رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید مانیتور فقط مخصوص طراحی و گیم

Recommended Posts

سلام میخواستم حداقل ۴ مورد مانیتور فول اچ دی  ( معمولی ) فقط برای طراحی و گیم (بیشترین نرخ کنتراست) هست رو معرفی کنید.

البته از مدلایی که دست دومشون پیدا میشه یا نهایت ۸۰۰ تومان باشه.

لینک به دیدگاه

مانیتور عادی میتونی بگیری با این بودجه. 

اینرو اگه دست دوم پیدا کنی میارزه https://emalls.ir/مشخصات_Samsung-S24D595P-Plus-LED-Monitor-23-6-Inch~id~446335~s~s24d595

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، shocker78 گفته است :

اینرو اگه دست دوم پیدا کنی میارزه https://emalls.ir/مشخصات_Samsung-S24D595P-Plus-LED-Monitor-23-6-Inch~id~446335~s~s24d595

مرسی

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، shocker78 گفته است :

یعنی برندهایی مثل بنکیو اینادر حد ۸۰۰ تومان نسبت کنتراست بهتری از سامسونگ الجی ندارن 

لینک به دیدگاه

ببین به برند که نیست! به پنل هست

برای طراحی ips خوبه

برای بازی tn چون رفرش ریتش بالاس

در 8 دقیقه قبل، مصطفی۶۸ گفته است :

یعنی برندهایی مثل بنکیو اینادر حد ۸۰۰ تومان نسبت کنتراست بهتری از سامسونگ الجی ندارن 

پنل های ارزون بنکیو صرفا برای بازی خوبن

اصلا برای طراحی نباید چیز خوبی باشه!

بعدشم از نظر کنتراست و پوشش رنگ ips بهتره باز

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

ببین به برند که نیست! به پنل هست

برای طراحی ips خوبه

برای بازی tn چون رفرش ریتش بالاس

پنل های ارزون بنکیو صرفا برای بازی خوبن

اصلا برای طراحی نباید چیز خوبی باشه!

بعدشم از نظر کنتراست و پوشش رنگ ips بهتره باز

علت چیه بعضی مانیتورای ارزون قدیمی  از همون ips جدید که میگی تصویر روشن تر کیفیت کنتراست بهتری دارن ؟ مثلا قبلا مانیتور الجی ۲۳ ۵۷qهمچین اسمی داشت گرفتم خیلی تصویر تاریک بدی داشت . که الان قیمت ۱ تومان هست ولی از یک مانیتور الجی یا سامسونگ قدیمی تصویر بدتری داشت

ویرایش شده توسط مصطفی۶۸
لینک به دیدگاه

ضمنا درسته به پنل مربوط میشه ولی آیا همه ی tn ها باهم یکی ان ؟ من مانیتوری میخوام که نسبت سیاهی به سفیدی رو از همه بیشتر نشون بده .

منظورم سیاهش مثل مات نباشه سیاه واقعی باشه

لینک به دیدگاه

ضمنا تعریف کنتراست این نیست که نور تصویر زیاد باشه تعریف کنتراست اختلاف بین سیاهی سفیدیه از لحاظ تعریف

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، مصطفی۶۸ گفته است :

سلام میخواستم حداقل ۴ مورد مانیتور فول اچ دی  ( معمولی ) فقط برای طراحی و گیم (بیشترین نرخ کنتراست) هست رو معرفی کنید.

البته از مدلایی که دست دومشون پیدا میشه یا نهایت ۸۰۰ تومان باشه.

درود

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-جانبی/مانیتور/samsung/مانیتور-سامسونگ-خمیده-c24f390--24inch-freesync-4ms.html

چون هم برای طراحی هم برای گیم میخواید بنظرم پنل VA انتخاب خوبیه

لینک به دیدگاه

به نظرم برید سراغ ایسوس که نرخ کنتراست بالایی دارند. مدل هایی مثل VX229H بسیار خوش ساخت و بصرفه هستند. 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ShQringQn گفته است :

به نظرم برید سراغ ایسوس که نرخ کنتراست بالایی دارند. مدل هایی مثل VX229H بسیار خوش ساخت و بصرفه هستند. 

مرسی دوست عزیز من طراحی رو با گیم یکی گرفتم چون گفتم هر دو کار سه بعدیه .

