رفتن به مطلب

نیمی از کاربران جهان از برنامه‌های دزدی استفاده می‌کنند!

LEE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با درود:

نیمی از کاربران جهان از برنامه های دزدی استفاده می کنند !

وبلاگینا: شاید خواندن عنوان این خبر چه برای کاربران داخل ایران و چه برای آن‌هایی خارج از این محیط زندگی می‌کنند بسیار تعجب برانگیز باشد؛ اما صحت دارد! طی تحقیقات اتحادیه کسب و کار نرم‌افزاری (BSA ) که شرکت‌های بزرگی نظیر ادوبی، مایکروسافت، اپل، اینتل و دل عضو آن هستند، حدود نیمی از کاربران کامپیوتر جهان (۴۷ درصد)، نرم‌افزارهای خود را به‌صورت غیر قانونی تهیه می‌کنند و نکته جالب‌تر این‌جاست که نسبت به انجام این کار حساسیتی ندارند.

بر اساس این گزارش (دریافت نسخه کامل )، BSA بررسی خود را روی ۱۵۰۰۰ کاربر کامپیوتر/مصاحبه آنلاین از ۳۲ کشور جهان (غیر از ایران) انجام داده است؛ به‌عبارتی، ۴۰۰ الی ۵۰۰ کاربر برای هر کشور. این گزارش نشان می‌دهد که سطح قانون‌شکنی در این زمینه از سوی کاربران بسیار متفاوت است و از نصب نرم‌افزار با لایسنس واحد روی چندین سیستم تا دانلود برنامه از شبکه‌های P2P را شامل می‌شود. عدم وجود آموزش صحیح در این مورد، یکی از دلایل ایجاد این مشکل عنوان شده است.

188875_386.jpg

چین در این زمینه، مقام اول را در مقایسه با سایر کشورها دارد. ۸۶ درصد از کاربران کامپیوتر چینی، نرم‌افزارهای خود را به شیوه غیر قانونی تهیه و نصب می‌کنند. کشورهای نیجریه و ویتنام، هر کدام با داشتن نسبت ۸۱ و ۷۶ درصد از کاربران سارق دنیای نرم‌افزار، در قعر این جدول جای دارند. بسیاری از این کاربران بر این باور هستند که این یک شیوه رایج است و احتمال در خطر افتادن آن‌ها در رابطه با این موضوع بسیار بعید خواهد بود.

طبق همین گزارش ، سال گذشته مبلغ 59 میلیارد دلار ارزش نرم‌افزاری برنامه‌های تولیدی به‌دلیل سرقت آن‌ها از بین رفته است. رتبه برتر این لیست به آفریقای جنوبی (با تنها ۲۱ درصد کاربر قانون‌شکن)، به‌عنوان کشوری که بیشترین پایبندی به قانون کپی‌رایت نرم‌افزاری را دارد متعلق است. کشورهای آلمان، فرانسه، کانادا و هند به عنوان دیگر کشورهای برتر در زمینه رعایت حقوق نرم افزار، رتبه‌های بعدی این لیست را در اختیار دارند و آمریکا نیز کشور یازدهم فهرست است.

به نظر شما اگر این تحقیق برای کاربران ایرانی نیز اعمال می‌شد، جایگاه کشور ما کجای این فهرست قرار می‌گرفت؟

منبع : asriran

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE X58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => OCZ Vertex 3 120GB SATA III 6GB/s

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

ما حتما اول میشدیم . شما کسی رو میشناسید که از نرم افزار اورجینال و با لیسانس معتبر استفاده کنه ؟ البته هستن کسانی که مجبورن از نرم افزار های اورجینال استفاده کنن . اون هم به دلیل اینکه این نرم افزار ها خیلی تخصصی هستن و استفاده کنندگان خیلی کمی دارن . اما نرم افزار های روتین و عادی مثل سیستم عامل و نرم افزار های کاربردی رو فکر نمیکنم کسی اورجینال بگیره . البته در مورد سیستم عامل باز هم ممکنه یک اجبار پیش بیاد . چون بعضی از نرم افزار ها فقط روی سیستم عامل اورجینال نصب میشن . ولی مثلا تو ایران هیچ کس نمیاد 900 دلار پول بده و فتوشاپ بخره . هر کس این کار رو بکنه مسخره میکننش . من فکر میکنم اگر بخوایم درصد بگیم در حدود 95 درصد کاربران کامپیوتر تو ایران از نرم افزار های قفل شکسته استفاده میکنن . حتی کسانی هستن که خارج از کشور زندگی میکنن و وقتی به ایران میان چند تا CD یا DVD نرم افزار برای خودشون کپی میکنن و میبرن . :-? ;)?

