رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان ی کابل تبدیل usb 19 pin to usb 9 pin میخوام جایی پیدا نکردم واسه خرید 

دوستان شما جایی رو میشناسید پیدا بشه یا نقشه درست کردنش رو بلدید؟؟

633D7D29-9634-408B-A0CA-23BFCA0438D5.jpeg

AA9051C5-9BCA-48D1-8FE0-DEEB441DE8F5.jpeg

لینک به دیدگاه

درود

مطمئن نیستم، احتمالا بخش لوازم جانبی گرین دارند. همراه برخی کیسهایشان هست، شاید جداگانه هم بفروشند. 

02188911378

داخلی 1130

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنونم دوست عزیز نقشه ساختشو سراغ ندارین؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، reza05 گفته است :

ممنونم دوست عزیز نقشه ساختشو سراغ ندارین؟

خواهش می‌کنم. نه. نقشه‌ش را ندارم و از برق هم سررشته‌ای ندارم. شاید این به کارت بیاید:

https://www.quora.com/Can-I-make-my-USB-3-0-act-like-or-look-like-a-USB-2-0-port

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

قطعه واسط نیاز نداره هر پایه نظیر به نظیر ببندید کار میکنه فقط سیم خوب باید پیدا کنید که افت سرعت نداشته باشه 

GND <> GND

IntA-P1-D+ <> LP+

IntA-P1-D- <> LP-

Vbus <> USB +5V

.....

البته اگر 1 خازن 100nf  (ترجیحا تانتالیوم اگر نه عدسی )  هم بین GND و +5 بزارید  (به صورت موازی )  بهتر  (در مجموع میشه 2 عدد )  ولی اجبار نیست

فقط دقت داشته باشید تانتالیوم جهت داره (+ و-) ولی عدسی جهت نداره 

3ybBV.jpg

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Spark گفته است :

قطعه واسط نیاز نداره هر پایه نظیر به نظیر ببندید کار میکنه فقط سیم خوب باید پیدا کنید که افت سرعت نداشته باشه 

GND <> GND

IntA-P1-D+ <> LP+

IntA-P1-D- <> LP-

Vbus <> USB +5V

.....

البته اگر 1 خازن 100nf  (ترجیحا تانتالیوم اگر نه عدسی )  هم بین GND و +5 بزارید  (به صورت موازی )  بهتر  (در مجموع میشه 2 عدد )  ولی اجبار نیست

فقط دقت داشته باشید تانتالیوم جهت داره (+ و-) ولی عدسی جهت نداره 

3ybBV.jpg

درود دوست گرامی

گمان کنم سیمهای تکرشته‌ی تلفن مناسب باشند.

خازن اینجا کارش چیست؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود دوست گرامی

گمان کنم سیمهای تکرشته‌ی تلفن مناسب باشند.

خازن اینجا کارش چیست؟

درود عزیز جان

اگر فقط برای کار راه اندازی بگیم اره کلا سیم، سیمه 

اما اگر اصول بخوایم و در نظر داشته باشیم و  از کل سرعت بتونیم استفاده کنیم یه کم تفاوت داره به طور مثال میگم در usb2 بهتره سیم داده به صورت پیچیده شده باشه و سیم + و - خیلی اهمیت نداره

همون طور که توی خطوط تلفن برای adsl اگر کل خط پیچیده شده باشه snr بهتری دارید وارد ریزش نمیشم چون حوصلت سر میره 

و باز در سیم تلفن ما به اون معنا shield نداریم  ولی usb بهتره داشته باشه تا نویز کنترل بشه (shield  متصل به GND)

و عموما سیم های که برای دیتا استفاده میشن بهتره آب کاری شده باشن و عموما سیم تلفن آب کاری نمیشه

آب کاری هم به زبون ساده اگر کم هزینه بخوایم میشه قلع (که درصدی از سرب و نقره هست بسته به نوع قلع) یا در مرحله بعد میشه نقره و در مرحله آخر هم طلا 

نتبجه سیم دیتا کمی متفاوت و اگر جاره ای نبود بهتره از سیم cat5 و ... مرغوب استفاده بشه البته من با cat5 نتونستم به حداکثر سرعت 3.1 برسم و در نهایت یه کابل شکافتم و از سیم اون استفاده کردم

خازن هم از این نظر گفتم که اعوجاج روی خط کنترل بشه چون وقتی یک مصرف کننده وصل میشه یک لحظه جریان بالا میره و روی خط اعوجاج رخ میده یا به زبون ساده تغذیه کمی ناپایدار میشه البته تغذیه خوب تا حدودی کنترل میکنه ولی چون وسط خط هست خیلی نمی تونه مهار کنه و ... 

