رفتن به مطلب

کدوم رو بخرمAsus P8Z68-V PRO یا Giga-Z68X-UD7

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

این هفته میرم پایتخت برا خرید قطعات

بین دو مین زیر برا انتخاب نهایی فعلا موندم..

با توجه به اختلاف قیمت دوستان پیشنهاد میکنن کدوم یکی رو بخرم بصرفه تره؟ ارزش این اختلاف قیمت برا خرید معقوله؟ چه تفاوتی در معماری ساخت این دو مین بکار رفته که باعث این اختلاف قیمت شده؟

Asus P8Z68-V PRO یا Giga-Z68X-UD7

فقط زودتر که1شنبه شب پرواز دارم و دسترسی به نت محدوده..

ممنون

لینک به دیدگاه

من Asus P8Z68-V PRO و کاملاً راضی هم هستم

گیگابیت از ایسوز خنک تر هست

ولی من کلاً گیگا نمیخرم چون آوژنگ قیمت هاش نجومی هست

لینک به دیدگاه

سلام عزيز،

به نظر من ايسوس هم از نظر قيمتي و هم به لحاظ كيفيت ازگيگا سرتره. اگر هم به پورت SATA اضافي نياز نداري و 1394 هم به دردت نمي خوره بهتره پوله زيادي خرج نكني و بجاي سري پرو، مدل ASUS P8Z68-V بخري. من خودم يه ماه پيش 240 خريدم همراه يه 2500K و واقعا از امكانات مين برد و بخصوص اوركلاك پايدارش راضي هستم. البته الان يه كم گرون شده و حدود 250 قيمتش هست. سري Pro هم بايد حدود 290 باشه. البته من منكر قدرت اين مدل سري گيگا كه نوشتين نيستم. ولي مطمئنا به قيمت بالاش نمي ارزه. مگر اينكه زيادي پول دادن واستون اهميت نداشته باشه...

ویرایش شده توسط Hamid Reza
لینک به دیدگاه

قیمت بسیار بالای UD7 مانع اصلی خریدش هست و با قیمت بسیار کاذبی در ایران فروخته میشه دوست عزیز. قدرت خوبی هم داره ولی اون مادبرد اسوس با قیمت مناسب تمام ویژگیهای یک مادبرد حرفه ای رو داره و چیزی از اون UD7 کم نداره ! من هم p8z67v-pro رو به شما پیشنهاد میکنم !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم Asus P8Z68-V Pro رو پیشنهاد می کنم البته به دلیل کمیاب شدن در بازار قیمتش به 330 رسیده و پیشنهاد می کنم در صورتی که آقای حسینی موجود داشته باشند حتما از ایشون خرید کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم Asus P8Z68-V Pro رو پیشنهاد می کنم البته به دلیل کمیاب شدن در بازار قیمتش به 330 رسیده و پیشنهاد می کنم در صورتی که آقای حسینی موجود داشته باشند حتما از ایشون خرید کنید.

درسته ایران که کلا زیر رو کردم فقط دو جا داشت یکی 330 و یکی 340 خود آقای حسینی هم متاسفانه موجود نداشتن فقط یه جا توی پاساژ رضا هست قسمت راست با گارانتی الماس 285 میداد همون موقع 340 پاساژ ایران!wink.gif

لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه بهترین گارانتی مال کدوم شرکته؟

مطلب بعدی من اهل اور و رکورد نیستم..یه مین که مشکلات کمی داشته باشه و حداقل تا دوسال عوضش نکنم ..

در ضمن جناب فیروزی عزیز یه مدت پیش قیمت275 بهم دادین! یعنی اینقد گرون شده;)

لینک به دیدگاه

برای ایسوس گارانتی الماس بهتره . همین ایسوس Z68 خوبه . اون مدل گیگا برتری داره نسبت به ایسوس ولی به کار ماها نمیاد . مثلا شما هیچوقت از 4 تا اسلات PCI-EX 16 استفاده نمیکنی . اون مدل برای اورکلاکر ها خوبه . و البته قیمتش تو ایران بیش از اندازه گرونه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه سوال دیگه بهترین گارانتی مال کدوم شرکته؟

مطلب بعدی من اهل اور و رکورد نیستم..یه مین که مشکلات کمی داشته باشه و حداقل تا دوسال عوضش نکنم ..

در ضمن جناب فیروزی عزیز یه مدت پیش قیمت275 بهم دادین! یعنی اینقد گرون شده;)

متاسفانه به دلیل کمیاب شدن این مادربورد و بالا رفتن قیمت دلار قیمت این مادربورد که قیمتی حدود 270 داشت به صورت کاذب بسیار بالا رفته. من هم با سفارش کاربران فروم قطعات رو می خرم بنابراین از قبل موجودی ندارم تا بتونم با همون قیمت تقدیم کنم ولی Z68 Deluxe رو تا هفته پیش 345 قیمت داشتم که اگر این هفته قیمتش تغییر نکنه خریدش به صرفه تر از Z68-V Pro هست.

