رفتن به مطلب

خریدار HDD حجم پایین و SSD در حال مرگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

خریدار HDD حجم پایین، سالم و سلامت همینطور SSD حجم پایین در حال مرگ (ظرفیت نوشتن داخلش تقریبا تمام شده) هستم.

با تشکر

لینک به دیدگاه

الان اونایی که 4 سال پیش ssd خریدند یعنی هنوز ssd شون داره با سلامت کامل کار میکنه و ظرفیت نوشتنش پر نشده؟

لینک به دیدگاه

wd blue 1tb موجوده. سالم و سلامت. ١ سال پیش خریداری شده. کم کارکرد

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Solo گفته است :

wd blue 1tb موجوده. سالم و سلامت. ١ سال پیش خریداری شده. کم کارکرد

ممنون عزیز

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، D J V A H I D گفته است :

جسارتا به چه دردت میخوره

ssd هایی که ظرفیت نوشتن اونها تقریبا داره تموم میشه قبل اینکه read-only بشند میشه روشون لینوکس نصب و به صورت read-only ازشون  استفاده کرد(البته خودم هنوز تست نکردم فعلا فقط در حد یک ایده است)

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/08, 03:35:59، ASTS گفته است :

الان اونایی که 4 سال پیش ssd خریدند یعنی هنوز ssd شون داره با سلامت کامل کار میکنه و ظرفیت نوشتنش پر نشده؟

ممکنه اشتباه متوجه شده باشم ولی ssd لاقل ۱ میلیون بار رایت رو دووم میاره یا هر کل حجم رو روزانه رایت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کردن به مدت ۳ تا ۴ سال ( که کمتر کسی روزی اینقدر رایت کنه روی درایو)

Screenshot_2018-07-02-16-00-04--723196564.png

ویرایش شده توسط adreno420
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، adreno420 گفته است :

ممکنه اشتباه متوجه شده باشم ولی ssd لاقل ۱ میلیون بار رایت رو دووم میاره یا هر روز ۱۰۰ گیگ رایت به مدت ۳ تا ۴ سال ( که کمتر کسی روزی ۱۰۰ گیگ رایت کنه روی درایو)

Screenshot_2018-07-02-16-00-04--723196564.png

درسته ولی اینا جدید هاش هستش که به قول ارمین شما میتونی برای نوه و نتیجه ات هم به ارث بذاری چون خیلی ظرفیت نوشتن روشون رفته بالا ولی اون سری های اولی که هنوز حافظه ها پیشرفت نکرده بودند خیلی محدودیت داشتند و همه با ترس و لرز ازشون استفاده می کردند و فکر کنم الان دیگه اون سری باید کارشون به اخر رسیده باشه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...