رفتن به مطلب

تصویر ندادنcpu rRzen 1600x و مادربردmsi b350 mortar

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان با تجربه لیون  من امروز سیستم اسمبل کردم cpu 1600xمادربردb350 mortar رمcorsair 2400وگرافیکم msi gtx 1060  هر کاری کردیم تصویر نداد . گفتن cpu پایینتر بنداز بایوسش آپدیت کن این کارم کردم ولی با اون هم تصویر نداد.گفتن دکمه clear مادربرد بزن اونم زدیم. چندتا رم از مارک های مختلف و باس های مختلف البته تا 2666 هم تست کردیم جواب نداد.کابلhdmi هم از مادربرد گرفتیم هم از خود گرافیک باز جواب نداد. پاور رو عوض کردیم بازم جواب نداد.کابلvga وصل کردیم اونم جواب نداد.تو رو خدا اگه کسی میدونه باید چه کار کنم راهنمایی کنه ممنون میشم 

لینک به دیدگاه

درود. مشکل رمه. یا جی اسکیل بنداز سری ریپچاوز یا گیل سری ای ام دی ادیشن.

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درود. مشکل رمه. یا جی اسکیل بنداز سری ریپچاوز یا گیل سری ای ام دی ادیشن.

داش امید مطمانی؟ آخه چند مدل تست کردما؟مخصوصا همون جی اسکیل  

ویرایش شده توسط ultragame888
لینک به دیدگاه

درود 

باید همین رم kingston hyperx fury 2400 می خریدی 

یکی از دوستان 

1600x و msi b350m gaming pro و همین رم داره بدون مشکل سیستم کار می کرد 

آقا حامد دوباره تاپیک برقرار کرده 

نه خودت خریدی نه گذاشتی من بخرم ?

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

داش امید مطمانی؟ آخه چند مدل تست کردما؟مخصوصا همون جی اسکیل  

اره من خودم رو سیستمم gskil aegis دارم 2400

لینک به دیدگاه

ببر بده برات رم تست کنن هرکدوم افتاد اونو بردار همینجوری نخر تا دوباره برات ضرر نشه. مشکلت مطمعنن رمه.

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

درود 

باید همین رم kingston hyperx fury 2400 می خریدی 

یکی از دوستان 

1600x و msi b350m gaming pro و همین رم داره بدون مشکل سیستم کار می کرد 

آقا حامد دوباره تاپیک برقرار کرده 

نه خودت خریدی نه گذاشتی من بخرم 1f602.png

قوربون چشمات داداش گلم شما که قبل از پیشنهاد دادنتون دیدی من 4 تا پست ارسال کرده بودم و گفته بودم فوری رم ها رو میخوام ولی باز شما اومدی یه معذرت میخوام نوشتی و کار خراب کردی?.از خود آقا حامد بپرس حتی توی پ خ هم چندین پیام داده بودم.اما شما هم رفتی بالا تا قیمت رسوندی به رم نو و با گارانتی????

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

ببر بده برات رم تست کنن هرکدوم افتاد اونو بردار همینجوری نخر تا دوباره برات ضرر نشه. مشکلت مطمعنن رمه.

چشم داداش یه دنیا ممنون از راهنماییت سیستمم تو مغازه طرفه الان اسمس دادم بهش که صبح چند مدل از همین که گفتی روش تست کنه .الانم الحمدلله هنوز رم ضرری ندادم چون رم ها همه واس خودش بود و تست میکرد

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

چشم داداش یه دنیا ممنون از راهنماییت سیستمم تو مغازه طرفه الان اسمس دادم بهش که صبح چند مدل از همین که گفتی روش تست کنه .الانم الحمدلله هنوز رم ضرری ندادم چون رم ها همه واس خودش بود و تست میکرد

خدارو شکر

اره ripjaws5 - aegis 

amd edition geil evo

اینارو بگو تست کنه حتما جواب میگیری. 

