رفتن به مطلب

تعویض 1050ti با 1060 3g آری یا نه؟ مسئله اینم نیست!!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان بنده یه کیبورد گیمینگ میخام بگیرم ترجیحا تا سقف 200 اگه گزینه  ی مطلوبی نبود تا 300 هم برسه مشکلی نیس. برام تکیه گاه کف دست مهمه.

خودم این کیبوردارو تو نظر دارم:

https://....ir/computer-accessories/keyboard/keyboard-microsoft-natural-ergonomic-4000

https://....ir/computer-accessories/keyboard/keyboard-a4tech-bloody-b314-gaming

https://....ir/computer-accessories/keyboard/keyboard-a4tech-bloody-b700-gaming

https://lioncomputer.com/کامپیوتر/لوازم-جانبی-کامپیوتر/کیبورد/a4tech/کیبورد-گیمینگ-a4tech-bloody-b254-88.html

لطفا نظرتونو در مورد اینا بگین و اگه گزینه های بهتری سراغ داشتین لطفا بگین.

و در اخر اینکه دودلم که کیبورد ارزش این همه هزینه رو داشته باشه یا نه. کیبورد الانم یه کیبورد 30 تومنیه! ?

با تشکر

درودی دوباره و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات عزیزان

نخواستم تاپیک دیگه باز کنم و همینجا سوال بعدیمو مطرح میکنم. دوستان بنده یه کارت 1050ti g1 دارم میخاستم ببینم میتونم با مقداری سر (نهایت 300 تومن) با یه کارت 1060 3g تعویضش کنم یا نه؟ به نظرتون ارزش داره؟ و بودجه ی من کافیه؟

اگه کسی پایه هست بهم پیام بده تا یه تاپیک برا کارت گرافیک تو بازارچه بزنم و بریم برای معامله.

gigabyte g1 1050ti gaming dual 

کارت گارانتی آواژنگ داره من حدودا 4 ماهه کارت گرافیکو خریدم و فقط استفاده گیمینگ داشتم خیلی تمیز و در حده. بطبع یه کارتی با شرایط کارت خودم میخام. تمیز و کم کارکرد.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

همین الآن انجمن رو باز کردم تا یک تاپیک بزنم در مورد خرید کیبرد تا 200 تومن ، و اینکه منم دودلم و اینکه کیبورد الآن منم 30 تومنه!
یک دفعه تاپیک شما رو دیدم!
الله اکبر!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Daniel110 گفته است :

همین الآن انجمن رو باز کردم تا یک تاپیک بزنم در مورد خرید کیبرد تا 200 تومن ، و اینکه منم دودلم و اینکه کیبورد الآن منم 30 تومنه!
یک دفعه تاپیک شما رو دیدم!
الله اکبر!

? ایشالا مشکلمون حل میشه.

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Daniel110 گفته است :

من خودم این مایکی آرگونومیکو شدید میپسندم ولی وقتی یادم میفته 200 بود الان شده 290 یکم نظرم برمیگرده. والا به غیر اون باندله دوتاشم خوبن. من نمیدونم چرا رابطه ی خوبی با باندل ندارم 

لینک به دیدگاه

درود

اگر آر جی بی براتون مهم نیست و کلید های شرتکات نیازتون میشه و سرعت پاسخگویی  به نظرم دنبال cougar 500K باشید . اگر rgb  برتون مهمه و در عوض چیزای دیگه براتون مهم نیست ام اس آی یه مدل کیبورد داره interceptor ds4200 که خیلی خوبه و زیباست

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

با اجازه ی  استارتر محترم

منم دنبال یه کیبورد تا سقف 500   550 تومن هستم  اگر بند رو هم راهنمایی کنید ممنون میشم 

فقط حتما کیبورد مکانیکی باشه و بجز مودل کوگار 500K که مد نظر خودم هست .

سپاس فراوان

لینک به دیدگاه

در رابطه با ارزش داشتن اومدم کمکتون کنم و بگم واقعا کیبورد در بازی ماها هیچ تاثیری نداره و خرید یه کیبورد خوب صرفا برای بازیکن های بسیار حرفه ای تازه در حالت انلاین موثر هست

پس اگر ظاهر کیبورد براتون مهم نیست و کیبورد فعلی شما سالم هست اصلا توصیه نمیکنم کیبورد جدید بخرید چون فقط پوی حروم کردنه

اگر ظاهر براتون اینقدر مهم هست که حاضر هستید 300 هزار تومن براش پول بدید پس دیگه برید عکس ها رو ببینید و با نظر شخصیتون هر کدوم خوشگلتر بود بخرید

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Ali- گفته است :

با اجازه ی  استارتر محترم

منم دنبال یه کیبورد تا سقف 500   550 تومن هستم  اگر بند رو هم راهنمایی کنید ممنون میشم 

فقط حتما کیبورد مکانیکی باشه و بجز مودل کوگار 500K که مد نظر خودم هست .