لینک به دیدگاه

درسته که نمیشه زحمتها و مخارج شرکتهای منتشر کننده این نرم افزار ها را ندیده گرفت اما مگه مثلا یه ایرانی چقد درامد سرانه داره که بخواد با این قیمتها این نرم افزارها را تهیه کنه

اگه قرار باشه مثلا برای نرم افزارهایی که امثال من و بقیه دوستان رو سیستم هامون استفاده می کنیم هزینه انچنانی پرداخت کنیم باید سیستمو جمع کنیم و بایگانی کنیم

ما جهان سومیها به اندازه کافی هزینه تکنولوژی را به نسبت درامدم پرداخت می کنیم :-? ;) :D =D> ;)

مثال بارزشم هم هممون میتونیم تو زندگی ببینیم

ویرایش شده توسط rommatti
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از نظر من دزدی دزدی هست هر چیزی و ماله هر کسی که باشه.

1- بیشتر نرم افزار ها Time Trial هستند و کار اکثر ما تو همون مدت تریال راه میوفته

2- نرم افزار های رایگان زیادی هست که در حد نرم افزار های گرون قیمت کارایی دارن.

3- خیلی از ناشران نرم افزار وقتی ایمیل بزنی و درخواست نسخه مجانی بکنی بهت جواب میدن.

اگر زیاده خواه نباشی با اضافه کردن کلمه Free ابتدای محصول مورد نظرت و جستجو تو جستجو گر مورد نظرت به احتمال زاید میتونی نسخه مجانی پیدا کنی مثلا سرچ کن:

free photo editing software like photoshop

یا مثلا :

free internet security

که بهترین لینکش این هست:

http://freeinternetsecurity.org.uk/

در مورد ویندوز که دیگه روی لپ تاپ ها یه نسخه اریجینال معمولا هست هم میتونی جستجو کنی:

Free windows 7

یا مستقیم برو تو این لینک:

http://www.zdnet.com/blog/bott/seven-perfectly-legal-ways-to-get-windows-7-cheap-or-even-free/1533

که 7 روش بدست آوردن ویندوز 7 رو با قیمت پایین یا حتی مجانی توضیح داده.

و الی آخر....

لینک به دیدگاه

به نظرم ما ایرانی ها جزو 3 تا کشور اول میشدیم. ;)

اما نباید مردم و کاربر ها را در این باره خیلی مقصر بدونیم. همه ما دوست داریم که با کمترین هزینه بیشترین امکانات را داشته باشیم . خووب این عاملی هست که مردم به استفاده از برنامه های کرک شده ترغیب می شوند ولی از طرف دیگر به دلیل وجود تحریم ها و نبودن امکان خرید نرم افزار اصلی ،دست بسیاری از کاربران متقاضی نرم افزار دارای license هم بسته است و به ناچار به سراغ نرم افزار های کپی شده می روند.

جدا از این موارد ، یکی از نکاتی که شدیدا بر روی بنده تاثیر منفی داره ، زمانی است که وارد سایت یا نرم افزاری میشوم که در موقع register اسم کشور ایران رو نداره. در چنین حالتی با خودم میگم وقتی این شرکت سازنده نرم افزار ، ایران را جزو کره زمین حساب نکرده Shame%20On%20You.gif . پس چه لزومی داره که من هم خودم را مقید به قوانین کپی رایت کره زمین بدونم و بنابراین حقوق اون شرکت را حفظ کنم. :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من اگه سخت افزار هم قابل دانلود و کرک کردن بود ما ایرانی ها بابت سخت افزار هم 1 قرون پول نمیدادیم Oh%20Go%20On.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
جدا از این موارد ، یکی از نکاتی که شدیدا بر روی بنده تاثیر منفی داره ، زمانی است که وارد سایت یا نرم افزاری میشوم که در موقع register اسم کشور ایران رو نداره. در چنین حالتی با خودم میگم وقتی این شرکت سازنده نرم افزار ، ایران را جزو کره زمین حساب نکرده . پس چه لزومی داره که من هم خودم را مقید به قوانین کپی رایت کره زمین بدونم و بنابراین حقوق اون شرکت را حفظ کنم.