لینک به دیدگاه

این مدلamd edition مدل 2400 معمولی یا با هتسینک یا بدون هتسینک چقدر درمیاد؟ اطلاعی دارید؟

لینک به دیدگاه

بچه ها من این مدل کولر انداختم واسهcpu خوبه به نظرتون؟http://lioncomputer.ir/product/1574/CPU+Cooler+Deepcool+GAMMAXX+300/       البته این مدل رو هم داره به احتمال خیلی خیلی کم شایدم صفر درصد?اگه این بهتر باشه بتونم این بندازم http://lioncomputer.ir/product/4635/DeepCool+IceBlade+200M+CPU+Cooler/     ممنون میشم راهنمایی کنید                                                                                       

لینک به دیدگاه

من یه بار سه سیستم بستم ، همه چیز اوکی ولی وقتی سیستم رو  روشن میکردم بعد از 3 ثانیه خاموش میشد 

یعنی همه چیز رو تست کردم

اخر معلوم شد از فن هست ، جریان اضافه میکشید و بورد سیستم های محافظتیش به کار می افتاد و اجازه روش شدن نمیداد 

شما سیم فن رو قطع کنید و یه فن دیگه بزن تست کن ببین  چی میشه

بازم حل نشد با یه رم دیگه تست کن

در آخر اگر مشکل حل نشد  ، زنگ بزن گرین باهاشون هماهنگ کن بفرست براشون.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ATER گفته است :

من یه بار سه سیستم بستم ، همه چیز اوکی ولی وقتی سیستم رو  روشن میکردم بعد از 3 ثانیه خاموش میشد 

یعنی همه چیز رو تست کردم

اخر معلوم شد از فن هست ، جریان اضافه میکشید و بورد سیستم های محافظتیش به کار می افتاد و اجازه روش شدن نمیداد 

شما سیم فن رو قطع کنید و یه فن دیگه بزن تست کن ببین  چی میشه

بازم حل نشد با یه رم دیگه تست کن

در آخر اگر مشکل حل نشد  ، زنگ بزن گرین باهاشون هماهنگ کن بفرست براشون.

ممنونتم داداش. راستی در مورد اون فنی که خریدم (پست بالایی لینکش گذاشتم)نظرتون چیه؟

لینک به دیدگاه

یه رم معمولی 4 گیگ باس 2400 بنداز بایوس رو آپدیت کن

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، aminsa گفته است :

یه رم معمولی 4 گیگ باس 2400 بنداز بایوس رو آپدیت کن

فدای نظرت داداش حتی رم 2 هم انداختم  نشد که نشد?

لینک به دیدگاه

اونایی که گفتمو تست کردی؟ جواب نگرفتی؟ عجب

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

بچه ها من این مدل کولر انداختم واسهcpu خوبه به نظرتون؟http://lioncomputer.ir/product/1574/CPU+Cooler+Deepcool+GAMMAXX+300/       البته این مدل رو هم داره به احتمال خیلی خیلی کم شایدم صفر درصد1f602.pngاگه این بهتر باشه بتونم این بندازم http://lioncomputer.ir/product/4635/DeepCool+IceBlade+200M+CPU+Cooler/     ممنون میشم راهنمایی کنید                                                                                       

این رو ببین با کولر hyper 212x دما نهایت 47 درجه بوده

با کولر های بالا نظر بنده این هست که نهایت  60 تا 65 برسه

نظر من برای شما بیشتر رو این کولر ها هست

notus200

ThermalTake Contac Silent 12

notus400

کولر های deepcool  کولر های خوبی هستن ولی استفاده ای که من داشتم  بستنشون سخته و توی مدل های ارزون فنشون نویزش خیلی بالا هست.

Temperatures

Temperature recordings were taken using the superb, cost-effective Cooler Master Hyper 212X for the Ryzen 5 1600X and the Core i5-7600K. The supplied coolers are used for Ryzen 5 1500X (AMD’s Wraith Spire) and Core i5-7400 (Intel E97379-003 with an Aluminium slug).