سازگار ارقام فکر می کنم بهترین خدمات رو برای محصولات اسوس ارائه میده اما بعیده با گارانتی سازگار بتونید این مادربورد رو پیدا کنید چون فقط سری اولی که z68 به بازار آمد سازگار این مادربورد رو وارد کرد.

ویرایش شده توسط mfirouzi1989
لینک به دیدگاه

متاسفانه به دلیل کمیاب شدن این مادربورد و بالا رفتن قیمت دلار قیمت این مادربورد که قیمتی حدود 270 داشت به صورت کاذب بسیار بالا رفته. من هم با سفارش کاربران فروم قطعات رو می خرم بنابراین از قبل موجودی ندارم تا بتونم با همون قیمت تقدیم کنم ولی Z68 Deluxe رو تا هفته پیش 345 قیمت داشتم که اگر این هفته قیمتش تغییر نکنه خریدش به صرفه تر از Z68-V Pro هست.

سازگار ارقام فکر می کنم بهترین خدمات رو برای محصولات اسوس ارائه میده اما بعیده با گارانتی سازگار بتونید این مادربورد رو پیدا کنید چون فقط سری اولی که z68 به بازار آمد سازگار این مادربورد رو وارد کرد.

من فردا شب پرواز دارم..

شماره تلفن شما رو هم دارم جناب فیروزی

نیاز شد بهتون زنگ میزنم اگه الان هم بهم قیمت مناسب بدین دیگه نرم دردسر گشتن رو بکنم..

پردازنده هم تا حول و حوش220 حالاi5 2400 یا 2500 مد نظرمه..

اینZ68 Deluxe چه اختلافی باV Pro داره؟ از نظر پورتای ساتا هست یا معماری داخلیش تفاوت داره؟

ممنون

ویرایش شده توسط evance
لینک به دیدگاه

Deluxe چند تا پورت مثل power esata بیشتر داره و خروجی گرافیک هم نداره . یعنی بدون کارت گرافیک نمیتونید ازش استفاده کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من فردا شب پرواز دارم..

شماره تلفن شما رو هم دارم جناب فیروزی

نیاز شد بهتون زنگ میزنم اگه الان هم بهم قیمت مناسب بدین دیگه نرم دردسر گشتن رو بکنم..

پردازنده هم تا حول و حوش220 حالاi5 2400 یا 2500 مد نظرمه..

اینZ68 Deluxe چه اختلافی باV Pro داره؟ از نظر پورتای ساتا هست یا معماری داخلیش تفاوت داره؟

ممنون

تفاوت های 2 مادربورد رو می تونید از لینک زیر مشاهده کنید.

http://www.asus.com/Compare/

CPU هم خیلی گرون شده و با 220 تومن فکر نمی کنم بشه 2400 یا 2500 خرید.

لینک به دیدگاه

سلام عزيز،

به نظر من ايسوس هم از نظر قيمتي و هم به لحاظ كيفيت ازگيگا سرتره. اگر هم به پورت SATA اضافي نياز نداري و 1394 هم به دردت نمي خوره بهتره پوله زيادي خرج نكني و بجاي سري پرو، مدل ASUS P8Z68-V بخري. من خودم يه ماه پيش 240 خريدم همراه يه 2500K و واقعا از امكانات مين برد و بخصوص اوركلاك پايدارش راضي هستم. البته الان يه كم گرون شده و حدود 250 قيمتش هست. سري Pro هم بايد حدود 290 باشه. البته من منكر قدرت اين مدل سري گيگا كه نوشتين نيستم. ولي مطمئنا به قيمت بالاش نمي ارزه. مگر اينكه زيادي پول دادن واستون اهميت نداشته باشه...

سلام

حمید جان

اگه سری پرو که فرمودین قیمت بالا رفته بصورت کاذب و بخوام سریP8Z68-V بگیرم این دو چه اختلافی با هم دارن؟ یعنی فقط در تعداد پورت و 1394؟ ایا مزیت و ساخت مین از نظر تعداد فاز یا سیستم و امکانات داخلی و کارایی متفاوتند یا نه؟ فاکتورهایی متمایز کننده اونا چیه؟

همانطور که گفتم من اهل اور نیستم سیستم میخوام تا 2سال حداقل عوضش نکنم بیشتر برای کاراهای اداری خانمم که خونه انجام میده خودمم گاهگاهی بازی میکنم..

میدونم یه سیستمم معمولی جواب کارمو میده ولی من دوست دارم همیشه بروز باشم و این سوکت رو تجربه کنم..

خیلی ممنون ازتوجه دوستان..