اما هدف من از خرید مانیتور فقط برای گیم هست اونم اختلاف سیاهی به سفیده و درخشش هست .

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، مصطفی۶۸ گفته است :

ضمنا تعریف کنتراست این نیست که نور تصویر زیاد باشه تعریف کنتراست اختلاف بین سیاهی سفیدیه از لحاظ تعریف

نمیشه در مورد همه به طور کلی گفت چون مدلای خوب tn هم هست

اگر میخوای سیاه واقعی باشه، باید oled بگیری ( که مانیتور oled ندیدم)

یه درجه پایین تر، میخوای سیاه خیلی خوب باشه، باید qled بگیری که اونم دیدم واقعا محشره، ولی فکر نکنم تو بودجت بره

در نهایت pls یا ips خوب میمونه

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، مصطفی۶۸ گفته است :

مرسی دوست عزیز من طراحی رو با گیم یکی گرفتم چون گفتم هر دو کار سه بعدیه .

اما هدف من از خرید مانیتور فقط برای گیم هست اونم اختلاف سیاهی به سفیده و درخشش هست .

اگر فقط برای گیم میخوای tn بگیری فکر کنم بهتره

کلا مانیتورا تو کنتراست پیوسته زیاد خوب نیستن (حداقل ips به نظرم...)

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، testaccount گفته است :

حتما IPS تهیه کنید، پنل TN با این قیمت به هیچ وجه سیاه واقعی ارائه نمیده.

ممنون از پاسخاتون

لینک به دیدگاه

کلا تو بحث کیفیت و پنل مانیتور ها یکم که مقایسه سخته بخاطر اینکه گاهی اوقات کیفیت ساخت ها بالا پایین میشه و یجورایی شانسی هست و نمیشه گفت همه TN ها در کنتراست عملکرد فوق العاده ای ندارند ولی در کل و به صورت میانگین حساب کنی کنتراست پایینی نسبت به IPS دارند که تو طراحی بسیار اذیت خواهد کرد (تجربه اش رو دارم و بسیار وقتم تلف شد سرش) ولی برعکس در گیم بسیار عالی عمل می کنند مخصوصا اینکه داخل بعضی از بازی ها به دلیل محیط و ساختارشون کنتراست بالا یکم اذیت کننده خواهد بود که آدم ترجیح میده کنتراست پایین تر باشه.

همونطور که یکی از دوستان بالاتر هم گفتند مانیتور C24F390 نسبت به بودجه ای که دارید بسیار مناسب هست البته اگه بیشتر گیم میزنید نسبت به طراحی ولی اگه طراحی در اولویت هست طبق گفته یکی دیگه از دوستان کارکرده S24D595P را برگزینید. (خودم به شخصه دنبال کارکرده هر دو مدل هستم ولی ندیدم تا حالا کسی تاپیک کرده باشه)

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، ASTS گفته است :

کلا تو بحث کیفیت و پنل مانیتور ها یکم که مقایسه سخته بخاطر اینکه گاهی اوقات کیفیت ساخت ها بالا پایین میشه و یجورایی شانسی هست و نمیشه گفت همه TN ها در کنتراست عملکرد فوق العاده ای ندارند ولی در کل و به صورت میانگین حساب کنی کنتراست پایینی نسبت به IPS دارند که تو طراحی بسیار اذیت خواهد کرد (تجربه اش رو دارم و بسیار وقتم تلف شد سرش) ولی برعکس در گیم بسیار عالی عمل می کنند مخصوصا اینکه داخل بعضی از بازی ها به دلیل محیط و ساختارشون کنتراست بالا یکم اذیت کننده خواهد بود که آدم ترجیح میده کنتراست پایین تر باشه.

همونطور که یکی از دوستان بالاتر هم گفتند مانیتور C24F390 نسبت به بودجه ای که دارید بسیار مناسب هست البته اگه بیشتر گیم میزنید نسبت به طراحی ولی اگه طراحی در اولویت هست طبق گفته یکی دیگه از دوستان کارکرده S24D595P را برگزینید. (خودم به شخصه دنبال کارکرده هر دو مدل هستم ولی ندیدم تا حالا کسی تاپیک کرده باشه)

ممنون برادر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...