رفتن به مطلب

کرش شدن بازی و ارور شناخته نشدن گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلامی به تمامی دوستان لیونی دیروز من تنظیمات گرافیک و رزولوشن رو تغییر دادم و گوشه ویندوز یه اروری اومد من apply زدم حالا امروز سیستم رو که روشن کردم خواستم pubgبازی کنم ارور های زیر واسم میاد و از بازی میاد بیرون

و اینم ارور بازی درایو گرافیک نصبه و اخرین ورژنشه بازی های دیگه هم یا فریم خیلی میاد پایین یا بازی Ghost Recon Wildlands

کرش میکنه

IMG_20180617_170825.thumb.jpg.65a9670dcf8d9ebc16d5e2762dba7124.jpgIMG_20180617_171026.thumb.jpg.fa45558cd3be0a105022c77bae6c7ee1.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

اول از همه این کار رو امتحان کنید ( اگر خودتون هنوز انجامش ندادید)

درایورتون رو کامل حذف کنید و سیستم رو ریستارت کنید و دوباره شروع به نصب اخرین نسخه درایور کنید

حتما با این نرم افزار اقدام به حذف درایورتون کنید

https://soft98.ir/software/17418-Display-Driver-Uninstaller.html

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

سلام

اول از همه این کار رو امتحان کنید ( اگر خودتون هنوز انجامش ندادید)

درایورتون رو کامل حذف کنید و سیستم رو ریستارت کنید و دوباره شروع به نصب اخرین نسخه درایور کنید

حتما با این نرم افزار اقدام به حذف درایورتون کنید

https://soft98.ir/software/17418-Display-Driver-Uninstaller.html

نه هنوز امتحان نکردم  ولی دیدم درایو رو نشناخته بازم درایو رو نصب کردم الان امتحانش میکنم ببینم اوکی میشه یا نه

لینک به دیدگاه

سلام اولی که ارور مموری هست میگه رم پر شده،دومی هم میگه دایرکت ایکس ۱۱باید نصب باشه،سیستم قاطی کرده یا کارتتون داره کم میاره،کارتتون چیه؟درایور گرافیکو حذف کامل دوباره نصب کنید،سعی کنید پکیج دایرکت ایکسو دانلود و نصب کنید.

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

سلام اولی که ارور مموری هست میگه رم پر شده،دومی هم میگه دایرکت ایکس ۱۱باید نصب باشه،سیستم قاطی کرده یا کارتتون داره کم میاره،کارتتون چیه؟درایور گرافیکو حذف کامل دوباره نصب کنید،سعی کنید پکیج دایرکت ایکسو دانلود و نصب کنید.

رم 8و گرافیکم gtx 1050tiهستش دایرکس ها رو هم نصب کردم دیروز بدون مشکل 50تا60فریم رزولوشن 768pمیگرفتم بخوام دقیقا تر توضیح بدم من گرافیکو به مانیتور با تبدیل وصل کردم

و می خواستم گیم پلی ضبط کنم و داخل تنظیمات بازی من رزولوشن رو 1080pگذاشتم گوشه سمت راست   ارور اومد که یادم نیس چی نوشته بود applyزدم بازی یکم هنگ کرد(خواستم روزلوشن رو به 768p تغییر بدم applyنمیشد ولی بازی درست بود و روون اجرا میشد)

بازی رو بستم تا امروز حالا هر چی بازی اجرا میکنم یا گیر داره یا کرش میکنه

درایو رو با نرم افزار حذف و دوباره نصب کردم بازم همون مشکل رو دارم...

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ahmad00jj49 گفته است :

رم 8و گرافیکم gtx 1050tiهستش دایرکس ها رو هم نصب کردم دیروز بدون مشکل 50تا60فریم رزولوشن 768pمیگرفتم بخوام دقیقا تر توضیح بدم من گرافیکو به مانیتور با تبدیل وصل کردم

و می خواستم گیم پلی ضبط کنم و داخل تنظیمات بازی من رزولوشن رو 1080pگذاشتم گوشه سمت راست   ارور اومد که یادم نیس چی نوشته بود applyزدم بازی یکم هنگ کرد(خواستم روزلوشن رو به 768p تغییر بدم applyنمیشد ولی بازی درست بود و روون اجرا میشد)

بازی رو بستم تا امروز حالا هر چی بازی اجرا میکنم یا گیر داره یا کرش میکنه

درایو رو با نرم افزار حذف و دوباره نصب کردم بازم همون مشکل رو دارم...

مانیتور full hd هست؟یا همون ۷۶۸؟وقتی با تبدیل وصل کنی،کل رزولوشن ها رو میاره بالا ،اما فقط رزولوشن اصلی مانیتور رو باید بزنی،بالاتر بزاری هیچ فایده ای نداره مشکل هم ایجاد میکنه،خودمم با تبدیل وصل کردم به گرافیک 

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/27, 23:13:57، silvermanhhh گفته است :

مانیتور full hd هست؟یا همون ۷۶۸؟وقتی با تبدیل وصل کنی،کل رزولوشن ها رو میاره بالا ،اما فقط رزولوشن اصلی مانیتور رو باید بزنی،بالاتر بزاری هیچ فایده ای نداره مشکل هم ایجاد میکنه،خودمم با تبدیل وصل کردم به گرافیک 

ویندوزم رو عوض کردم مشکل حل شد ، تنظیمات ویندوزم مشکل خورده بود کلا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...