رفتن به مطلب

آیا کسی ASIC کار کرده (دست دوم) خرید و فروش میکنه

Recommended Posts

سلام دوستان

می خواستم ببینم تا حالا کسی ASIC به صورت کار کرده (دست دوم) خریده یا فروخته؟ یا اینکه دیده کسی یا جایی همچین کاری کنه.

اصلا برای فروشنده و یا خریدار بصرفه هستش اینکار یا نه؟

مثلا الان من تعدادی L3+ دارم که تقریبا 2 ماه هستش که دارند کار می کنند و چون اون کارگاه صنعتی که اونجا دستگاه ها کار میکردند داره جمع میشه و من باید نقل مکان کنم به جایی دیگه گفتم ببینم اگه کسی میخره و مشتری داره چندتاشون رو بفروشم تا تو انتخاب جای جدید از نظر برق و سیستم سرمایشی خیالم راحت تر باشه.

حالا به نظرتون اینکار را انجام بدم یا نه؟

با تشکر از دوستان عزیز

لینک به دیدگاه

سلام. 

فکر نکنم کسی دست دومشو بخره مگر این که قیمتش خیلی نسبت به صفرش فرق داشته باشه. چون اسیک ها معمولا روزها و ماههای اول هستن که بهترین درآمد رو میدن و شاید حتی بعد از مدتی استفاده به خاطر مصرف برق بالا و کاهش درآمدشون ، اصلا صرف هم نکنه خریداری کردنش. 

لینک به دیدگاه

با درود

از اونجایی که عمر اسیک ها غالبا یک سال هست بعید میدونم کسی دست دومش رو خریداری کنه! و دمای محیط اسیک ها به شدت روی طول عمرشون تاثیر میذاره!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هم خریدار داره هم فروشنده فقط قیمت مهمه .در پرشین تولز همینجا و ایسام و دیوار آگهی کنید مشتریش پیدا میشه.البته به شرط خوش قیمت بودن

لینک به دیدگاه

درود 

میشود بفرمائید دقیقا چی هستasic؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود 

میشود بفرمائید دقیقا چی هستasic؟

سلام

اینا رو مطالعه کنید یه توضیح مختصر داده

https://fa.wikipedia.org/wiki/مدارهای_مجتمع_با_کاربرد_خاص

https://arznegar.com/asic-hardware-for-mining-cryptocurrency/

https://manapal.ir/blog/423-دستگاه-asic-چیست؟

https://arzdigital.com/asic-mining/

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

سلام. 

فکر نکنم کسی دست دومشو بخره مگر این که قیمتش خیلی نسبت به صفرش فرق داشته باشه. چون اسیک ها معمولا روزها و ماههای اول هستن که بهترین درآمد رو میدن و شاید حتی بعد از مدتی استفاده به خاطر مصرف برق بالا و کاهش درآمدشون ، اصلا صرف هم نکنه خریداری کردنش. 

سلام

مثلا تا چقدر پایین قیمت بدم؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

با درود

از اونجایی که عمر اسیک ها غالبا یک سال هست بعید میدونم کسی دست دومش رو خریداری کنه! و دمای محیط اسیک ها به شدت روی طول عمرشون تاثیر میذاره!

سلام

دماشون الان توی این هوای گرم توی روز حداکثر به 54 میرسه و تو شب حداکثر 46 قبلش هم که کلا به زور به 40 میرسید.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، nightkiler گفته است :

هم خریدار داره هم فروشنده فقط قیمت مهمه .در پرشین تولز همینجا و ایسام و دیوار آگهی کنید مشتریش پیدا میشه.البته به شرط خوش قیمت بودن

سلام

با چه قیمتی اگهی کنم؟

لینک به دیدگاه

درود

این مدلی که ذکر کردید با توجه به درامدی که داره بعیده کسی بخوادش مگر اینکه برق مازاد و ارزان داشته باشه

الان T9 رو آک 5.500 میدن شما زیر 4 تومان حساب کن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، BabakKh گفته است :

درود

این مدلی که ذکر کردید با توجه به درامدی که داره بعیده کسی بخوادش مگر اینکه برق مازاد و ارزان داشته باشه

الان T9 رو آک 5.500 میدن شما زیر 4 تومان حساب کن

سلام

آره واقعا همه چیش کاهش پیدا کرده.

اینطوری فکر کنم نگهشون دارم بهتر باشه چون برای خودم خیلی بیشتر از اینا تموم شدش.

مممنون از دوستانی که تو تاپیک شرکت کردند.

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

اسیک m3 x v2 12~ 13TH 

5عدد موجوده فوری فوری 2300

استوک با پاور ارجینال 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...