سپاس فراوان

درود 

کیبورد 500K ممبرین هست و مکانیکال نیست .

برای شما چون از کوگار تو کیبورد راضی بودم مدل 600Kرا پیشنهاد میدم اگر بازم میتونید هزینه کنید 700K یا ام اس آی gk701 

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، alirereza abedi گفته است :

در رابطه با ارزش داشتن اومدم کمکتون کنم و بگم واقعا کیبورد در بازی ماها هیچ تاثیری نداره و خرید یه کیبورد خوب صرفا برای بازیکن های بسیار حرفه ای تازه در حالت انلاین موثر هست

پس اگر ظاهر کیبورد براتون مهم نیست و کیبورد فعلی شما سالم هست اصلا توصیه نمیکنم کیبورد جدید بخرید چون فقط پوی حروم کردنه

اگر ظاهر براتون اینقدر مهم هست که حاضر هستید 300 هزار تومن براش پول بدید پس دیگه برید عکس ها رو ببینید و با نظر شخصیتون هر کدوم خوشگلتر بود بخرید

تایید میشه من کیبورد اصلا برای  game جالب نیست . من خودم کیبوردم را برای تایپ سریع که نیاز داشتم گرفتم وگرنه کوگار 500k که خودم دارم بس که سریعه در بعضی بازیها هنگ میکنه مجبوری روی یک کلمه بر ثانیه و با فرکانس 250 مگاهرتز ست کنی .(تقریبا مثل یه کییورد معمولی)

آفیس  2016 هم هنگ میکرد مجبور شدم برم سمت 2010

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود 

کیبورد 500K ممبرین هست و مکانیکال نیست .

برای شما چون از کوگار تو کیبورد راضی بودم مدل 600Kرا پیشنهاد میدم اگر بازم میتونید هزینه کنید 700K یا ام اس آی gk701 

درورد بر شما

البته 700K مقداری گرون هست. 

من بیشترین استفادم برای گیم هست و اولویتم  مکانیکی بودن و نور صفحه هست. اگر مدلی دیگه ای مد نظرتون هست بفرمایید

در مورد مدل APEX steelseries نظرتون چیه ؟  آیا مکانیکی هست؟ 

ویرایش شده توسط Ali-
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Ali- گفته است :

درورد بر شما

البته 700K مقداری گرون هست. 

من بیشترین استفادم برای گیم هست و اولویتم  مکانیکی بودن و نور صفحه هست. اگر مدلی دیگه ای مد نظرتون هست بفرمایید

در مورد مدل APEX steelseries نظرتون چیه ؟  آیا مکانیکی هست؟ 

Gk 701را دیدید و به کارتون نخورد؟

نه مکانیکی نیست

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

بله دیدم  متاسفانه زیاد خوشم نیومد  و دکمه های بقل که روی کوگار 700 و 500 هست برام اهمیت داره 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Ali- گفته است :

بله دیدم  متاسفانه زیاد خوشم نیومد  و دکمه های بقل که روی کوگار 700 و 500 هست برام اهمیت داره 

منظورتون کلید های شرتکات هست؟

حیف شد دوماه پیش کوگار 700K پانصد تومان بود قیمتها کشید بالا متاسفانه 

زیاد حساس نشید بین مکانیکی و ممبرین . 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

منظورتون کلید های شرتکات هست؟

حیف شد دوماه پیش کوگار 700K پانصد تومان بود قیمتها کشید بالا متاسفانه 

زیاد حساس نشید بین مکانیکی و ممبرین . 

اگر مدلی از ممبرین مد نظر دارین بفرمایید 

ویرایش شده توسط Ali-
لینک به دیدگاه

من این مدل رو دارم

https://....ir/computer-accessories/keyboard/keyboard-a4tech-bloody-b700-gaming

کاملا راضی هستم

شهریور پارسال خریدم

بیشتر هم دوتا2 و کانتر بازی میکنم

از همه چیزش هم راضی هستم فقط به جز 2 نکته کوچیک

پیچی که برای رست پد گذاشتن که به کیبورد وصل بشه  سریش تختش وسعتش کمه برای همین رست پد بعضی وقت ها ازش در میاد

و این که دکمه های  page up دیلیت و.. ر. به با کیلید های F11 و ps و... یکی کردن با دکمه fn کار میکنه.

