رفتن به مطلب

مشکل لگ تصویر در مانیتور LG 27UD69-W

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان عزیز سلام

بنده یه مانیتور 4K با مشخصات LG 27UD69 خریدم و الان که دارم استفاده میکنم میبینم هنگام پخش ویدیو مخصوصا (بیت ریت ۲۴) با لگ نشون میده مخصوصا صحنه هایی که دوریبین بیشتر حرکت داره. مانیتور قبلیم TN بوده و این مانیتور AH-IPS هست. سوالم از دوستان اینه که آیا مانیتور IPS این مشکل رو با فیلم های نرخ معمول داره یا فقط مانیتور های 4K این جوری هستن؟! یا اگه پلیری هست معرفی کنین برام؟!

درضمن از بابت پردازش باقی چیزها مثل گیم مشکلی نداره چون گرافیکم (1050ti) هست.

و یه چیز دیگه اینکه موقعی که پنجره ایی در ویندوز رو تکون میدم (Drag) یه مقدار از حاشیه ها دیر تر با تصویر پشت باز سازی میشن(زمان پاسخدهی بنظرم پایینه)(5Ms هست)

پیشاپیش از راهنماییتون کمال سپاس رو دارم :)

لینک به دیدگاه

درود

من دو تا نمایشگر 2.5k ips دارم که هر دو در پخش ویدئو مشکل تاخیر و نیز یک مشکل دیگر (تغییر رنگ حین پخش ویدئو، توضیحش مفصل است) را دارند. نمایشگر 4k مدت طولانی دستم نبوده که بررسم.

پخش کننده های pot player, mediaplayer classic ,را بیازما ببین فرقی می کند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییتون. باید بگم با جدید ترین پلیرها و کدکها مثل  kmplayer و k-lite امتحان کردم ولی همه یه جور بودن

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، AminA گفته است :

اگر منظورتون گاستینگ (سایه ای از فریم قبلی در فریم فعلی دیده میشه) هستش این مشکل کاملا طبیعی هستش واسه پنل های IPS مخصوصا قبلا TN داشتین بیشتر متوجه میشین و براتون آزار دهنده هستش.

سپاس دوست عزیز. پس خیالم راحت شد ک بخاطر نوع پنله

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...