رفتن به مطلب

مصرف توان کارت گرافیک در حالت idle

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

دوستان من امروز با نرم افزار gpu-z متوجه شدم که کار گرافیکی من در حالتی که هیچ باری روی سیستم نیست در حال مصرف توان حدود 20 درصد هستش. و این باعث میشه که دمای کارت گرافیکی تا 50 درجه در حالت بدون بار بالا بره .این

در حالی که معمولا کارت من تو حالت بدون بار دمایی نزدیک به 40 داشت. درایور رو پاک کردم و جدیدترین رو ریختم درست نشد.  تو اینترنت یک سرچی زدم و یکی مشکل مشابه منو داشتو بهش پیشنهاد استفاده از نرم افزار Nvidia Inspector رو داد ه بودن?.

http://www.tomshardware.com/answers/id-2861544/gpu-running-reason.html

و توی تنظیمات این نرم افزار در قسمت multi display power saver تغییراتی داده بود و توان رو کم کرده بود من هم از این شیوه استفاده کردم و توان مصرفی کارتم پایین اومد و روی 50% ثابت شد. اما به نظر م این خیلی راه حل جالبی نیست. گفتم توی انجمن مطرح کنم ببینم دلیل این مصرف توان رو دوستان میدونن

اینم تصویر GPU-Z. کارت گرافیک AORUS 1080 و سیستم هم تو امضام هست

image.thumb.png.62ee56c67fc09ba35c48e03e5428e49f.png

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ASTS گفته است :

سلام

الان مشکل چیه؟ دما بالاست؟

سلام اره تو تو حالت معمولی دما در حدود 50-55 درجه میشه. البته تو تصویر gpu-z هنوز به این عدد نرسیده. زود شات گرفتم

لینک به دیدگاه

فکر کنم بخاطر تنظیمات فن باشه چون تا یه درجه ای کار نمیکنه.سعی کنید با msi after burner سرعت فن ها رو دستکاری کنید

کیستون چیه؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

فکر کنم بخاطر تنظیمات فن باشه چون تا یه درجه ای کار نمیکنه.سعی کنید با msi after burner سرعت فن ها رو دستکاری کنید

کیستون چیه؟

سرعت فن ها رو با همین برنامه تنظیم کردم ولی احتمال زیاد از مشکل msi after burner هست. کلاک گرافیک همیشه تو حداکثر مونده و پایین نمیاد واسه همینه داره توان مصرف میکنه

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

سرعت فن ها رو با همین برنامه تنظیم کردم ولی احتمال زیاد از مشکل msi after burner هست. کلاک گرافیک همیشه تو حداکثر مونده و پایین نمیاد واسه همینه داره توان مصرف میکنه

با یه کامپیوتر یا سیستم عامل دیگه بررسی کن.

سیستم عاملت چیه؟

همه برنامه ها بجز برنامه های ویندوز رو از تسک منیجر ببند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...