خب دلش نمیخواد به ما بفروشه :-?

مثلا اگر آقای X ایرانی تولید کننده باشه اسم اسرائیل رو حذف میکنه از تو لیست ;)

مطلب قبلی من احتمالا برای ما ایرانی های بچه مسلمون خوشایند نیست حتی برای خودم تا 4-5 سال پیش.

شما اسم یوزر من رو با معروف ترین قفل های سخت افزاری دنیا جستجو کن قفلهایی مثل Hasp Hl

Hasp 4 , Sentinel , sentinel Super Pro ....

همینطور با گرون قیمت ترین نرم افزار های ایرانی 5-6 سال پیش ( زمانی که کپی رایت تو ایران قانون نشده بود).

5-6 سال سرگرمی من Reverse Engineering بود اولین کارم یه نرم افزار ایرانی معروف چند صد هزار تومانی ایرانی بود که فقط برای نشون دادن نقاط ضعف قفل سخت افزاری که استفاده کرده بود قفلش رو شبیه سازی کردم فکر میکنم الان هم تو نت باشه ( هدف من فقط آموزشی بود).

اگر همین امروز سیسم های من رو وارسی کنی نرم افزار ها یا فری هستن یا لایسنس دارن یا در موارد خاص خودم کرک کردم و بعد از تست پاکشون میکنم.

این پنل کاربری من تو سایت msdn مایکروسافت هست :

لینک شما

از داس تا ویندوز سرور 2008 R2 مجموعه آفیس و کلا تمامی محصولات مایکروسافت رو دانلود مستقیم و با لایسنس دارم اگر بگم خود مایکرئسافت ایمیل زد به من واین پیشنهاد رو داد

احتمالا تعجب میکنی همون مایکروسافتی که اسم ایران رو از تو لیست کشور هایی که سرویس میده حذف کرده.

مطلب بالا رو گفتم که بگم تا ته این داستان رفتم به این نتیجه رسیدم که میشه سالم بود میشه کار بد نکرد :D از طرفی هم میشه کار رو توجیه کرد اونم 1000 تا توجیه.

حق انتخاب با خودمون هست.

امیدوارم از پست قبلی من کسی دلخور نشده باشه در مورد دزدی نرم افزار.

دنیا دنیای عجیبی هست آدم خیلی راه ها رو میره و برمیگرده جای اولش.

لینک به دیدگاه

میدونید چرا اونجا این نرم افزار ها را می خرند و اینجا این کارو نمی کنند

یک دلیل اساسی بیشتر نداره به غیر مسایل فرهنگی و غیره و ... که فک می کنم سالها باید بگذره و نسلها باید بیان و برند تا تغییر کنه

اونم اینه که اونجا خریدن نرم افزار راحت تر از راههای دیگه است

انسان خودشو با شرایط محیط وفق میده اونا هم اگه بیان اینجا همین کارو می کنند که بقیه می کنند

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

به نظر من اگه سخت افزار هم قابل دانلود و کرک کردن بود ما ایرانی ها بابت سخت افزار هم 1 قرون پول نمیدادیم Oh%20Go%20On.gif

:D  =))

لینک به دیدگاه

خخخخ ما ایرانی ها در این زمینه پیشتاز هستیم :D

تنها چیز اور جینال ما - دمپایی س ا خ ت ایرانه

-بقیش همهش کپی  یا چینی یه :D

لینک به دیدگاه

تنها چیز اور جینال ما - دمپایی س ا خ ت ایرانه

-بقیش همهش کپی  یا چینی یه :D

:D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...