رفتن به مطلب

انتخاب شرکت مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان از اینجا بگم که چند ساله مخابرات بودیم که پارسال رفتیم یه شرکت خصوصی که بد نبود ولی چند وقت پیش این شرکت به مشکل برخورد و بدون اینکه به ما چیزی بگه دوباره ما رو انتقال داد به مخابرات. همون آش و همون کاسه...

الان میخوام یه شرکتی انتخاب کنم که خدمات پشتیبانی و کیفیت سرویس‌ش خوب باشه. البته بنده خوزستان هستم و منطقه ما نمیتونیم از خدمات آسیاتک استفاده کنیم ممنون میشم دوستان تجربه خودشون رو به اشتراک بزارن تا بتونم انتخاب خوبی داشته باشم. تشکر پیشاپیش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من دیده بان دارم بیشترین حجم تو بین isp ها میده سرعت تک کانکشن و 16 یکیه ، پینگش عالی نیست اما بد هم نیست خوبه ، جشنواره های خیلی خوبی هم میزاره

لینک به دیدگاه

درود

من از صبا اینترنت می گرفتم و اکنون از شاتل می گیرم. تجربه ی آسیاتک و و پارس آنلاین و  مخابرات را نیز داشته ام. بین اینها کیفیت خدمات و پشتیبانی صبا از همه بهتر بوده.

لینک به دیدگاه

ممنون میشم دوستان دیگه هم نظرشون رو بیان کنند

تا اینجا: صبانت و شاتل و های‌وب به ترتیب در صف انتخاب هستند

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

های وب  تهران  قطعی زیاد داشت  البته فک کنم مشکل از کابل کشی ساختمان باشه

در سال شاید  3 تا 6 ماه  خوزستان میرم (ابادان)  که اونجا های وب  گرفتم  عالی کار میکنه  البته  منطقه به منطقه ام فرق میکنه  مثلا  میگن های وب تو  خرمشهر زیاد جالب نیست 

در 16 دقیقه قبل، Gh-Moradi گفته است :

ممنون میشم دوستان دیگه هم نظرشون رو بیان کنند

تا اینجا: صبانت و شاتل و های‌وب به ترتیب در صف انتخاب هستند

لینک به دیدگاه

ممنونم از شما همشهری. های وب رو استفاده نکردم اما دوستان دیگه که استفاده کردن پیشنهاد دادن که خوبه و مشکل خاصی ندارن. از دوستان دیگه اگر کسی های وب داره ممنون میشم نظرش رو اعلام کنه

من نمیخوام از شرکت های بسیار معروف خرید کنم چون به دلیل شهرتی که دارن کاربران زیادی هم دارن و این باعث میشه روی کیفیت پورت ها تاثیر بزارن

لینک به دیدگاه

درود. دوست عزیز بنده از 93 دارم های وب استفاده میکنم در تمام این مدت شاید 2 یا سه بار فقط قطعی داشته اونم فقط در حد یکی دوساعت. در کل راضی هستم. تعرفه هاش هم خوبه.

لینک به دیدگاه

ممنون از تمام دوستانی که نظرات‌شون رو اعلام کردن

های‌وب ثبت نام کردم امیدوارم مشکلی پیش نیاد

لینک به دیدگاه

من پیشگامان دارم حجمش که خیلی خوبه مثلا 8 مگابیت 200 گیگ 4 مگابیت 80 گیگ، کیفیت هم نود درصدش به سیم کشی و مخابرات بستگی داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...