رفتن به مطلب

فروش 3 عدد rgb strip deepcool

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام این قطعه ها از روی پک deepcool rgb 360 برداشته شده کاملا نو بوده و حتی عکس فاکتور خرید ۲ روز پیش موجوده در صورت لزوم. بدون استفاده. استریپ های led با مادربورد های asus , gigabyte , msi قابل کنترل هستند و قابلیت تغییر رنگ با نرم افزار را دارند و همچنین magnetic هستند بدون نیاز به چسب به کیس میچسبند. کابل پاور rgb controller هم موجوده و کابل extender برای افزایش طول led ها. استریپ های سفید در حال حاظر در بازار دونه ای ۴۰ تومن به فروش میرسند ولی این rgb هست با ۱۶.۷ میلیون رنگ. بنده ۳ تا استریپ و این دو کابل رو ۱۰۰،۰۰۰ میفروشم هزینه ارسال هم با خریدار. پرداخت سپس ارسال.

20180626_213223.jpg

20180626_213217.jpg

20180626_213212.jpg

20180626_213200.jpg

لینک به دیدگاه

قیمت روز ۱۵۰ تومان

قیمت فروش : ۱۰۰ تومان

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز معذرت میخوام دخالت میکنم ولی عین همین نوار در بازار متری 7 تومن به فروش میرسه (البته برند دیپ کول نیست) لطفا در قیمت گذاریتون تجدید نظر کنید 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

سلام دوست عزیز معذرت میخوام دخالت میکنم ولی عین همین نوار در بازار متری 7 تومن به فروش میرسه (البته برند دیپ کول نیست) لطفا در قیمت گذاریتون تجدید نظر کنید 

دوستان از نظر جنس این نوار ها چندین تولید کننده دارند که البته بهترینشون برند 3M هستند که برند دیپ کول هم از همین نوع استفاده میکنه که قیمت بالاتری نسبت به نوار های ۶-۷ تومنی موجود در بازار دارند و همینطور از نظر رنگ و شدت نور و طول عمر بسیار با کیفیت تر هستند، متاسفانه برند 3M تو بازار به صورت متری خیلی سخت گیر میاد و انواع فیک این نوار ها با همین قیمت ۶-۷ تومن فروخته میشوند. پس مقایسه این جنس با هر جنس دیگه ایی درست نیست و به قولی هر گردی گردو نیست، بنده از اونجا که تجربه داشتم تو این زمینه گفتم اطلاعاتی رو که دارم در اختیارتون قرار بدم.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

دوستان از نظر جنس این نوار ها چندین تولید کننده دارند که البته بهترینشون برند 3M هستند که برند دیپ کول هم از همین نوع استفاده میکنه که قیمت بالاتری نسبت به نوار های ۶-۷ تومنی موجود در بازار دارند و همینطور از نظر رنگ و شدت نور و طول عمر بسیار با کیفیت تر هستند، متاسفانه برند 3M تو بازار به صورت متری خیلی سخت گیر میاد و انواع فیک این نوار ها با همین قیمت ۶-۷ تومن فروخته میشوند. پس مقایسه این جنس با هر جنس دیگه ایی درست نیست و به قولی هر گردی گردو نیست، بنده از اونجا که تجربه داشتم تو این زمینه گفتم اطلاعاتی رو که دارم در اختیارتون قرار بدم.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، alirezatha گفته است :

سلام‌ داداش والا من قیمت گذاری نکردم قیمت بازار و جهانیش اینجوره همین الانم تو لیون این کیت ۱۵۸ تومنه.  اونایی که متری ۷ تومن هست به گفته شما چینی هست و زود زرد میشه کاورش و حتی بعضی وقتا کنده میشه و زود هم میسوزه. همچنین استریپ های معمولی با نرم افزار مادربورد قابل کنترل نیستن و مغناطیسی هم نیستن و این که حرف شما مثل مقایسه موتور ۲۰۰۰ پرشیا با موتور ۲۰۰۰ بنز هست هر دو موتوره و ۲۰۰۰ هست ولی شتاب ۶ ثانیه کجا و ۱۰ ثاینه کجا ? کیفیت مهمه

ویرایش شده توسط Behrouz Molaei
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

سلام‌ داداش دمت گرم والا هر جنسی قیمت خودشو داره و هر برندی همینطور من خودم اینو اصلا ۱ دیقیقه هم استفاده نکردم و قیمتشم تو نت سرچ کنی بیشتر از اینه من که اگه تولید کننده بودم مفتی میدادم به مشتری اصلا  ? ولی خب ادم یچیزی رو میخره ارزون تر هم میده راضی نیستن دوستان.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

قیمت تکی هر استریپ قیمت روز: ۶۰ تومن

فروش هر ۳  استریپ و اکستندر ۱۰۰ تومن

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

Up

قیمت روز : ۲۰۰،۰۰۰ تومان

فروش: ۱۰۰،۰۰۰ تومان

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...