لینک به دیدگاه

z68 v-pro این برتریها رو نسبت به z68 v داره :

2 تا پورت ساتا3 بیشتر داره

تو امکانات صوتی Absolute Pitch 192kHz/ 24-bit True BD Lossless Sound و DTS Surround Sensation UltraPC داره

2 تا پورت 1394 داره روی خود بورد هستن و باید براشون براکت رو بگیری

همراهش یک ASUS USB 3.0 Bracket داره

همین .دیگه هیچ تفاوتی ندارن .

ویرایش شده توسط Hamed
لینک به دیدگاه

سلام

حمید جان

اگه سری پرو که فرمودین قیمت بالا رفته بصورت کاذب و بخوام سریP8Z68-V بگیرم این دو چه اختلافی با هم دارن؟ یعنی فقط در تعداد پورت و 1394؟ ایا مزیت و ساخت مین از نظر تعداد فاز یا سیستم و امکانات داخلی و کارایی متفاوتند یا نه؟ فاکتورهایی متمایز کننده اونا چیه؟

همانطور که گفتم من اهل اور نیستم سیستم میخوام تا 2سال حداقل عوضش نکنم بیشتر برای کاراهای اداری خانمم که خونه انجام میده خودمم گاهگاهی بازی میکنم..

میدونم یه سیستمم معمولی جواب کارمو میده ولی من دوست دارم همیشه بروز باشم و این سوکت رو تجربه کنم..

خیلی ممنون ازتوجه دوستان..

سلام دوست عزيز، آقا حامد جواب شما رو كامل دادن. من كه خودم يه كم كرمه اوركلاك رو دارم با همين سري معمولي كاملا نيازام برآورده مي شه. شما كه فقط استفاده خونگي مي كني خيالت راحت باشه كه كاملا واستون كافي هست. اين مين برد نسبت به سري Pro به لحاظ فاز تغذيه، ساپورت رم و ساير امكانات اصلي هيچ فرق ديگه اي نداره. فقط مسئله اينه كه همون يه ماه پيش هم اين سري كمياب تر از سري PRO بود و هرجايي نداشت. الان رو ديگه نمي دونم.

اگر هم واقعا اهل اور نيستي و فقط مي خواي چيپ و امكانات مين برد به روز باشه، پيشنهاد مي كنم از همين سري Z68 مادربرد Intel DZ68DB رو با قيمت 190 تومان و گارانتي شركت «همراه سيستم طلائيه» بخريد، چون تو اين بل بشوي بازار قيمت ماردبرد P8Z68V واقعا كاذب شده.

لينك مشخصات فني

DZ68DB_lg.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزيز، آقا حامد جواب شما رو كامل دادن. من كه خودم يه كم كرمه اوركلاك رو دارم با همين سري معمولي كاملا نيازام برآورده مي شه. شما كه فقط استفاده خونگي مي كني خيالت راحت باشه كه كاملا واستون كافي هست. اين مين برد نسبت به سري Pro به لحاظ فاز تغذيه، ساپورت رم و ساير امكانات اصلي هيچ فرق ديگه اي نداره. فقط مسئله اينه كه همون يه ماه پيش هم اين سري كمياب تر از سري PRO بود و هرجايي نداشت. الان رو ديگه نمي دونم.

اگر هم واقعا اهل اور نيستي و فقط مي خواي چيپ و امكانات مين برد به روز باشه، پيشنهاد مي كنم از همين سري Z68 مادربرد Intel DZ68DB رو با قيمت 190 تومان و گارانتي شركت «همراه سيستم طلائيه» بخريد، چون تو اين بل بشوي بازار قيمت ماردبرد P8Z68V واقعا كاذب شده.

لينك مشخصات فني

DZ68DB_lg.png

من هم با این پیشنهاد موافقم.

لینک به دیدگاه

این مادربورد اینتل که پیشنهاد دادید مدل خوبیه . ولی بزرگترین مشکلی که داره اینه که از رم بالاتر از 1333 پشتیبانی نمیکنه . 1 پورت ساتا هم کمتر داره . مدارش هم متوجه نشدم چند فازه .ولی در کل بد نیست . این مواردی که گفتم شاید برای بعضیها مهم باشه و برای بعضیها مهم نباشه . @};-

لینک به دیدگاه

این مادربورد اینتل که پیشنهاد دادید مدل خوبیه . ولی بزرگترین مشکلی که داره اینه که از رم بالاتر از 1333 پشتیبانی نمیکنه . 1 پورت ساتا هم کمتر داره . مدارش هم متوجه نشدم چند فازه .ولی در کل بد نیست . این مواردی که گفتم شاید برای بعضیها مهم باشه و برای بعضیها مهم نباشه . @};-

سلام حامد جان، با بررسي كه من در مورد مين بردهاي اينتل كردم، به اين نتيجه رسيدم كه اينتل كلا فازهاي تغذيه و .. رو منتشر نمي كنه. حالا چرا؟ خودم هم نميدونم.

