رفتن به مطلب

تعویض 1050ti با 1060 3g آری یا نه؟ مسئله اینم نیست!!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 2 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

چکار کنیم؟ نباید لذت ببریم؟

اخه 4k با اون گرافیک غیر ممکنه اگر تنظیمات رو حداکثر باشه مگه مجبوری 4k بازی کنی و فریم پایدار و گرافیک بالا رو از دست بدی؟

خودم که حاضر نیستم لذت 4k اونقدرا نیست تنظیمات بازی رو پایین بیارم و فریم پایین رو تحمل کنم

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود داداش 

1050ti من روی 4K عاصی ام کرده . فریم پایین . بد اندر بد . ولی با این قیمتها دیگه هیچی ...

درود. عزیز والا تا جایی که بنده میدونم میتونین رو 1080 کاملا راضی باشین همینطور که من راضیم شدید.

در 26 دقیقه قبل، alirereza abedi گفته است :

1060 واقعا یه چیز دیگه هست ولی 3 گیگ کمه توصیه بنده به شما Amd rx570 چهار گیگ هست که از نظر قدرت پردازش یه مقدار نا محسوس از 1060 پایین تره ولی حافظه کافی داره در کل ارتقا از 1050ti به 1060 سه گیگ ارزش هزینه فعلیش رو نداره rx570 بسیار بهتر و منطقی تر هست

والا داداش راستیتش الان بودجه س که حرف اولو میزنه و منم متاسفانه بودجه برای خرید 6گیگشو ندارم. پس مجبورم صبر کنم ممنون که وقت گذاشتین.

اتفاقا بحث اینه که از کارت فعلیم راضیم اگه شرایط مهیا بود میخاستم به 1060 کوچ کنم.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

درود. عزیز والا تا جایی که بنده میدونم میتونین رو 1080 کاملا راضی باشین همینطور که من راضیم شدید.

والا داداش راستیتش الان بودجه س که حرف اولو میزنه و منم متاسفانه بودجه برای خرید 6گیگشو ندارم. پس مجبورم صبر کنم ممنون که وقت گذاشتین.

اتفاقا بحث اینه که از کارت فعلیم راضیم اگه شرایط مهیا بود میخاستم به 1060 کوچ کنم.

چقدر بودجه داری؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، alirereza abedi گفته است :

اخه 4k با اون گرافیک غیر ممکنه اگر تنظیمات رو حداکثر باشه مگه مجبوری 4k بازی کنی و فریم پایدار و گرافیک بالا رو از دست بدی؟

خودم که حاضر نیستم لذت 4k اونقدرا نیست تنظیمات بازی رو پایین بیارم و فریم پایین رو تحمل کنم

درود 

اینقدر ها هم گرافیک پایین نمیاد 

اولترا نه وری های !

فست سینک ورتیکال و پاور رو prefer maximum performance انتخاب مبکنی بدون هیچگونه لگی انجام میشه با 35 فریم

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، alirereza abedi گفته است :

1060 واقعا یه چیز دیگه هست ولی 3 گیگ کمه توصیه بنده به شما Amd rx570 چهار گیگ هست که از نظر قدرت پردازش یه مقدار نا محسوس از 1060 پایین تره ولی حافظه کافی داره در کل ارتقا از 1050ti به 1060 سه گیگ ارزش هزینه فعلیش رو نداره rx570 بسیار بهتر و منطقی تر هست

الان دیگه قیمت rx 570 ها به دلیل استفاده در ماینینگ خیلی بالا رفته و با همون پول میشه یه دست دوم ۱۰۶۰ شش گیگ خرید. دست دوم ۵۷۰ رو هم که اصلا نمیشه پیدا کرد 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Chabouk گفته است :

چقدر بودجه داری؟

300 مکس

در 31 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

موافقم ای ام دی توجیه اقتصادی نداره!

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

300 مکس

من اگر بتونم ۱۰۵۰ تی آی رو یدم با ۳۰۰ تومن ۱۰۶۰ سه گیگ بخرم حتما این کار رو می کنم چون واقعا با سیصد تومن یه چیپ قوی تر می خرم که ارزش داره. درسته تو بعضی بازیها مموری شاید شاااااید کم بیاره اما این کم آوردن تو بعضی بازیها هست و ۹۰درصد بازیها رو شامل نمیشه. 

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، Ali- گفته است :

1080 واقعا خوبه

داداش خوب شد گفتی!!! نمیدونستم ?

چقدم به موضوع ربط داشت. واقعا ممنون

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

من اگر بتونم ۱۰۵۰ تی آی رو یدم با ۳۰۰ تومن ۱۰۶۰ سه گیگ بخرم حتما این کار رو می کنم چون واقعا با سیصد تومن یه چیپ قوی تر می خرم که ارزش داره. درسته تو بعضی بازیها مموری شاید شاااااید کم بیاره اما این کم آوردن تو بعضی بازیها هست و ۹۰درصد بازیها رو شامل نمیشه. 

مهم اینه که گیر بیاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...