوشتن دارن چیزای دیگه هم هست ، مثلا بعد از اماده شدن رم که دقیقا در این زمان مساوی هستند سرعت بیشتری برای کپی یا خواندن دارند

لینک به دیدگاه

این دوتا کلیپ رو ببین

RAM Latency vs Frequency - Why It's Important

https://www.youtube.com/watch?v=_WsfeuWI7mU

What's Better: Memory Speed or Memory Timings

https://www.youtube.com/watch?v=jZEQri8MDgU

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است :

آرمین جان همیشه اینگونه نیست و گاها 2 تا رم 3200 با CL16 هم میتونن با هم فرق داشته باشند و تایمینگهای اولیه همیشه ملاک پرفورمنس نیست و تایمینگ های ثانویه تاثیر بیشتری روی پرفورمنس دارند .

اصولا هم اینگونه هست که وقتی فرکانس 200 تا افزایش پیدا میکند تایمینگهای ثانویه هم به همان نسبت بازتر میشوند و عملا پرفورمنسی اضافه نمیشود /

اصولا پرفورمنس رمها رابطه مستقیم با SPD آنها داره و خیلی نمیشه روی تایمینگها اولیه قضاوت کرد .

اگر در تصویر زیر دقت شود کاملا مشخص هست که تایمینگهای اولیه 10% پارامترهای تاثیر گذار در SPD رم هم نیستند و به همان نسبت هم میتونند تاثیر گذار باشند .

دیگه حوصله قدیم را ندارم و الا میتونستم مستند تر عرض کنم به همراه تصاویر و تستها :$

screen002.jpg

لینک به دیدگاه

طبق تست ها در اکثر موارد فرکانس بالا بر CL پایینتر اولویت داره!

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

ممنونم ، بنچمارکی هم از این مورد دارید؟

این رمهای 3600 تایمینگ CL16 هستند تو حالت دیفالت با 8700K:

DEF.thumb.PNG.7b6dee2fe04abb84ced25a74dda400d2.PNG

این همون رمها فرکانس 4400 تایمینگ CL19 تو حالت دیفالت با 8700K:

oc4400ram.thumb.PNG.7bfb34501f19e4bf1b76f9adc7b164d3.PNG

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Behzad Tak گفته است :

آرمین جان همیشه اینگونه نیست و گاها 2 تا رم 3200 با CL16 هم میتونن با هم فرق داشته باشند و تایمینگهای اولیه همیشه ملاک پرفورمنس نیست و تایمینگ های ثانویه تاثیر بیشتری روی پرفورمنس دارند .

اصولا هم اینگونه هست که وقتی فرکانس 200 تا افزایش پیدا میکند تایمینگهای ثانویه هم به همان نسبت بازتر میشوند و عملا پرفورمنسی اضافه نمیشود /

اصولا پرفورمنس رمها رابطه مستقیم با SPD آنها داره و خیلی نمیشه روی تایمینگها اولیه قضاوت کرد .

اگر در تصویر زیر دقت شود کاملا مشخص هست که تایمینگهای اولیه 10% پارامترهای تاثیر گذار در SPD رم هم نیستند و به همان نسبت هم میتونند تاثیر گذار باشند .

دیگه حوصله قدیم را ندارم و الا میتونستم مستند تر عرض کنم به همراه تصاویر و تستها :$

حق با شماست آقا بهزاد عزیز،

اصولا موقع خرید رم بهتره به ریویو ها مراجعه بشه تا حدودی پرفورمنس دست کاربر بیاد البته ریویو رم بیشتر پلتفورم محوره، اما همانطور که فرمودین تایمینگ های ثانویه اهمیت زیادی دارند که متاسفانه روی جعبه خرید نمی زنند.