برنامش هم که عالیه ، از 0 تا 100 میشه براش تنظیم کرد کمبو درست کرد و..

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، alirereza abedi گفته است :

منم موافقم ?

با این وضع جیبم منصرف بشم بهتره.

با تشکر

لینک به دیدگاه

اگه رم 16 داری ارزش داره

اگه رم 8 داری نگه دار اشتباه نکن 

چون هرجا مموری گرافیک کم بیاد لگ خودشو نشون میده اگه میخوای مثل 1060 بگیری برای بازی 570 rx بگیر البته از برند asus نه چون خوب خنک نمیکنه

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله ارزش داره

اصلا قابل قیاس نیستن

من هر دو مورد رو داشتم

با 1050 تی ای نمیتونی همه ی تنظیمات رو ببری بالا

ولی 1060 سه گیگ هیچ مشکلی نداره

ولی این سه گیگش یخورده محدودیت میندازه بعضی جاها باعث کاهش فریم میشه

ویرایش شده توسط WINNER
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Ali- گفته است :

اگر مدلی از ممبرین مد نظر دارین بفرمایید 

میخواستم بگم شارژ گوشیم پرید 

اگر مکانیکال میخوای و میتونی با نداشتن بک لایت بعضی از کلید ها کنار بیای cougar 600K گزینه ی مناسبیه

ولی اگر بک لایت میخوای و مکانیکال بودن برات مهم نیست استیل سریز آپکس و cougar 500K گزینه های عالی هستن باید در نظر داشت که آپکس نزدیک 14 تا بیشتر کلید شرتکات داره . موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، memex گفته است :

والا رمم هشته و تو فول اچ دی فک نکنم رم کم بیارم ولی vram  اره کمه ولی بودجم اجازه ی برداشتن 6 گیگشو نمیده. ترجیح میدم انویدیا بردارم. اگه به قیمت خوب گیر اوردم حتما برمیدارم.

ممنون ?

در 1 ساعت قبل، WINNER گفته است :

ممنون ?

والا مشکل اصلیم بودجس وگرنه 6 گیگ مد نظرم بود.

والا دلم میخاست لپتاپ بردارم ولی متاسفانه قیمتا تساعدی رفته بالا کلا نمیشه به دردبخورشو گرفت واسه همین میخام همین کیسو ارتقا بدم اگه بشه اگه نشه هم مهم نیس همینم کافیه.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

والا رمم هشته و تو فول اچ دی فک نکنم رم کم بیارم ولی vram  اره کمه ولی بودجم اجازه ی برداشتن 6 گیگشو نمیده. ترجیح میدم انویدیا بردارم. اگه به قیمت خوب گیر اوردم حتما برمیدارم.

ممنون 1f337.png

ممنون 1f337.png

والا مشکل اصلیم بودجس وگرنه 6 گیگ مد نظرم بود.

والا دلم میخاست لپتاپ بردارم ولی متاسفانه قیمتا تساعدی رفته بالا کلا نمیشه به دردبخورشو گرفت واسه همین میخام همین کیسو ارتقا بدم اگه بشه اگه نشه هم مهم نیس همینم کافیه.

درود داداش 

1050ti من روی 4K عاصی ام کرده . فریم پایین . بد اندر بد . ولی با این قیمتها دیگه هیچی ...

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود داداش 

1050ti من روی 4K عاصی ام کرده . فریم پایین . بد اندر بد . ولی با این قیمتها دیگه هیچی ...

ما با 1080ti  روی 4k بازی نمیکنم شما با 1050ti رو 4k اخه؟

لینک به دیدگاه

1060 واقعا یه چیز دیگه هست ولی 3 گیگ کمه توصیه بنده به شما Amd rx570 چهار گیگ هست که از نظر قدرت پردازش یه مقدار نا محسوس از 1060 پایین تره ولی حافظه کافی داره در کل ارتقا از 1050ti به 1060 سه گیگ ارزش هزینه فعلیش رو نداره rx570 بسیار بهتر و منطقی تر هست

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، alirereza abedi گفته است :

ما با 1080ti  روی 4k بازی نمیکنم شما با 1050ti رو 4k اخه؟

چکار کنیم؟ نباید لذت ببریم؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...