در مورد رم حق با شماست. هرچند به شخصه اين موضوع رو در خصوص پلتفرم سندي بريج تست كردم كه كنترلر حافظه سندي بريج اونقدر قوي هست كه عملا استفاده از رمهاي فركانس بالاتر از 1333 رو براي كاربران متعارف توجيه ناپذير كرده. بعنوان نمونه يك رم GeiL CL7-1600 روي پلتفرم AMD با چيپ 870 سرعت خوندن، نوشتن و كپي بترتيب حدود 9000، 7000 و 9000 هست. در صورتيكه روي سري ITX اينتل H67 (كه در سطح پاييني نسبت به Z68 قرار داره) ، يك رم Apacer CL9-1333 (كه يك رم ارزون هست) اين مقادير حدود 19000، 17000، 19000 بود.

بطور كلي اينتل سياست طراحي مين بردهاش استفاده از طراحي رفرنس و كاهش امكانات اضافي (Optional) هست. در حوزه قابليت اطمينان سيستم، يك اصل پايه اي وجود داره: «هرچه پيچيدگي يك سيستم كمتر باشه، احتمال خرابي كمتر و نتيجتا قابليت اطمينان بيشتر خواهد بود». من فكر مي كنم اينتل در طراحي مين بردهاش اين اصل رو خيلي رعايت مي كنه.

موفق باشيد

لینک به دیدگاه

حرف شما کاملا درسته . ولی منظور من از گفتن کمبودهای مادربورد اینتل این بود که 190 هزار تومان برای این مادربورد کمی زیاده @};-? اگر ایسوس مادربوردی با این امکانات میزد قیمتش پایینتر از این میشد . چون همون Z68V که شما گفتی رم بالاتر تا 2133 پشتیبانی میکنه . درسته که با 1333 هم سرعت خوبه . ولی همین امکانات قیمت مادربورد رو بالا میبره . جدای از اون یک پورت ساتای اضافی 2 پورت USB3 اضافی و پشتیبانی از SLI و CF هم رو قیمت تاثیر دارن . باز هم هست . الان قیمت این مدل ایسوس حدود 250-260 تومان هست . اینتل هم حدود 190-200 تومان . با این امکانات کمی که اینتل این قیمت منطقی نیست . امکاناتش در حد یک مادربورد معمولی با چیپ H67 هست . فقط چند مورد اختصاصی Z68 رو داره که اون هم زیاد به کار نمیاد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حرف شما کاملا درسته . ولی منظور من از گفتن کمبودهای مادربورد اینتل این بود که 190 هزار تومان برای این مادربورد کمی زیاده @};-? اگر ایسوس مادربوردی با این امکانات میزد قیمتش پایینتر از این میشد . چون همون Z68V که شما گفتی رم بالاتر تا 2133 پشتیبانی میکنه . درسته که با 1333 هم سرعت خوبه . ولی همین امکانات قیمت مادربورد رو بالا میبره . جدای از اون یک پورت ساتای اضافی 2 پورت USB3 اضافی و پشتیبانی از SLI و CF هم رو قیمت تاثیر دارن . باز هم هست . الان قیمت این مدل ایسوس حدود 250-260 تومان هست . اینتل هم حدود 190-200 تومان . با این امکانات کمی که اینتل این قیمت منطقی نیست . امکاناتش در حد یک مادربورد معمولی با چیپ H67 هست . فقط چند مورد اختصاصی Z68 رو داره که اون هم زیاد به کار نمیاد .

دقیقا!

یه جورایی فقط قابلیت های Virtu و استفاده از چیپست Z68 رو داره!wink.gif

در کل شبیه P8H67 هست!wink.gif

ویرایش شده توسط Danitondar
لینک به دیدگاه

... الان قیمت این مدل ایسوس حدود 250-260 تومان هست . اینتل هم حدود 190-200 تومان . با این امکانات کمی که اینتل این قیمت منطقی نیست ...

قطعا اگر قيمت ايسوس همين باشه خريد اينتل 190 تومني عاقلانه نيست. ولي ظاهرا صحبت از قيمت 330 تومن واسه اين مدل بود..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قطعا اگر قيمت ايسوس همين باشه خريد اينتل 190 تومني عاقلانه نيست. ولي ظاهرا صحبت از قيمت 330 تومن واسه اين مدل بود..

بحث سر مدل V بود که قیمتش همین اندازه هست ولی V-Pro تازگی به دلیل قیمت دلار حدود 340 شده که البته میشه توی بازار رضا قیمت قدیم که حدود 280 هست پیدا کرد!wink.gif

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...