تنها مواردی که می توان هنگام خرید دریافت، ولتاژ پایه پایین، تایمینگ پایین، و فرکانس بالاست، مابقی مسایل رو یا باید توی ریویو ها گشت یا مثل هندوانه دربسته شانسیه. 9_9:x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

حق با شماست آقا بهزاد عزیز،

اصولا موقع خرید رم بهتره به ریویو ها مراجعه بشه تا حدودی پرفورمنس دست کاربر بیاد البته ریویو رم بیشتر پلتفورم محوره، اما همانطور که فرمودین تایمینگ های ثانویه اهمیت زیادی دارند که متاسفانه روی جعبه خرید نمی زنند.

تنها مواردی که می توان هنگام خرید دریافت، ولتاژ پایه پایین، تایمینگ پایین، و فرکانس بالاست، مابقی مسایل رو یا باید توی ریویو ها گشت یا مثل هندوانه دربسته شانسیه. 9_9:x

100% همینطوره که میگید و این مواردی هم که من عرض کردم جهت مثال بود و کار کردن با اون تایمینگهای ثانویه هم به این راحتی ها نیست ولی با سرچ کردن تا حدی میشه آمار رمهای پرفورمنس بالا را در آورد :)

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

سلام دوستان

سلام،

برای بازی: ارزانترین RAM با سرعت بالا و برای کارهای محاسباتی: سریع ترین RAM با زمان های تاخیر کم، انتخاب هایی بهینه هستند.

همان طوری که اشاره شد زمان های تاخیر دومین و سومین و RTL ها تاثیر بیشتری بر کارایی RAM ها دارند تا CAS(cl) و سه زمان تاخیر دیگر.

مقایسه کارایی RAM ها با پردازنده ای یکسان. داده های سمت راست مربوط به کارایی رایانه بنده و داده های سمت چپ مربوط به کارایی رایانه دوست عزیز جناب "سید مهدی یحیایی" هستند. در درک بهتر تاثیر secondary & tertiary timings بر عملکرد RAM ها کمک تان می کنند.

Comparison2.thumb.png.194aa2794d33c6b2332f2ce3040f922f.png

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

با سلام من میخواستم رم لپتاپمو ارتقا بدم رمی که الان دارم ۲۴۰۰ هست و میخوام رمی که بخرم برای گیم یا حالت کلی به دردم بخوره و ارزش خرید هم داشته باشه 

و اینکه موقع دیدن قیمت ها دیدم نوشته cl 17یا cl19که تایمینگ هاشون هست ولی 19 توی بعضی جاها گرون تر بوده !! میخوام یه توضیحی هم راجب اینا بهم بدین خییلی ممنون

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، Reza-kh گفته است :

با سلام من میخواستم رم لپتاپمو ارتقا بدم رمی که الان دارم ۲۴۰۰ هست و میخوام رمی که بخرم برای گیم یا حالت کلی به دردم بخوره و ارزش خرید هم داشته باشه 

و اینکه موقع دیدن قیمت ها دیدم نوشته cl 17یا cl19که تایمینگ هاشون هست ولی 19 توی بعضی جاها گرون تر بوده !! میخوام یه توضیحی هم راجب اینا بهم بدین خییلی ممنون

واسه لپتاپ فرقی نداره در کل cl پایین تر بهتره 

لینک به دیدگاه

سلام

برای پردازنده ی 3700X و مادربرد ASUS B550-E کدوم رو پیشنهاد میدین؟ (هدف : گیمینگ و نیاز نداشتن به ارتقا تا حداقل 5 سال)

16GB 4000Mhz CL18

32GB 3200Mhz CL16

و اینکه آیا کلا با این مادربرد میشه رم با فرکانس 4000 رو به راحتی استفاده کرد ؟

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Paxton گفته است :

سلام

برای پردازنده ی 3700X و مادربرد ASUS B550-E کدوم رو پیشنهاد میدین؟ (هدف : گیمینگ و نیاز نداشتن به ارتقا تا حداقل 5 سال)

16GB 4000Mhz CL18

32GB 3200Mhz CL16

و اینکه آیا کلا با این مادربرد میشه رم با فرکانس 4000 رو به راحتی استفاده کرد ؟

سلام به نظر من ۳۲ گیگ انتخاب بهتری هست برای اینده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...