Each CPU cooler’s fan was running at full speed. Ambient temperature was maintained at around 20°C.

Temps.png

No complaints with Ryzen 5 1600X temperatures from us. AMD’s update to Ryzen Master, combined with other software makers’ patches, also help to provide clarity on the +20C offset (that we manually removed to provide the charted temperature readings).

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

اونایی که گفتمو تست کردی؟ جواب نگرفتی؟ عجب

داش امید صبح که من سر کار بودم رو نمیدونم چه کار کرده ولی نیم ساعت دیگه میخوام برم اونجا پیدا میکنم تستش میکنم داداش 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ATER گفته است :

این رو ببین با کولر hyper 212x دما نهایت 47 درجه بوده

با کولر های بالا نظر بنده این هست که نهایت  60 تا 65 برسه

نظر من برای شما بیشتر رو این کولر ها هست

notus200

ThermalTake Contac Silent 12

notus400

کولر های deepcool  کولر های خوبی هستن ولی استفاده ای که من داشتم  بستنشون سخته و توی مدل های ارزون فنشون نویزش خیلی بالا هست.

Temperatures

Temperature recordings were taken using the superb, cost-effective Cooler Master Hyper 212X for the Ryzen 5 1600X and the Core i5-7600K. The supplied coolers are used for Ryzen 5 1500X (AMD’s Wraith Spire) and Core i5-7400 (Intel E97379-003 with an Aluminium slug).

Each CPU cooler’s fan was running at full speed. Ambient temperature was maintained at around 20°C.

Temps.png

No complaints with Ryzen 5 1600X temperatures from us. AMD’s update to Ryzen Master, combined with other software makers’ patches, also help to provide clarity on the +20C offset (that we manually removed to provide the charted temperature readings).

آخه داداش دیگه کولر رو انداخته و نهایتش اونم بعیده بتونم با اون یکی عوض کنم .شما لطف میکنی راجب کولری که الان انداختم یه نظری بدی  (مشخصات و خنکی)

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

آخه داداش دیگه کولر رو انداخته و نهایتش اونم بعیده بتونم با اون یکی عوض کنم .شما لطف میکنی راجب کولری که الان انداختم یه نظری بدی  (مشخصات و خنکی)

آهان من فکر کردم هنوز نخریدی

اون کولری که من داشتم Deepcool lucifer بود باز بسته کردنش خیلی پدر در می  ورد فنش 140 بود ولی نویزش زیاد بود و فشار هواش زیاد خوب نبود ولی خداییش قولی بود 4790k دماش بیشتر از 59 نمیشد.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

داش امید صبح که من سر کار بودم رو نمیدونم چه کار کرده ولی نیم ساعت دیگه میخوام برم اونجا پیدا میکنم تستش میکنم داداش 

داداچ داری اچتباه میزنی. من امید نیستم ?

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

داداچ داری اچتباه میزنی. من امید نیستم 1f601.png

ببخشید عجله ایی مینوشم اشتباه شد. داش حسین تمام این کارهایی که گفتی هم کردم البته غیر از( رم ای ام دی ادیشن) چون اینجا موجود نداشت واسه همین قرار شد فردا یه رم ای ام دی ادیشن و یه مادربرد نو دیگه بفرسته. تا تست کنیم  

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ATER گفته است :

آهان من فکر کردم هنوز نخریدی

اون کولری که من داشتم Deepcool lucifer بود باز بسته کردنش خیلی پدر در می  ورد فنش 140 بود ولی نویزش زیاد بود و فشار هواش زیاد خوب نبود ولی خداییش قولی بود 4790k دماش بیشتر از 59 نمیشد.

این فنش 120 و چیزی که سایتش زده که خیلی کم صداست حالا توکل بر خدا.شما بزار سیستم روشن بشه فنش پیشکش ?????

ویرایش شده توسط ultragame888
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...