یه مورد یادم رفت بگم با عرض پوزش  این شاخه الکترونیک نه برق ?

usb_cable-construction.jpg

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Spark گفته است :

درود عزیز جان

اگر فقط برای کار راه اندازی بگیم اره کلا سیم، سیمه 

اما اگر اصول بخوایم و در نظر داشته باشیم و  از کل سرعت بتونیم استفاده کنیم یه کم تفاوت داره به طور مثال میگم در usb2 بهتره سیم داده به صورت پیچیده شده باشه و سیم + و - خیلی اهمیت نداره

همون طور که توی خطوط تلفن برای adsl اگر کل خط پیچیده شده باشه snr بهتری دارید وارد ریزش نمیشم چون حوصلت سر میره 

و باز در سیم تلفن ما به اون معنا shield نداریم  ولی usb بهتره داشته باشه تا نویز کنترل بشه (shield  متصل به GND)

و عموما سیم های که برای دیتا استفاده میشن بهتره آب کاری شده باشن و عموما سیم تلفن آب کاری نمیشه

آب کاری هم به زبون ساده اگر کم هزینه بخوایم میشه قلع (که درصدی از سرب و نقره هست بسته به نوع قلع) یا در مرحله بعد میشه نقره و در مرحله آخر هم طلا 

نتبجه سیم دیتا کمی متفاوت و اگر جاره ای نبود بهتره از سیم cat5 و ... مرغوب استفاده بشه البته من با cat5 نتونستم به حداکثر سرعت 3.1 برسم و در نهایت یه کابل شکافتم و از سیم اون استفاده کردم

خازن هم از این نظر گفتم که اعوجاج روی خط کنترل بشه چون وقتی یک مصرف کننده وصل میشه یک لحظه جریان بالا میره و روی خط اعوجاج رخ میده یا به زبون ساده تغذیه کمی ناپایدار میشه البته تغذیه خوب تا حدودی کنترل میکنه ولی چون وسط خط هست خیلی نمی تونه مهار کنه و ... 

یه مورد یادم رفت بگم با عرض پوزش  این شاخه الکترونیک نه برق 1f607.png

usb_cable-construction.jpg

سپاس از توضیح ارزنده

الکترونیک زیر شاخه‌ی برق است، مگر نه؟ ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از هر دو دوست عزیز که با حوصله مفصل توضیح دادن????

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

سپاس از توضیح ارزنده

الکترونیک زیر شاخه‌ی برق است، مگر نه؟ 1f601.png

خواهش

زیر شاخه هست ولی  گرایش  الکترونیک و لطف کن کلاس بزار بگو الکترونیک  

برق میگی ادم میره تو فکر برق ساختمون و تابلو برق و تعمیر  لباس شویی و جارو برقی و موتور آب و ....  البته بگم از آدم توقع دارن برای تمام این موضوعات چون رشته برق- الکترونیک ?

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، reza05 گفته است :

ممنون از هر دو دوست عزیز که با حوصله مفصل توضیح دادن1f64f.png1f64f.png1f60d.png1f60d.png

خواهش. من کاری نکردم.

در 9 دقیقه قبل، Spark گفته است :

خواهش

زیر شاخه هست ولی  گرایش  الکترونیک و لطف کن کلاس بزار بگو الکترونیک  

برق میگی ادم میره تو فکر برق ساختمون و تابلو برق و تعمیر  لباس شویی و جارو برقی و موتور آب و ....  البته بگم از آدم توقع دارن برای تمام این موضوعات چون رشته برق- الکترونیک 1f61f.png

برای حسن ختام یک خاطره‌ی "برقی"، برای یکی از دوستانم زمانی که تازه دانشگاه  قبول شده بود رخ داد.  خانم همسایه‌شان پرسید "شما دانشگاه صنعتی هستید؟" گفت "آره." خانمه گفت "پسر من هم دانگشاه صنعتی است." دوستم پرسید "قدرته؟" خانمه گفت "نه. آرَشه"

بیافزایم که برق و کامپیوتر در یک دانشکده بودند و با نساجی ساختمان مشترک داشتند. 

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...